Ποια εργαλεία/μάρκες να κοιτάξετε/να αποφύγετε.

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

neager543 δημιούργησε το θέμα: Ποια εργαλεία/μάρκες να κοιτάξετε/να αποφύγ

Πάντα μου άρεσε το κάμπινγκ. Από τότε που ήμουν παιδί, το κάμπινγκ ήταν πάντα το νούμερο 1 ενδιαφέρον μου, ακόμα κι αν δεν το έκανα όσο συχνά μου άρεσε. Γίνομαι 30 φέτος και αφού έχασα τη μητέρα και τη γιαγιά μου πέρυσι, συν το ότι ξεκίνησα τη δουλειά μου με την υψηλότερη αμοιβή στην οποία έχω δουλέψει ποτέ, ψάχνω να κατασκηνώνω πολύ πιο συχνά. Αυτό θα είναι πολύ θεραπευτικό και ανακουφιστικό για μένα λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις μου. Είμαι κάπως γνώστης των βασικών αρχών του κάμπινγκ, αλλά αναζητώ συμβουλές για την αγορά εξοπλισμού που θα είναι ανθεκτικός, θα τον εξυπηρετεί και θα διαρκέσει αξιοπρεπή χρόνο.

Για αναφορά, ζω στο Tucson, επομένως θα κάνω κυρίως κάμπινγκ στο/γύρω από το Mount Lemmon και γύρω από το Payson/Christopher Creek. Προσωπικά έχω τηλεφωνήσει σε αυτές τις περιοχές πολλές φορές, αλλά δεν γνωρίζω 100% το έδαφος ή το περιβάλλον. Θέλω απλώς να αγοράσω ένα σετ εργαλείων που θα διαρκέσει περισσότερο και θα είναι πιο ανθεκτικό από τον εξοπλισμό γενικής μάρκας Coleman που έχω αγοράσει από τη Walmart στο παρελθόν.

Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει με βάση την εμπειρία που είχε και να μου υποδείξει μια κατεύθυνση ώστε να μπορώ να μεγιστοποιήσω την εμπειρία μου; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
#25583

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ