απο θεσσαλονικη για καμπινγκ σε Ναξο-Αναφη-Σιφνο

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

marina12 δημιούργησε το θέμα: απο θεσσαλονικη για καμπινγκ σε Ναξο-Αναφη-

παιδια καλησπερα,κανω μια μικρη ερευνα για καμπινγκ σε Ναξο Αναφη και Σιφνο.Επειδη θα ταξιδεψω απο Πειραια και ακομα δεν μου βγαζει τιμες για να δω το κοστολογιο εχει κανει κανεις σας κατι αναλογο?Αν ναι θα χαρω πολυ να ακουσω αποψεις για καμπινγκ δρομολογια πλοιων κτλ.Θα ταξιδεψω απο Θεσσαλονικη.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
#11632

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

geokats απάντησε στο θέμα: απο θεσσαλονικη για καμπινγκ σε Ναξο-Αναφη-

Καλησπέρα,
Αν εννοείς οργανωμένο camping, στην Ανάφη σίγουρα δεν έχει. Σίφνο και Νάξο έχει. Στη Νάξο δεν έχω πάει ποτέ, οπότε δεν μπορώ να δώσω βοήθεια, στη Σίφνο το έχω δει μόνο (καλή τοποθεσία), αλλά δεν έχω μείνει.
Αν θες πάντως οργανωμένο δες καλύτερα τις σελίδες των 2 προαναφερθέντων camping
#12284

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 80
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 39

warmup απάντησε στο θέμα: απο θεσσαλονικη για καμπινγκ σε Ναξο-Αναφη-

Καλησπέρα Μαρίνα!

Λοίπον όπως είπε και ο φίλος στο προηγούμενο ποστ η Ανάφη σίγουρα δεν έχει κάμπινγκ αλλά μπορεις να στήσεις άνετα και να κάνεις ελεύθερο. αν έχεις στο μυαλό σου μόνο το οργανώμενο στην Ανάφη σιγούρα δεν θα το βρεις. Πάντως είναι φοβερά. Θα σου άρεσει πάρα πολύ.
Στην Νάξο έχει 2-3 οργανωμένα όποτε δεν θα έχεις πρόβλημα. δεν έχω κάποιο να σου προτείνω μιας κ δεν εχω πάει σε οργανωμένο στην Νάξο αλλά έχεις επιλογές. Από τις 3 επιλογές σου είναι το πιο κοσμοπολίτικο και διαφορετική φαση απο τα άλλα 2. έχει καλή συγκοινωνία αν δεν θα έχεις αμάξι αλλά λέει να νοικιάσεις για 1-2 μέρες αμάξι για να δεις τα ωραία της χωριά μιας και κατά την γνώμη μου εκεί έχει τις ομορφιές της η Νάξος.
Στην Σίφνο δεν έχω πάει ακόμα (Σκέφτομαι για φέτος Σέριφο - Σίφνο θα δείξει). Έχει οργανωμένο κάμπινγκ όποτε θα είσαι οκ. Μπορείς να διαβάσεις και παλαιότερα ποστς για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες.

Τώρα για τα δρομολόγια είναι λίγο περίεργος ο προορισμός σου...Σίφνος - Νάξος είναι κόντα αλλά Νάξος - Ανάφη ειναι κάπως μακρινή απόσταση. Μπορείς αντι για Ανάφη να πάς Ηρακλειά που είναι ακριβώς δίπλα από την Νάξο και να είναι είτε ο τελευταίος προορισμός σου είτε ο πρώτος. Η Ηρακλειά ειναι παρόμοια φάση με την Ανάφη δηλαδη δεν έχει κάμπινγκ και στήνεις άνετα σε παραλία χώρις πρόβλημα.

Από το λίγο που το έψαξα η Σίφνος δεν φαίνεται να συνδέεται με τα άλλα νησιά...δεν μου βγάζει κάτι. Πάντως απο Νάξο για Ανάφη και Ηρακλεία εινα αρκέτα οικονομικά. Νάξος - Ανάφη 14 ευρώ με την ΝΕL που έχει 50% εκπτωση για άνεργους δλδ 7 ευρώ και Νάξος - Ηρακλεία βρήκα με 7 και 8.50 ευρώ. απλά πρέπει να δεις πόσο συχνά έχει δρομολόγια ώστε να κανονίσεις και τις μέρες σου.

Μιας και το έφερε η κουβέντα κάτι φίλοι κλείσαν να πάνε Φολέγανδρο - Νάξο - Ηρακλεία με 88 ευρώ το άτομο πήγαινε - έλα. Πολύ καλά νομίζω!!! Απλά η γνώμη μου είναι ότι αν θες να πας σε 2-3 νησιά πρέπει να το ψάξεις για να βρεις προορισμους που θα σου έρθουν οικονομικα και θα βολεύουν τα δρομολόγια με τις μέρες που θα πας.

Αυτά....οτιδήποτε άλλο μπορείς να ρώτησεις ότι θες...

"happiness only real when shared"
#12291

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ