απορίες για καμπινγκ

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

anpr δημιούργησε το θέμα: απορίες για καμπινγκ

καλημέρα σε όλους.
μόλις γύρισα από τις διακοπές μου στο Γύθειο και συγκεκριμένα στο Βαθύ. Μείναμε στο κάμπιγκ Αγερανός. Ομορφο , ήσυχο δίπλα στην θάλασσα . Οτι πρέπει για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και την βουή της πόλης και να ξαναθυμηθείς απλά πράγματα όπως τον ήχο της θάλασσας , το τιτίβισμα των πουλιών την επαφή με το χώμα. Να ξυπνάς το πρωί και να ακούς να σου λένε καλημέρα κάτι που δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ από αγνωστο σε μια πόλη, να σου χαμογελούν να σε βοηθούν όταν χρειάζεσε κάτι να είναι οι ανθρωποι γύρω σου ίδιοι και ίσοι με εσένα. Μείναμε 12 μέρες και περάσαμε υπέροχα. Για όσους επισκεφτούν την περιοχή τους συστήνω για φαγητό το ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ δίπλα ακριβώς απο το καμπινγκ ΑΓΕΡΑΝΟΣ πολύ καλή κουζίνα ,καθαρό με καλές τιμές και προπαντός ευγένεια και όμορφα χαμόγελα από τα αδέρφια που έχουν την επιχείρηση.
Δυστυχώς αυτή η ευγένεια έλειπε από τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους του καμπινγκ.Μόλις φτάσαμε στο καμπινγκ ανακαλύψαμε ότι οι τιμές που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ήταν διαφορετικές από τις τιμές που υπήρχε στον τιμοκατάλογο στην ρεσεψιόν . Οσο για την εκπτωση που διαφημίζει ότι κάνει για διακοπές πάνω από 10 μέρες δεν ισχύει.
Η καθαριότητα στο καμπινγκ εκτός από τις τουαλέτες οι οποίες ήταν καθαρές ήταν χάλια . Ο χώρος που ήταν τα ψυγεία και ο καταψύκτης( κατ'όνομα μόνο , ψύξη μηδέν) ήταν απαράδεκτος. Σπασμένα μπουκάλια στο πάτωμα και πάγκοι φοβερά βρώμικοι. Οι παροχές ρεύματος αρκετά επικίνδυνες όχι μόνο για παιδιά αλλά και μεγάλους.Το χειρότερο για μένα ήταν όταν ένα βράδυ γυρίσαμε αργά ανακαλύψαμε ότι η πόρτα της είσοδου για τα αυτοκίνητα ήταν κλειστή με αλυσίδα και λουκέτο και στην ρεσεψιόν δεν υπήρχε κανείς. Σωστό και σίγουρα κανείς δεν θα σκεφτόταν να μπει με αυτοκίνητο μετά από κάποια ώρα. Αλλά κλειδωμένη η μοναδική έξοδος για αυτοκίνητα χωρίς να υπάρχει κανείς στην ρεσεψιόν; Και αν κάτι πάθει κανείς, αν κάποιος αρρωστήσει θα ψάχνεις να βρείς τον ιδιοκτήτη να σου ανοίξει; Τουλάχιστον μια πόρτα να μπορείς να μπείς ή να βγείς με τα πόδια. Το συγκεκριμένο βράδυ αναγκαστήκαμε να μπούμε στο κάμπινγκ μέσα απο την παραλία. Οσοι κατασκηνωτές τολμούσαν να παραπονεθούν στον ιδιοκτήτη έπαιρναν ώς απάντηση :<<αν σου αρέσει , αλλιώς να σηκωθείς και να φύγεις>> . Επειδή λοιπόν όταν πληρώνω κάτι έχω την απαίτηση να μου παρέχουν αυτό ακριβώς για το οποίο πληρώνω και δεν δέχομε να υποτιμούν την νοημοσύνη μου, θα ήθελα την βοήθεια σας για το ποιός δημόσιος φορέας είναι υπεύθυνος για την λειτουργία ενός καμπινγκ . Δεν μου αρέσουν οι καταγγελίες και όλα τα σχετικά αλλά όταν κάποιοι με εκμεταλλεύονται ,πιστεύω ότι πρέπει κάτι να κάνω.
#3980

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: απορίες για καμπινγκ

Αγαπητέ/η φίλε/η anpr και εγώ δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύω στις καταγγελίες αλλά κάποια πράγματα μερικές φορές έχουν και τα όριά τους. Αν όντως οι διαφημιζόμενες τιμές και εκπτώσεις ήταν άλλες όταν πήγαινες στο κάμπινγκ τότε σίγουρα μπορείς να κάνεις καταγγελία.

Το αρμόδιο όργανο για όλα τα τουριστικά καταλύματα είναι φυσικά ο ΕΟΤ. Από εκεί και πέρα για την κατάσταση μέσα στο κάμπινγκ μπορεί να κάνουν έναν έλεγχο και να βρουν τα πράγματα διαφορετικά από ότι τα βρήκες εσύ (ιδίως αν κάνουν τον έλεγχο Σεπτέμβριο με λίγο κόσμο). Επίσης οι παροχές πρέπει να ανταποκρίνονται στην κατηγορία του κάμπινγκ (άλλες παροχές για Α' κατηγορία άλλες για Γ').
Τέλος για την κατάσταση στα κοινόχρηστα ψυγεία να σου πω ότι σε πολλά κάμπινγκ στη φουλ σεζόν η κατάσταση είναι η ίδια (ακόμα και σε καλά και καθαρά κάμπινγκ) εάν και εφόσον μαζεύουν πολύ κόσμο. Δυστυχώς εκεί μπαίνει το εξής πρόβλημα 'πως να καθαρίσει το κάμπινγκ το κοινόχρηστο ψυγείο' (αυτή την απορία την είχα πάντα) όταν είναι γεμάτο. Να βγάλει τα πράγματα έξω και να πετάξει τα χαλασμένα (να ανοίγει δηλαδή όλες τις σακούλες και να ελέγχει) είναι κάτι χρονοβόρο και δύσκολο (και τα δύο αυτά κοστίζουν στο κάμπινγκ) άσε που θα έχει παράπονα από κάποιους που έχασαν πράγματα ή μπερδεύτηκαν τα πράγματά τους. Η μόνη λύση είναι να υπάρχουν περισσότερα ψυγεία.
Τώρα επειδή είναι πάντα δύσκολο να ξέρεις την κατάσταση στα κοινόχρηστα ψυγεία καλό είναι στο κάμπινγκ να έχεις το δικό σου (ένα 12βολτο θα σου κάνει τη δουλειά).

Πάντως αν θέλεις να κάνεις καταγγελία πρέπει να γίνει στον ΕΟΤ. Ελπίζω μόνο να πήρες απόδειξη για να έχεις στοιχεία.

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#3981

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: απορίες για καμπινγκ

Ξέχασα να σου γράψω το πως να την κάνεις την καταγγελία (αν δεν ξέρεις ήδη).

1) στα τηλέφωνα παραπόνων και καταγγελιών 1571 και 1572
2) με αίτηση μέσω e-mail δες πληροφορίες στη σελίδα του ΕΟΤ .

Ελπίζω να βοήθησα.

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#3982

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 76
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6

vix απάντησε στο θέμα: Απ: απορίες για καμπινγκ

απορώ γιατί έμεινες εκεί...ούτε μια μέρα δεν θα καθόμουν.
#3991

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ