CLUB AGIA ANNA EYBOIA

  • Δημοσιεύσεις: 311
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 77

kraken δημιούργησε το θέμα: CLUB AGIA ANNA EYBOIA

Πριν αποφασίσετε, διαβαστε κι αυτο, και να ειστε προσεκτικοι...

Εξασφαλισαμε αδεια μεσα Σεπτεμβριου, ακριβως επειδη δεν μας αρεσει η πολυκοσμια και ετοιμαστηκαμε οικογενειακως για club agia anna. Πρωτα επικοινωνησαμε τηλεφωνικως για να βεβαιωθουμε οτι το καμπινγκ λειτουργει κανονικα αυτες τις ημερες, δεχεται κατασκηνωτες και δεν θα εχουμε εκπληξεις.

Μια χαρα φτασαμε, βρηκαμε θεση καλη-σκια,κ.λπ.- στο παραπλευρο δρομακι και ειμαστε ευτυχεις. Πρωτη εντυπωση: δεν ειναι καθαροαιμο καμπινγκ, η χρηση του ορου club σε προϊδεαζει, τα΄χει ολα ανακατεμενα, σπιτακια μικρα, σπιτακια μεγαλα, κονακια, θεσεις κατασκηνωτικες, πισινες, μουσικη ολη τη μερα...Παρόλα αυτα ειχαμε την ησυχια μας εκει που αραξαμε κι ολα ηταν καλα.

Και φτανουμε στο σπουδαιο:
εκεινο το Σαββατο πριν ξεκινησουν τα σχολεια, μας πληροφορουν οτι απο την επομενη το καμπινγκ αδειαζει και θα ειμαστε μονοι. Καμμια αντιρρηση.
Ότι θα κλεισει το μινι μαρκετ και το εστιατοριο. Καμμια αντιρρηση, παρολο που για ενα γαλα επρεπε να χρησιμοποιησεις αυτοκινητο.
Ξημερωσε και η Κυριακη κι ερχεται η ανακοινωση: ξερετε, το καμπινγκ θα κλεισει εντελως, θα το κρατουσαμε ανοιχτο αν ερχοταν ενα γκρουπ απο το εξωτερικο αλλα δυστυχως δεν το επιβεβαιωσαν.
Παλικαρια, μια στιγμη, μπορω να μαθω ποια ειναι η επισημη περιοδος λειτουργιας του καμπινγκ? Σας τηλεφωνησα ή όχι και μου ειπατε "ξεκίνα"? Είναι πιο σημαντικός ο άλλος που περιμενατε, απο εμενα, και με αδειαζετε ετσι? Πού πάω εγω τωρα με σκορπια εξαρτηση και νοτισμενα ολα τα πραγματα μετα απο βροχη 2 ημερων?

Απαντηση φυσικα δεν ελαβα, μονο μου προσφερθηκε η λυση της διαμονης λιγα μετρα πιο κατω, στην "αδελφη" επιχειρηση, το Thalatta, τσαμπα αφου ταλαιπωρηθηκαμε με υπαιτιοτητα δικη τους, θα πληρωσουμε μονο ο,τι φαμε κι ο,τι πιουμε.

Αδελφια, υπο αλλες συνθηκες δεν θα πηγαινα, στο κατω κατω δεν θελαμε να περασουμε τις διακοπες μας σε ξενοδοχειο, αν ηταν ετσι θα ειχαμε φροντισει απο την αρχη. Επιπλεον, δεν θελαμε να ρισκαρουμε γυρνωντας ολη τη βορεια ευβοια για να βρουμε καμπινγκ μερες που ανοιξαν τα σχολεια (sos ερημωνει η επικρατεια, γενικος συναγερμος, βοηθεια χριστιανοι!)

Στο 'δια ταυτα' τωρα: οι τυποι το εχουν ξανακανει αυτο, να μην πω συστηματικα, ξερουν οτι μεσα στην ερημια δεν θα πας πουθενα, δεν τον χανουν τον πελατη, δεν βγαινουν και χαμενοι, καναμε λογαριασμο 200ευρω με αυτα που φαγαμε και ηπιαμε.
Η πιο τραγικη περιπτωση βεβαια ηταν ενα ζευγαρι με δυο μικρα παιδια που συνταντησα στο ξενοδοχειο κι οταν τους ρωτησα αν εχουν ξαναρθει μου απαντησαν οτι προοριζονταν για το καμπινγκ, με προσυννενοησεις ομοιες με τις δικες μας, κι οταν εφτασαν εκει, οι μπαρες ηταν ηδη κλειστες, δηλαδη μερες μετα απο τη δικη μας ιστορια :evil: Δηλαδή σε αφηνουν και μενεις στο καμπινγκ ή καταφθανεις και μετα σου λενε "κλεισαμε αλλα θα μεινετε στο ωραιοτατο ξενοδοχειο μας".

Ειναι περιττο νομιζω να σχολιασω οτιδηποτε αφορα στις εγκαταστασεις, προσωπικο, καθαριοτητα, κ.λπ. οταν απουσιαζει ο σεβασμος, η σοβαροτητα και η επαγγελματικη δεοντολογια. Με αφορμη τοσα πολλα που ακουμε για την κριση τελευταια, υποστηριζω οτι παμπολλες επιχειρησεις πρεπει να κλεισουν όχι λόγω οικονομικης συγκυριας αλλα γιατι δεν κανουν γι΄αυτο το σπορ!

Don't make me release the Kraken!
#4642
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": TheChald, gds1974

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ