Ηλιόσποροι

  • Δημοσιεύσεις: 7
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

mayionce δημιούργησε το θέμα: Ηλιόσποροι

Ελεύθερη Κατασκήνωση Στην Πλατεία Συντάγματος! 26 Ιουνίου
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Τοπικές
Με μόνα όπλα τους ρυθμούς, το χορό, τα χαμόγελα, τα τύμπανα διεκδικούμε την άρση της απαγόρευσης της ελεύθερης κατασκήνωσης στην πλατεία Συντάγματος, κάτω από τη Βουλή και τη πανσέληνο.
Ραντεβού στο Καραβάνι του Κινήματος για την ελεύθερη και υπεύθυνη κατασκήνωση σε αστακό αιτ/νίας (κίνημα για τον αχελώο) στις 15 ιουλίου, μετά στην πανσέληνο του Ιουλίου -26- στην Λευκάδα (πανελλαδικό κάλεσμα για την ελεύθερη κατασκήνωση- σε όποια παραλία βρίσκεστε κάντε κάτι για το θέμα και επικοινωνήστε μαζί μας), και μετά σε Λέσβο, Νάξο, Ανάφη, Γκιώνα και άλλες περιοχές (που θα ανακοινωθούν σύντομα) μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου...
ελεύθερη κατασκήνωση πάντα και παντού KAI PANTA ME SEBASMO PROS TO PERIBALLON MAS....
#3101

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ;

Εύγε στην πρωτοβουλία για την εκδήλωση - διαμαρτυρία για την ελεύθερη κατασκήνωση που έγινε στην πλατεία Συντάγματος και εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες.

Δεν γράφεις όμως mayionce πως μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας και που μπορεί να βρει πληροφορίες για τις περιοχές που θα γίνουν οι εκδηλώσεις.****
Στο λέω επίσης γιατί έβαλες το ποστ στη θεματολογία Μακεδονία και για Μακεδονία δεν γράφεις (μάλλον θα έστεκε καλύτερα στη θεματολογία για το ελεύθερο).

Σίγουρα πάντως οι άνθρωποι που κάνουν κατ' επιλογή ελεύθερο κάμπινγκ είναι από αυτούς που αγαπούν τη φύση και θα σεβαστούν το περιβάλλον με τους λοιπούς τι γίνεται; :dry:

****ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ
www.iliosporoi.net/

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#3104

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ