ανοργανωτο η οργανωμενο καμπινγκ σε ιδιωτικο χωρο

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

johnny peppas δημιούργησε το θέμα: ανοργανωτο η οργανωμενο καμπινγκ σε ιδιωτι

καλησπερα σας.εχω ενα ιδιοκτητο χωρο 17 στρεμματων σε μια πολυ ωραια τοποθεσια.θελω να το κανω καμπινγκ.οργανωμενο η ανοργανωτο.υπαρχει ενα θεμα με το δασαρχειο που δεν επιτρεπει εγκατασταεις.τι γινετε με το ανοργανωτο υπαρχει καποιος νομος?
#4075

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: ανοργανωτο η οργανωμενο καμπινγκ σε ιδι

Φίλε johnny peppas καλώς ήρθες στην παρέα.
Αν δεν κάνω λάθος η ελεύθερη κατασκήνωση απαγορεύεται ακόμα και στο οικόπεδό σου. Ρίξε μια ματιά και εδώ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ . Θα βρεις και πολλά άλλα άρθρα για το νόμο αυτό στο διαδύκτιο.

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#4076

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 278
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 36

NIKOLAOS=CAMPER απάντησε στο θέμα: Απ: ανοργανωτο η οργανωμενο καμπινγκ σε ιδι

:) :laugh: ;)


Φιλοι campers γεια σας

Το 1976 ξεκινησα να κανω camping σε οικοπεδο φιλου που ηταν 14 στρεματα.Ειχε φυσικη περιφραξη,και εμεις βαλαμε στην εισοδο μια πορτα ξυλινη.Εαν το περιφραξεις μπορεις να δηλωνεις οτι οι ενοικοι ειναι φιλοι και συγγενεις.Αυτο λεγαμε κι'εμεις οταν ερχοτανε η πυροσβεστικη και το δασαρχειο.Βεβαια το οικοπεδο ηταν πεντακαθαρο αν και κατασκηνωναμε περιπου 8 με 10 αντισκηνα.Ειμασταν αλλα και γιναμε ολοι μεταξυ μας γνωστοι και φιλοι.Το οικοπεδο ειναι στη Θασο.Αργοτερα εγινε camping απο το φιλο.Το γνωστο NISTERI.Σημερα δεν λειτουργει.Οποτε ξερεις τι κανεις.


:) :laugh: ;)
#4077

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 311
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 53

navajo απάντησε στο θέμα: Απ: ανοργανωτο η οργανωμενο καμπινγκ σε ιδι

Στο μολις 3 στρεματων οικοπεδο των κουμπαρων μας ηρθε το δασαρχειο κ εδιωχνε τον ιδιοκτητη κ εμας που ειχαμε βαλει 4 σκηνες(1 σκην τα παιδια κ 1 οι γονεις απο καθε οικογενεια).Ο μπατσος του δασους,γιατι περι τετοιου μιλαμε,ηθελε σονυ κ καλα να φυγουμε γιατι απογορευεται η ελευθερη κατασκηνωση κ μπορει να προκαλεσει πυρκαγιες κ προβληματα στο δασος(το σπιτι ειναι απο τα τελευταια πριν το δασος)!!!!Θυμαμαι πως προσπαθουσαν ποσες ωρες να του εξηγισουν πως δεν εχουν τοσα χρηματα οι ανθρωποι να χτισουν το σπιτι τους γιατι μολις αγορασαν το οικοπεδο κ στηνουν σκηνες,κ εκεινος επεμενε να φυγουμε γιατι ειναι παρανομο!Ηταν πραγματικη παρανοια,ευτυχως ημουν πιτσιρικι τοτε κ δεν πολυ καταλαβαινα απλα ακουγα τον καβγα κ αργοτερα εμαθα απο τους γονεις μου λεπτομεριες...
Κ το θεμα θελω να το ψαξω κ νομικα γιατι τωρα εχουμε παρει κ εμεις ενα οικοπεδο που ακομα δεν θα το χτισουμε κ σκεφτομουν να παω να κατασκηνωσω εκει αλλα καποιος ειπε στην μανα μου οτι θα εχουμε προβλημα αν παμε εστω κ με σκηνες.Τωρα τι να πω,δεν ξερω ακομα κατι παραπανω κ γιαυτο θελω να μαθω,αν καποιος ειναι νομικος η ξερει κατι ας γραψει!!!

against racism
#4107

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 10
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

akyritsis απάντησε στο θέμα: Απ: ανοργανωτο η οργανωμενο καμπινγκ σε ιδι

Δεν γνωρίζω το νομικό πλαίσιο, αλλά μάλλον οι κουμπάροι σας έπεσαν σε έναν από τους κλασσικούς τύπους που επειδή φόρεσαν μια στολή, νομίζουν πως είναι ανώτεροι από τον υπόλοιπο κόσμο.
#4218

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ