Coralli Camping Σεριφος

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

gpetrou δημιούργησε το θέμα: Coralli Camping Σεριφος

gia sas filoi,
kano camping para polla xronia kai parakoloutho to site arketo kairo gia na perno idees gia to pou tha pao.
Tora pou plisiazei to kalokairi blepo oti kapoioi "eksypnoi" Ellhnes epixeirhmaties prospathoun na sproksoun to camping tous.
Nomizo oti mia tetoia periptosh einai to Coralli pou se 5 meres exei dextei 4 sxolia me 5 asteria. Eno an diabasete ta poloipa sxolia oloi grafoun ta kala kai ta asxima tou.
Kyrioi pou kribeste piso apo enan ypologisth mas pernate gia malakes? Pisteuete oti etsi tha mas ferete sto camping sas, na strimoxtoume mazi me allous 1.000 kai na mas lete me yfos oti auto enai kai ama mas aresei.
Den ksero pos einai to camping sas, alla sigoura emena me exete xasei apo pelath sas mono kai mono apo tn tropo pou prospathite na mas proseggisete.
#2525

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 19
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Sania απάντησε στο θέμα: Απ:Coralli Camping Σεριφος

Den to xa proseksei ayto alla kala pou to eipes gia na prosehoume! pantws to camping to sigekrimeno de marese katholou emena...poillh bougiokatastasi, perisi eiha paei ..kai de nomizo na ksanapao
#2526

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

gpetrou απάντησε στο θέμα: Απ:Coralli Camping Σεριφος - Apath

Mprabo re Sania giati den anafereis kai esy thn apopsh sou sta sxolia.Proseksa oti se kapoia sxolia to site ta ebgale os spam. Giati omos ta afhnoun oi ypeuthinoi tou site? Mhpos theloun na mazeuoun sxolia kai gia na fainetai oti exei episkepshmothta to site?
Gia na mas apanthsoun
#2539

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 406
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 89

vassilis απάντησε στο θέμα: Απ:Coralli Camping Σεριφος - Apath

γεια σου gpetrou
μόλις είδα το θέμα γιατί έλειπα σε ταξίδι. αμέσως όταν εντοπίσαμε πιθανή επίθεση τοποθετήσαμε στα μηνύματα την ένδειξη spam, έως ότου διερευνηθεί το θέμα σε βάθος. αυτό είναι ο λόγος, εννοείται ότι δε μας προσφέρει τίποτα 1 σχόλιο παραπάνω... :laugh:
απλά σκεφτείτε ότι δεν μπορούμε να μπαίνουμε και να κόβουμε σχόλια έτσι, ποιοι είμαστε; το συζητάμε με τα μέλη, στείλαμε e-mail στον ιδιοκτήτη και e-mail στα μέλη που γράψανε τα σχόλια για να δούμε ποιοι είναι και τι θα πούνε.
αυτό που μας απάντησαν ήταν ότι έιχαν πρόσφατα μία συνάντηση με άτομα που μαζεύονται εκεί κάθε χρόνο και αποφάσισαν μαζικά να μπούν την επόμενη ημέρα να γράψουν για το κάμπινγκ όπου πηγαίνουν.
αυτά προς το παρόν, περιμένουμε νεότερα
εμένα προσωπικά πάντως μου αρέσει και τη Σέριφος και το κάμπινγκ και σκέφτομαι να πάω και φέτος τον Ιούλιο
από την άλλη με ενοχλεί πάρα πολύ το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα μέλη βαθμολόγησαν με πεντάρια. πραγματικά οι θριαμβολογίες και οι υπερβολικές κριτικές δεν βοηθάνε την διαδικασία. δεν μπορεί να βάζουμε σε όλα 5...
#2545

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 278
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 36

NIKOLAOS=CAMPER απάντησε στο θέμα: Απ:Coralli Camping Σεριφος

Φιλοι CAMPERS γεια σας

Αυτο το θεμα με τους ιδιοκτητες το συζηταμε ολοι εδω και πολυ καιρο.Ολοι εχουμε πειρα και τους αντιλαμβανομαστε.Εγω προτεινα να κανουμε μια λιστα τυπου ΤΕΙΡΕΣΙΑ και τα μελη μας να αποφευγουν αυτα τα camping.Δεν μπορει αυτο το φαινομενο να συνεχιστει.Οι κ.κ ιδιοκτητες, θα επρεπε να μπαινουν στην ιστοσελιδα μας και να μας κανουν προσφορες, γιατι τους το υπενθυμιζω για μια φορα ακομη,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. Παρετε θεση κ.κ ιδιοκτητες,γιατι καποια απο τα μελη του e-camping εχουν περισσοτερα χρονια πειρας στα camping απο οση εχετε εσεις.Βεβαια φιλοι μου δεν ειναι ολοι τους ιδιοι.Εχω γυρισει ολη την ΕΛΛΑΔΑ απο camping σε camping απο το 1976 και μετα.Υπαρχουν παρα πολλοι σωστοι επιχειρηματιες στο χωρο του camping για να μη πω οι περισσοτεροι. :angry: :angry: :angry: :angry:
#2547

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

gpetrou απάντησε στο θέμα: Απ:Coralli Camping Σεριφος

Den ksero poso eudokimo tha htan na yparxei kati se morfh listas,alla toulaxiston apo edw oi idiokthtes tou site na broun Mia formula pou na apotrepei tous idiokthtes na grafoun sxolia Gia to camping tous. Tha proteina na yparxei ena shsthma apoklismou Gia kapoies meres se opoia camping parathreitai tetoia drasthriothta.
#2551

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 18
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

maria 33 απάντησε στο θέμα: Απ:Coralli Camping Σεριφος

Το 2003 που ειχα πάει, ειχα βρει το κοραλλι ένα αξιοπρεπεστατο camping. Ίσως απο τα καλύτερα που είχα παει μεχρι τότε. Αν άλλαξε κάτι (που πιθανώς άλλαξε)απο τότε μέχρι τώρα, κρίμα.
#2644

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 85
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2

giorgos_bek απάντησε στο θέμα: Απ:Coralli Camping Σεριφος

Πήγε κανείς ρε σεις αυτές τις μέρες; Έχουμε φρέσκα νέα;
#3209

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

modesto_a απάντησε στο θέμα: Απ:Coralli Camping Σεριφος

καταρχην να διευκρινισω οτι ειμαι καινουργιος στο site και γραφτηκα απλα για να δω τι ακριβως γινεται με το συγκεκριμενο καμπ. ομολογω οτι δεν βοηθηθικα απο κανεναν. καταλαβαινω οτι ηταν υπερβολικες και οι πολυ καλες κριτικες αλλα και οι πολυ κακες. προφανως δεν υπαρχει μετρο και πρεπει ο καθενας υπευθυνα να ''πληροφορει''. οι πληροφοριες που πηρα εγω απο φιλο που πηγε πριν 3 βδομαδες ηταν οι καλυτερες, αλλα εδω εχω χασει την μπαλα. πρεπει ο καθενας να κανει την αξιολογηση συγκεκριμενη. δεν αρκουν τα αστερακια θελει εξηγηση.
π.χ περισυ στην κρητη υπηρχε καμπ στο οποιο ανα 2 ωρες περιπου εκαναν καθαριοτητα. αλλα το πρωι και επειδη ηταν διπλα μας μια παρεα καφρων οπαδων του βαζελου, το πρωι κατα τις 5, οι τουαλετες ηταν σε αθλια κατασταση γιατι οι τυποι εβγαλαν τα κερατα τους, ειχαν κατεβασει απο ναρκωτικα με χρι οτι θες, θα κραξω το καμπ; στις 6 ελαμπαν ολα! για αυτο λεω οτι οποιος βαθμολογει πρεπει να το κανει υπευθυνα και να αιτιολογει!
φιλικα και καλοπροεραιτα
#3318

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 85
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2

giorgos_bek απάντησε στο θέμα: Απ: Coralli Camping Σεριφος

Λοιπόν μόλις γύρισα από Σέριφο, όπου τα πέρασα θεσπέσια. Το Coralli Camping δεν είναι κακό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι και το "καλύτερο των Κυκλάδων" όπως συχνά ακούγεται (βρίσκω απείρως καλύτερο τον "Μάκη" στη Σίφνο, ή ακόμα και το κάμπινγκ της Μήλου, για να αναφερθώ σε κυκλαδονήσια).

Και ξεκινάω με τα αρνητικά: (1) πολύ κοντά μεταξύ τους οι σκηνές και καμία οριοθέτηση περιοχών (και την ημέρα που έφευγα μάλιστα η κατάσταση χειροτέρευε αισθητά) με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα μικρο-προβλήματα. (2) Άλλο ένα βασικό αρνητικό το πρόβλημα της καθαριότητας σε τουαλέτες και ντουζ, το οποίο και γινόταν εντονότερο τις ώρες αιχμής (κατά τη γνώμη μου οι υπάλληλοι του camping στην καθαριότητα δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών τόσων ατόμων - ας προσλάβουν μερικούς ακόμα για να μην εξαντλούνται οι υπάρχοντες και να μην ταλαιπωρούνται οι κατασκηνωτές, αφού χρήματα φαίνεται να βγάζει ο ιδιοκτήτης του και μάλιστα πολλά). Πέρα από την καθαριότητα, πρόβλημα παρουσίαζε και ο εξοπλισμός σε τουαλέτες και ντουζ που χρειάζεται επειγόντως συντήρηση! (2β) Εξαιρετικά σπάνιο να πετύχεις ζεστό νερό στις ντουζιέρες. (3) Πολύ φασαρία και δυστυχώς μέχρι πολύ αργά, μέχρι τις 2 με 3 το βράδυ. (4) Άλλο ένα αρνητικό είναι η παρουσία ορισμένων παρεών και μονάδων "κάφρων" που συμπεριφέρονται λες και βρίσκονται στο Ποσείδι το πρώτο Σ/Κ της σεζόν (όσοι έχουν πάει καταλαβαίνουν... καλά είναι κι αυτά, αλλά μόνο για Ποσείδι!). (5) Πανάκριβο μίνι μάρκετ και χωρίς ποικιλία προϊόντων αναλογικά με το μέγεθος του κάμπινγκ και τον κόσμο που φιλοξενεί (ενδεικτικά, αγοράσαμε έναν σπάγκο ίσα για να απλώσουμε τα ρούχα μας 1.80, όταν αντίστοιχο σπάγκο τον βρίσκεις σε γνωστό κάμπινγκ της Χαλκιδικής 0.50), οπότε να πάτε εξοπλισμένοι γιατί και τα μάρκετ στο Λιβάδι & τη Χώρα κι αυτά ακριβά είναι.

Ας περάσουμε τώρα στα θετικά. (1) Σχετικά καλή παραλία γεμάτη με αλμυρίκια που προσφέρουν καλή σκιά ακριβώς μπροστά στο κάμπινγκ (αν δεν έχει φασαρία θα ακούτε και τον παφλασμό των κυμάτων όταν πέφτετε για ύπνο). (1β) Πολύ καλύτερη παραλία (χωρίς όμως σκιά) και πιο ερημική αν περπατήσετε 3-4 λεπτά την ανηφορίτσα όπως κατεβαίνετε στην παραλία δεξιά (εγώ εκεί έκανα μπάνιο, κόβει και ο αέρας). (2) Πυκνή φυσική σκιά από δέντρα και πικροδάφνες. (3) Καλούτσικο φαγητό στο εστιατόριο και συμπαθητικός καφές, που θα μπορούσαν βεβαίως να έχουν και μια κάπως καλύτερη τιμή.

Για να το συνοψίζω σιγά-σιγά, κάποιος που πάει διακοπές και ξέρει να περνάει καλά δε θα έχει κανένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο κάμπινγκ, το οποίο όμως θα μπορούσε, και θα όφειλε νομίζω, να είναι σαφώς καλύτερο. Ούτως ή άλλως η Σέριφος τα σπάει....
#3795

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ