camping κρητη!

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Mariolila δημιούργησε το θέμα: camping κρητη!

Γεια σας. Εγω και η φιλη μου αποφασισαμε να παμε camping πρωτη φορα και ειπαμε να ξεκινησουμε απο κρητη μιας και σπουδαζουμε εδω. Που θα μας προτεινατε να παμε; Δεδομενου οτι δεν εχουμε αυτοκινητο και εμπειρια. Ακουσαμε για το Δυσκο στο Λεντα οτι εχει ελευθερο καμπινγκ, ωστοσο εχει κοντα μαγιαζια; γιατι δεν θα θελαμε κατι τελειως απομονομενο .Γενικα πως εχει η κατασταση εκει; Τι αλλο θα μας προτεινατε; :tent:
#19206

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 406
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 89

vassilis απάντησε στο θέμα: camping κρητη!

Ο Δύσκος έχει μία μεγάλη παραλία και όσο περπατάς προς τα δεξιά εκτίνεται περισσότερο, σχηματίζοντας μικρά κολπάκια με παραλιούλες και βραχάκια. Λογικά εκεί θα μείνετε. Το χωριό έχει ταβέρνες και μίνι-μάρκετ, οπότε όχι, δεν είναι απομονωμένη.
Δείτε και σχετικό post εδώ:
www.e-camping.gr/forum?view=topic&catid=20&id=9528
#19217

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 227
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 26

Africaptan απάντησε στο θέμα: camping κρητη!

Λογικα τωρα, θα εχετε επιστρεψει, αλλα ας πω κι εγω κατι.
Ο Δισκός, εχει διαλυσει. Μονιμος κατασκηνωτης (4-5-6 2ημερα η 3ημερα εκει για πανω απο 10 χρονια) ομως εχουν γινει κατολισθησεις (και μαλιστα ενας μεγαλος βραχος επεσε εκει που εστηνα τη σκηνη μου...) και τα μερη για να στησεις ειναι ελαχιστα πλαον. Ακομα κι ο Κυριακος (Θεσαλονικιος που ερχεται καθε χρονο αμεσως μετα το Πασχα και φευγει τον Οκτωμβρη) που ειχε φτιαξει καλυβα, δεν ειναι εκει πια. Τουλαχιστον τις τελευταιες δυο φορες που πηγα φετος, δεν τον ειδα.
Ο Δισκός, δεν εχει απολυτως τιποτα (περα απ το ταβερνακι του Σηφη πανω στο δρομο και οχι στην παραλια φυσικα) ομως ο Λεντας ειναι διπλα και πας και με τα ποδια. Σημασια εχει πως γυριζεις φορτωμενος πραματα...
#19967

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ