Camping Λευκάδα 25 Αυγ

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

jastonas δημιούργησε το θέμα: Camping Λευκάδα 25 Αυγ

Θα κατηφορίσουμε στην Λευκάδα παρέα 4 αγοριών, 23-30. Οι περισσότεροι δεν έχουν κάνει camping αλλά τους πιέζω λίγο γιατί πιστεύω ότι θα μας αρέσει. Εκτός από τα camping και τα reviews που διαβάζω εδώ, αναρωτιέμαι αν θα έχουμε πρόβλημα με τις διαδρομές. Καλό θα ήταν το camping να μην είναι τίγκα στα τροχόσπιτα, αλλά να έχει λίγο νεολαία τουρισμό και φασαρία.

Για παραλίες δεν έχουμε πρόβλημα, θα υπάρχει μεταφορικό και θα πηγαίνουμε, αλλά για το βράδι, θα θέλαμε να μην έχει πολύ μακριά νυχτερινή ζωή, όχι τύπου club, κάτι πιο light.. κανά μπαράκι, beach-ό-μπαρο.

Τι προτείνετε;
#14706

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 25
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Freya απάντησε στο θέμα: Re:Camping Λευκάδα 25 Αυγ

Στον επισκοπο που μενω ειναι αρκετα καλα. Εχει νεους αλλα φσσαρια δεν γινεται σε φσση γινομαστε ολοι παρεα κλπ. Νεκρωνουν ολα μεσα στο καμπινκ μετα τις 12-1.ωστοσο υπαρχει ενα μπιτς μπαρ διπλα στο καμπινκ πολυ καλο κσι ειναι κοντα νυδρθ κ λευκαδα για μπαροκαταστασεις
#14959

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 433
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 119

kostasngr απάντησε στο θέμα: Re:Camping Λευκάδα 25 Αυγ

Ο Επίσκοπος ειναι μια καλή επιλογή για αυτά που ζητάς. Ειναι περίπου 10 χλμ μετα τη Λευκαδα( εννοείται ανατολικά) οπότε για βράδυ είσαι ανάμεσα σε Νυδρι και Λευκάδα. Προσοχή βέβαια παιδιά στους δρόμους. Αυξάνεται ο κίνδυνος νύχτα, με στενούς δρόμους, πολυκοσμία, αλκοόλ κλπ.
Το κάμπινγκ ειναι καλο. Δεν το λες και πρότυπο αλλα καλο. Ο ιδιοκτήτης μου φάνηκε λιγάκι μποεμ, χαλαρος, ειναι συνεχώς εκεί και τρέχει εξυπηρετώντας. Καλές τιμές! Μέσα τωρα γίνεται ένας χαμός με σκηνές και αυτοκίνητα αλλα για κάποιον νέο που δεν ζητάει πολλά δεν ειναι θέμα. Εχει Ελληνες αλλα και ξένους. Δεν εχει παραλία αλλα ειναι σε απόσταση 100μ διασχίζοντας ένα δρόμο. Καλή κατάσταση στις τουαλέτες, κοινόχρηστα μαγειρεία και ψυγείο, ικανοποιητική αλλα όχι τέλεια σκιάση. Διάβασε ξανά τα reviews.
#14964

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ