θαλαττα καλαμιτσι

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

kwstas69 δημιούργησε το θέμα: θαλαττα καλαμιτσι

καλησπέρα / καλημέρα σε ολουσ τους αναγνώστες

καρό τωρα θέλω να γραψω για την καλοκαιρινη μου εμπειρία στο περιβόητο κάμπινγκ θαλαττα στο καλαμιτσι / χαλκιδικησ οπου βρέθηκα εφετοσ περι τα τελη Ιουλίου εγω η συζύγοσ μου και τα 2 ανήλικα παιδια μου 11 και 15 ετων (και παρακαλω μετα από κράτηση και το 1/3 προπληρωμή περίπου 6-7μηνεσ πριν να μην χάσω το κελεπούρι)
Δεν θελω να πω πολλα μιασ και τα λογια είναι περιττά για καπιον που θα δει τις φοτο αλλα η αδιαφορία των υπευθύνων ώστε ακομα και σημερα να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να κοροϊδεύουν τους πελατεσ (λεσ και δεν ενδιαφέρονται αν θα τους ξαναδουν μιασ και είναι τοσο δημοφιλεσ το κάμπινγκ οπου ο κοσμοσ παρακαλαει να βρει μια θεση) θα πρεπει καποτε να σταματησει σε αυτο το κρατοσ που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ

και επειδή μια φοτο χιλιεσ λεξεισ παρακαλώ δειται το κάμπινγκ και θα καταλαβεται και κεινηθηται οπωσ εσεισ κρίνεται ? στο μέλλον

ευχαριστο
Κωστασ
#22629
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": LOI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 22
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4

Nir_Beer απάντησε στο θέμα: θαλαττα καλαμιτσι

Καλημερα Κωστα,

Οντως οι φωτογραφιες που μας μεταφερεις δεν παραπεμπουν σε εικονες ειδυλλιακου καμπινγκ, γιατι ομως δεν γραφεις μια κριτικη στην ενοτητα "Campings" για το συγκεκριμενο ? Δεν γνωριζω αν εισαι καινουριος η οχι στο φορουμ, ισως δεν ξερεις οτι ετσι λειτουργει, αλλα στο καθε καμπινγκ μπορεις να γραψεις μια κριτικη και να βαθμολογησεις και ετσι εχουν/εχουμε και οι υπολοιποι μια καλυτερη εικονα.

Και να ηθελες απλα να τους "τα χωσεις" που λεμε, το συγκεκριμενο τοπικ απλα θα "χαθει" σε καποια φαση γιατι θα παλιωσει. Αυτα, καλη συνεχεια.
#22632

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ