Ενδιάμεσα της διαδρομής

  • Δημοσιεύσεις: 208
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 47

ηλίαση δημιούργησε το θέμα: Ενδιάμεσα της διαδρομής

Πριν μερικά χρόνια ήμουν στο πλοίο για Κίμωλο, ήταν βράδυ , το πλοίο ασφυκτικά γεμάτο αδειάζει τον κόσμο στην Μήλο και συνεχίζει για Κίμωλο άδειο πλέον με επιβάτες μετρημένους στα δάκτυλα μαζί με εμένα να είμαι σε ένα υπνόσακο στο κατάστρωμα ο μοναδικός ξαπλωμένος και να λαγοκοιμάμαι κουκουλωμένος, μόνο η μύτη και το ένα μου μάτι φαινόταν. Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου και τον ήχο της φουρτουνιασμένης θάλασσας που αφρίζει στο διάβα του πλοίου , βλέπω στο βάθος κάποιους λοστρόμους να με κοιτάνε και μετά να φεύγουν , μετά από 3 λεπτά πάλι το ίδιο , γύρω στις 5 φορές ήρθαν και έφυγαν. Άρχισα να φοβάμαι ότι κάτι θα συμβεί το μυαλό μου σκεφτόταν διάφορα , έκανα τον κοιμισμένο με όλες τις αισθήσεις μου στο κόκκινο. Μετά από λίγο ξαναέρχονται 2 στην άλλη γωνία στέκονται ακίνητοι και με κοιτάζουν ΄΄ είχα αφήσει τρυπούλα στον υπνόσακο και τους έβλεπα ΄΄ εντάξει κοιμήθηκε λέει ο ένας χαμηλόφωνα στον άλλον , τότε είναι που με έζωσαν τα φίδια , είχα μουδιάσει εντελώς .Μετά από λίγο εμφανίζονται κουβαλώντας δυο δυο κάτι τεράστια χαρτόκουτα τά οποία και πέταξαν μέσα στην θάλασσα στο στενό Μήλου - Κίμωλου , γύρω στα 5 τεράστια χαρτόκουτα που πρέπει να ήταν πολύ βαριά και καμιά 20 αριά μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Εγώ ακούνητος και διπλωμένος στο καβούκι μου σαν ψόφιος μπάμπουρας παρακολουθούσα τα πάντα από την τρυπούλα , τότε ο τελευταίος αφού τίναξε τα χέρια του λέει ..δεν κατάλαβε τίποτα λιάρδα είναι , και μετά γέλια.
Ότι και αν έπραξα μετά ήταν άκαρπο ούτε green peace ούτε wwf δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε , και εγώ έπρεπε να μπω σε μια τεράστια διαδικασία με δικηγόρους χρήματα και φωτογραφίες που δεν είχα.
Καταλαβαίνετε λοιπόν τι θα γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στις θάλασσες
vimeo.com/25563376
#16368
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": RottenLungs

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 508
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 106

TIGRIS απάντησε στο θέμα: Ενδιάμεσα της διαδρομής

Το ότι πετάνε τα σκουπίδια στη θάλασσα, δεν είναι κάτι καινούριο. Που να δεις τι πετάνε τα φορτηγά πλοία στα ανοικτά. Και δεν είναι και τελείως παράνομο. Αν προσέξεις στα επιβατικά πλοία υπάρχουν αναρτημένοι πίνακες σε διάφορα σημεία του πλοίου που λένε τι είδους σκουπίδια μπορείς να πετάξεις στη θάλασσα και σε πόση απόσταση από την ακτή. Και με το νόμο λοιπόν (δυστυχώς).
#16370

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 208
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 47

ηλίαση απάντησε στο θέμα: Ενδιάμεσα της διαδρομής

Ναι άστα να πάνε , στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαν πετάξει όλα τα σκουπίδια του πλοίου και πολύ κοντά από τις ακτές της Μήλου. Οι συγκεκριμένοι ήξεραν ότι είναι παράνομοι γιατί περίμεναν να κοιμηθώ. Γιαυτό όλες οι βόρειες ακτές των νησιών είναι τίγκα στο σκουπίδι.
#16373

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ