camping στην ιθάκη

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

nik76 απάντησε στο θέμα: camping στην ιθάκη

Είπαμε να πάμε φέτος (Αύγουστο) για κάνα 2ημερο από Κεφαλλονιά και απογοητευτηκαμε αφού σχεδόν όλες οι παράλιες (προσβάσιμες με αυτοκίνητο) και ειδικά κοντά στο βαθύ (πρωτεύουσα) είχαν σήμανση ότι απαγορεύεται το ελεύθερο. Τελικά ούτε καν σηκώσαμε σκηνή παρά φουσκώσαμε το στρώμα και κοιμηθήκαμε μια νύχτα στην λούτσα, την επόμενη γυρίσαμε Κεφαλλονιά.

Κατά τα άλλα ξεκινήσαμε πρωί να πάμε στην μαρμαροσπηλια καθώς και στη σχολή του Ομήρου δεν αξίζει να χάσετε χρόνο για να τα επισκεφτείτε.

Η πρώτη αφημένη στην τύχη της η πινακίδα πετάμενη (παραλίγο να σπάσω το αμάξι γιατί προχώρησα στον χωματόδρομο παρακάτω) και όταν τέλος την βρήκαμε η σπηλιά ήταν κλειστή. Η δε σχολή του Ομήρου ενώ οι πινακίδες σε παραπέμπουν σε κάτι εντυπωσιακό, μετά από αρκετή ώρα σε κακοτράχαλο χωματόδρομο φτάνεις και δε βλέπεις σχεδόν τίποτα. Εντελώς αναξιοποίητο μέρος.

Το νησί επειδή είναι μικρο (σε ένα απόγευμα το γυρίζεις με αυτοκίνητο) έχει πραγματικά πολύ ωραία θεά και αν πάτε μην παραλείψετε να φάτε ή να πιείτε καφέ στο "χάνι" κατά την δύση του ηλίου
#22400

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 6
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

juls απάντησε στο θέμα: camping στην ιθάκη

καλησπερα!! απλα μερικες πληροφοριες για Ιθακη, αν και λιγο παλιες.
εμεις πηγαμε Αυγουστο του 2015 (καπου την δευτερη βδομαδα του Αυγουστου με τελη Αυγουστου). Στησαμε στις Φρικες, οπου γενικα ηταν πολυ ωραια, αλλα την χρονια που πηγαμε εμεις ειχε κ εκει αρκετο κοσμο (κυριως την βδομαδα του δεκαπενταυγουστου), χωρις να ενοχλει ο ενας τον αλλον παρολα αυτα. Το αρνητικο ηταν οτι οι πρωτοι καμπερς ειχαν κανει αρκετες "τουαλετες" οποτε ηθελε λιγο προσοχη που θα στησεις και με σχετικο καθαρισμα και το αλλο αρνητικο ειναι οτι ειχε ποντικια οποτε ηθελε προσοχη με τα τροφιμα. Υπηρξαν και καποιοι τσακωμοι με τους "σκαφατους" που ερχοντουσαν στην παραλια με κατι τεραστια σκαφη και κλειναν στην ουσια την μιση παραλια, αλλα σε γενικες γραμμες ηταν απο τις ησυχες παραλιες. Το θετικο της παραλιας παντα ηρεμα νερα πισινας και δεντρα για ισκιο και αιωρα!
Το νησι γενικα πολυ ομορφο, καπως τσιμπημενες τιμες ομως. Παραλιες και νερα οπου πηγαμε ΤΕΛΕΙΑ! επισης την χρονια που πηγαμε εμεις ειχε ακουστει οτι την πεσαν μπατσοι στο Σαρακηνικο, οπου ειχε παρα πολλες σκηνες και γι αυτο δεν ειχαμε στησει κ εμεις εκει. Για Φρικες εχει ενα δεκαλεπτο-τεταρτο μονοπατι για την παραλια πολυ βατο, εκτος απο την αρχη που θελει λιγο προσοχη.
αυτα απο μενα, ελπιζω να βοηθησα οποιον ενδιαφερεται να παει!
#23116
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": mariannax91

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

freecamper99 απάντησε στο θέμα: camping στην ιθάκη

Τι παίζει με ελευθερο ιθακη. Το σκεφτομαστε για φετος.
#23150

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 13
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

geonet11 απάντησε στο θέμα: camping στην ιθάκη

Τελικά κανείς για ελεύθερο στην Ιθάκη;
Πάντως από το www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review..._Ionian_Islands.html
φαίνεται να γίνεται ακόμα στο Σαρακίνικο.
Ξέρεις κανείς τίποτα;
#23635

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Zimi Ki απάντησε στο θέμα: camping στην ιθάκη

Γεια σας!
Φέτος κάναμε ελεύθερο με ένα φίλο στην Ιθάκη. Μείναμε στο Σαρακίνικο, όπου είχε αρκετές σκηνές και τα πράγματα φαίνονταν πολύ χαλαρά. Εκεί βρίσκεις έναν ελαιώνα πάνω από την παραλία με αρκετές καβάτζες κάτω από τα δέντρα. Εμείς πήγαμε την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου και ήταν πολύ χαλαρά. Ακούσαμε όμως ότι μέχρι τις 20 είχε πολύ κόσμο. Πέρα από αυτό είδαμε σκηνές και στη Τσιτσιμίδα, μια παραλία στα βόρεια του νησιού στο δρόμο από Φρίκες προς Κιόνι. Ακούσαμε επίσης πως παίζει ελεύθερο σε μια παραλία κοντά στις Φρίκες (κοιτώντας τη θάλασσα στις Φρίκες πας αριστερά σε έναν χωματόδρομο).
Γενικά η Ιθάκη είναι ένα πανέμορφο μικρό νησί και καταλάβαμε ότι δε θα δυσκολευτείτε να στήσετε μια σκηνή κάπου. Να την επιλέξετε (:
#24591
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": lenablabla

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ