Για ελεύθερο κάμπινγκ στην Νότια Εύβοια

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

andronikos δημιούργησε το θέμα: Για ελεύθερο κάμπινγκ στην Νότια Εύβοια

Παιδιά καλησπέρα,

Είμαι πλέον 40αρις (το καμάρι 18 και θα πάει μόνος διακοπές) οπότε είπα να κάνω με την γυναίκα μου κατασκηνωτικές διακοπές για περίπου 10 μέρες. Η σκέψη μου είναι για Νότιο Εύβοια. Θέλω να πάρω το αμάξι, να βάλω μέσα την σκηνή, μαγιό και μια μικρή ψησταριά και να κάνουμε ελεύθερο κάμπινγκ μεταξύ Καρύστου και Στύρα. Έχω κάνει κάμπινγκ 7-8 φορές πολύ παλιά (κυρίως ελεύθερο) και μάλλον τώρα είμαι έξω από τα νερά αυτά. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι οι εξής:

Ασφάλεια: είναι αρκετά ασφαλές το ελεύθερο κάμπινγκ στην Νότιο Εύβοια? Αν αφήσω την σκηνή και πάω για κανένα ποτάκι θα την ξαναβρώ μετά?
Ψησταριά: πιστεύεται ότι θα έχω πρόβλημα με αυτό?
Παραλίες: καμία πρόταση για 3-4 παραλίες όπου θα μπορούσα να κατασκηνώσω. Με ενδιαφέρει να έχω σχετικά κοντά κάποιο μέρος για τα ημερήσια ψώνια.

Με το ψάρεμα φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα

Ευχαριστώ πολύ
#8602

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 131
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 17

tdm 900 απάντησε στο θέμα: Απ: Για ελεύθερο κάμπινγκ στην Νότια Εύβοια

Γεια σου andronikos και καλημερα. Κοντα στα Στυρα υπαρχουν τα μεσοχωρια (απο τα νεα Στυρα ειναι 10-11 χλμ) οπου εχουν δυο καταπληκτικες παραλιες που το ελευθερο καμπινγκ δινει και παιρνει. Η παραλια αλμυριχη (αρμυριχι) και η παραλια του Λιμνιωνα μεσοχωριων. Μαλιστα η παραλια αλμυριχι εχει σελιδα στο Facebook οπου μπορεις να εχεις μια ολοκληρωμενη εικονα μεσω σχολιων και φωτογραφειων. almirihi club/facebook. Στο youtube επισης θα βρεις και αρκετα βιντεο για την παραλια λιμνιωνα.

Οσο αναφορα την ασφαλεια θεωρω οτι οπου υπαρχει κινηση και αρκετοι κατασκηνωτες παρεχεται και μεγαλυτερη ασφαλεια. Λιγο η παρουσια αρκετων ανθρωπων, λιγο η αλληλεγγυη που αναπτυσσεται μεταξυ κατασκηνωτων, σου δινει μεγαλυτερη σιγουρια. Κοιτα να πιασεις και μια φιλια η να εχεις γενικοτερα μια επαφη με τους γειτονες σου και ολα καλα. Βεβαια παντου υπαρχουν ολα τα ειδη ανθρωπων και ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για κατι.

Οσο για την ψησταρια αν δεν μπορεις να ψησεις αφοβα σε μια παραλια τοτε που μπορεις?

Καλα να περασετε, καλες διακοπες και ισως συναντηθουμε. Θα ειμαι αλμυριχι περιπου αρχες ιουλιου.
#8611

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ