Ενοικιαση χώρου Καμπινγκ στην παραλια Κομιτσα στη Χαλκιδικη για όλο το Χρόνο

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

fibs26 δημιούργησε το θέμα: Ενοικιαση χώρου Καμπινγκ στην παραλια Κομι

Ενοικιάζεται σε ετήσια βάση χώρος για τοποθέτηση τροχόσπιτου, αυτοκινούμενου ή ακόμα και σκηνών στην ονειρική παραλία της Κομίτσας στο 3ο πόδι της Χαλκιδικής, Ο χώρος βρίσκεται μόλις 40 μ. από τη θάλασσα, στις παροχές περιλαμβάνονται ρεύμα, νερό και αποχέτευση όπως και η 12μηνη φύλαξη καθώς η έκταση βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο.

Η περιοχη είναι φτιαγμένη με σεβασμό προς το περιβάλλον, Ο περιβάλλον χώρος, γεμάτος ελαιόδεντρα και λουλούδια, διαθέτονται και κάποιες ξαπλώστρες και ομπρέλες για την παραλία.
Απευθύνεται σε παρέες και οικογένειες που αγαπούν τη φύση και αναζητούν ιδιωτικότητα και την αμεσότητα με τη θάλασσα. Σε έναν μεγάλο χώρο υπάρχουν 4 θέσεις περίπου 200τμ η καθεμία και υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν και κατασκευές ώστε να φέρεται τον περιβάλλονται χώρο στα μέτρα σας.

Ευρύτερη περιοχή: Οι πλαγιές του Αγ. Όρους διακρίνονται καθαρά απ’την Κομίτσα, ενώ στα 4km βρίσκεται το χωριό ‘’Νέα Ρόδα’’ . Κοντά είναι και η Ουρανούπολη και η νήσος Αμουλιανή.
Τα κατοικίδια επιτρέπονται έπειτα από ειδική συνεννόηση και κάλυψη τυχόν κόστους απο τον ιδιοκτήτη του κατοικιδίου

#25050

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Pandi_dim απάντησε στο θέμα: Ενοικιαση χώρου Καμπινγκ στην παραλια Κομι

Καλησπέρα σας..θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά;σε ποια σειρά βρίσκεται ο χώρος και ποια η τιμή;σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
#25539

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ