Διαδρομή για κύθηρα

  • Δημοσιεύσεις: 19
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8

van δημιούργησε το θέμα: Διαδρομή για κύθηρα

Καλησπέρα,φέτος ενδιαφέρομαι να πάω Κύθηρα για κάμπινγκ αλλά δεν ξέρω πως να πάω.Θα πάρω αμάξι αλλά απ'ότι είδα τα δρομολόγια του καραβιού είναι λίγα και σκέφτομαι να πάω με το αμάξι μέχρι κάτω και από εκεί φέρυ μπότ.Ξέρει κανείς τι αξίζει από οικονομικής άποψης και όσων αφορά τη διάρκεια του ταξιδιού σε σύνολο???Ευχαριστώ προκαταβολικά!
#5700

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 44
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14

Parvaneh απάντησε στο θέμα: Απ: Διαδρομή για κύθηρα

Καλημέρα!

Λοιπόν εγώ έχω κλείσει ήδη τα εισιτήριά μου για Κύθηρα και επειδή είναι λίγα τα δρομολόγια θα σου πρότεινα να κάνεις κι εσύ το ίδιο άμεσα μιας και θα έχεις αυτοκίνητο μαζί σου. Tα ferry είναι μικρά και οι θέσεις των αυτοκινήτων λίγες.

Πειραιάς - Κύθηρα το εισιτήριο με το Κορνάρος είναι 16 ευρώ (το φοιτητικό νομίζω έχω σημειώσει) και 74 ευρώ το αυτοκίνητο.
Τηλ: 2736037055

Κύθηρα-Νεάπολη με το Πορφυρούσα είναι 11ευρώ το εισιτήριο και 44 το ΙΧ.
Τηλ: 2736031390


Η κράτηση μπορεί να ισχύει μέχρι και την τελευταία στιγμή, χωρίς να καταβάλλεις κάποιο ποσό a priori. Μάλιστα στο Κορνάρος μας είπαν ότι θα πάρουμε τα εισιτήριά μας μέσα από το καράβι. :S

Υπολόγιζε ότι τα δρομολόγια από Νεάπολη τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι 2. Ένα στις 9 το πρωί που δεν το προλαβαίνετε από Αθήνα, εκτός αν ξυπνήσετε στις 4 το χάραμα :P και το άλλο στις 14.30.
Εμείς που δε θέλαμε να είμαστε με την ψυχή στο στόμα επιλέξαμε το Κορνάρος για το κατέβασμα, αφού το δρομολόγιο είναι Παρασκευή στις 18.00 (για να μη χάσουμε το Σάββατο στο δρόμο) και επιστροφή από Νεάπολη. Υπολόγιζε ότι η διαδρομή Νεάπολη-Αθήνα είναι κανά 4ωρο.
:)
#5753

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ