ΠΟΡΤΟ ΕΛΕΑ

  • Δημοσιεύσεις: 9
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ip41 δημιούργησε το θέμα: ΠΟΡΤΟ ΕΛΕΑ

Γειά σας και από μένα. Είμαι και νέος στο φόρουμ αλλά και νέος στο κάμπινγκ. Μόλις πρόσφατα πήρα τροχόσπιτο και θα είναι οι πρώτες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με την οικογένειά μου ( με δύο παιδάκια). Επειδή σκεφτόμαστε να πάμε Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο ΠΟΡΤΟ ΕΛΕΑ: ( www.portoelea.com/activities.php ) μπορείτε να μου πείτε κάποιες κριτικές όσοι έχεται πάει διότι δεν υπάρχει καμία κριτική για το συγκεκριμένο κάμπινγκ.
Βασικά επειδή είναι η πρώτη φορά μας, θέλω να πάμε στο καλύτερο ώστε να μας μείνουν οι καλύτερες εντυπώσεις (αλλά και η μετάβαση από τις διακοπές στα δωμάτια να είναι ομαλή ;) . Αυτό το είδαμε στο site και μας άρεσε. Στο THALATTA δεν έχει θέσεις πλέον και εξάλου δεν θα ήθελα να πάω εκεί διότι πιστεύω ότι εξαιτίας της πολλής διαφήμισης θα γίνεται χαμός και αναγκαστικά θα "πέσει" και η ποιότητα.Και το OUZOUNI μου άρεσε, διότι κάπου διάβασα ότι έχει ευρύχωρες θέσεις, αλλά δείχνει πιο παλιό και όχι πρόσφατα ανακαινισμένο. Όσο για τον ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ τον έχω αποκλείσει διότι δείχνει να είναι bar-camp για νεολαία και όχι για την περίπτωσή μου, δηλ. οικογενειακά. Τ.Π. Δεν ξέρω τελικά που θα πάμε και γι' αυτό ζητάω βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ;)
#3731

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΟΡΤΟ ΕΛΕΑ

Φίλε ip41 καλώς ήρθες στην παρέα.

Θα σου πρότεινα και το κάμπινγκ Ακτή Ονείρου που πιστεύω για τροχόσπιτα είναι καλή επιλογή αν βρεις θέση τόσο αργά, δες Ακτή Ονείρου .
Επίσης το BATIS στην Καβάλα πολύ οργανωμένο και καλό για οικογένειες.

Καλή επιλογή και καλές διακοπές :)

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#3778

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 9
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ip41 απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΟΡΤΟ ΕΛΕΑ

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στο Ακτή Ονείρου δεν υπάρχει θέση πλέον για τροχόσπιτο (πήραμε ήδη τηλέφωνο). Όσο για το BATIS φαίνεται πολύ ωραίο για την πρώτη φορά σε camping και μου το πρότεινε και η γυναίκα μου αλλά νομίζω ότι ξεφεύγω από τον προορισμό μου (Χαλκιδική). Πάντως αν ξέρετε κάτι περισσότερο για το BATIS γράψτε καμία κριτική ( ή είναι off topic; ). Τελικά φαίνεται ότι στο ΠΟΡΤΟ ΕΛΕΑ δεν έχει πάει κανείς σας. :(
#3780

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ