Πλατανίτσι

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen δημιούργησε το θέμα: Πλατανίτσι

Με αφορμή το τελευταίο σχόλιο της elenangel για το Πλατανίτσι :

ΘΑ ήθελα να επισημάνω ότι ακόμα και αν είχε δοθεί κάποτε πιστοποιητικό πυρασφάλειας δεν θα είχε και μεγάλο νόημα στο συγκεκριμένο κάμπινγκ διότι ο τεράστιος χώρος, ο αριθμός των κατασκηνωτών που συγκέντρωνε καθώς και το είδος των κατασκηνωτών το καθιστούσε πρακτικά αδύνατο να εφαρμοστούν κανόνες λειτουργίας πυρασφάλειας μια και ήταν πρακτικά αδύνατο να ελεγχθεί γενικώς η κατάσταση.

Εκεί έχω δει 2 μέτρα φωτιά από μεθυσμένους (πιθανότατα και όχι μόνο) κάτω από πεύκο στις 2 τα ξημερώματα. Ευτυχώς τους πήραμε χαμπάρι οι υπόλοιποι κατασκηνωτές αλλιώς ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να γίνει. Επίσης το "πάστωμα" των σκηνών ορισμένες περιόδους σε αρκετά σημεία του κάμπινγκ καταργεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Εν ολίγοις είναι θαύμα το πως δεν έχουμε θρηνήσει θύματα εκεί διότι μια φωτιά τα ξημερώματα θα μπορούσε να διαδοθεί σε χρόνο μηδέν και να προκαλέσει ένα πολύνεκρο ατύχημα πριν προλάβει καν να έρθει πυροσβεστική!

Επί πολλά χρόνια επιβίωνε με την συνδρομή πολλών μόνιμων αλλά αν (απ΄ότι έμαθα) και αυτοί σταδιακά εγκαταλείπουν τότε σιγά σιγά αφήνεται στην μοίρα του το κάμπινγκ, ελπίζω να μην έρθει το μοιραίο. :(

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#7994

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: Πλατανίτσι

Με αφορμή ένα νέο σχόλιο για το Πλατανίτσι του μέλους anam:

Θα συμφωνήσω σε όλα τα "κατηγορώ" και τους αφορισμούς αλλά "... το προσωπικο ηταν στην τσιτα για ολα τα παραπανω ..." :huh:

Μην τρελαθούμε κι όλα :woohoo: , για άλλο κάμπινγκ μιλάμε :dry: . Κατ' αρχάς ποιο προσωπικό και ποιας χρονιάς;
Όλα σε ένα κάμπινγκ (όπως σε όλες τις επιχειρήσεις) έχουν να κάνουν με την διοίκηση και εδώ είναι που λέμε ποια διοίκηση;

Η προσωπική μου (αρκετά εκτενής) εμπειρία με το συγκεκριμένο κάμπινγκ είναι αυτή της παντελούς αδιαφορίας :whistle: .

Το ότι το κάμπινγκ έχει μαζέψει όλη την σάρα και την μάρα που μόνο κατασκηνωτές δεν θα έπρεπε να λέγονται, δεν λέει τίποτα για τον τρόπο λειτουργίας του;
Το ότι από την στιγμή που θα περάσεις την πύλη, και σε έχουν πια φακελώσει για πληρωμή, μπορείς να κάνεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι, δεν λέει τίποτα;

Μπορώ να περιγράψω άπειρες ιστορίες που αποδεικνύουν την παντελή αδιαφορία του προσωπικού. Το ότι έφτασαν κάποιοι να βάζουν (υπό την επήρεια ουσιών) 2μετρη φωτιά κάτω από πεύκα στις 2 τα ξημερώματα 30μέτρα από την πύλη και ότι κατασκηνωτές τους σταμάτησαν λέει κάτι για το ενδιαφέρον του προσωπικού, το ότι υπήρχαν δεμένες πάνω σε πεύκα ψησταριές επίσης λέει κάτι. Το ότι άκουσα με τα αυτιά μου να δηλώνει ντόπιος (φύλακας τροχοσπίτων) ότι "μάζεψε" μερικές ωραίες σκηνές τις καθημερινές που έλειπαν οι ιδιοκτήτες, δεν έχει να κάνει σίγουρα με το ήθος των κατασκηνωτών.

Το ότι μαζεύτηκε λάθος κόσμος έχει να κάνει με το ότι μόνο εκεί τους επιτρέπονταν να κάνουν αυτά που έκαναν διότι σε οποιοδήποτε άλλο κάμπινγκ θα τους είχαν πετάξει έξω με τις κλωτσιές.

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#8074

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ