ζημιά απο πτώση δέντρου

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

thanos1968 δημιούργησε το θέμα: ζημιά απο πτώση δέντρου

Γεια σε όλους!!Φέτος μου έτυχε το ανεπανάληπτο!!!Εκεί που είχα στήσει(σε οργανωμένο κάμπινγκ) έπεσε πάνω στη σκηνή μου ένα ολόκληρο πεύκο!!!
Ευτυχώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης είχαμε νοικιάσει για το βράδυ τροχόσπιτο και έτσι τη γλυτώσαμε.Η σκηνή μου σχίστηκε σε τρία σημεία(και το εξωτερικό πανί,και το εσωτερικό δίχτυ),έσπασαν τραπέζι και καρέκλες και γενικώς έγινε χαμός!!! Όταν ήρθε η ώρα της αποχώρησης (και της πληρωμής) ο ιδιοκτήτης του κάμπινγκ ούτε που αναφέρθηκε στο γεγονός και έπειτα από δική μου επιμονή αφαίρεσε από τα 325 ευρώ του λογαριασμού μας 175 ευρώ για μερική κάλυψη της ζημιάς. Ξέρει κανείς τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις?Ο ιδιοκτήτης έλεγε ότι δεν φέρει καμία ευθύνη..Δικαιούμαστε αποζημίωση σε ανάλογες περιπτώσεις?
#23672

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 406
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 89

vassilis απάντησε στο θέμα: ζημιά απο πτώση δέντρου

πραγματικά ανεπανάληπτο... και ευτυχώς που δεν χτύπησε κανείς. σχετικά με την αποζημίωση νομίζω ότι για έναν επαγγελματία είτε έχει είτε δεν έχει την υποχρέωση οφείλει να σας αποζημιώσεις με κάποιο τρόπο για το σοκ που υποστήκατε.
τα περισσότερα κάμπινγκ έχουν στον κανονισμό τους φράσεις όπως "απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για βλάβη η ζημία, φωτιά που προκαλείται στην Σκηνή εντός του χώρου του κάμπινγκ κατά την περίοδο λειτουργίας που προέρχεται από τρίτο πρόσωπο ή καιρικά φαινόμενα." ή "Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές, που προκαλούνται από καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιές, θεομηνίες ή τρομοκρατικές ενέργειες."
Δεν γνωρίζω αν αυτός ο όρος είναι καταχρηστικός. ένα δικηγόρος θα μπορούσε να μας διαφωτίσει περισσότερο.
#23673

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ