Astrocamping 2010

  • Δημοσιεύσεις: 660
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 173

michalis δημιούργησε το θέμα: Astrocamping 2010



Ένα χρόνο μετά την αξέχαστη εξόρμησή μας στο βουνό της Θάσου, με μεγάλη όρεξη και διαθεσή για νέες αστροπεριπέτειες σας προσκαλούμε στο astrocamping 2010 στις 15-19 Ιουλίου στο Υψάριο για να απολαύσουμε τις ομορφιές της έναστρης νύχτας, να ανταλλάξουμε απόψεις και φυσικά να βρεθούμε και πάλι στο υπέροχο αυτό φυσικό περιβάλλον που μας χαρίζει απλόχερα ηρεμία και ξεγνοιασιά. Κατά τη διάρκεια του astrocamping θα πραγματοποιηθούν εκτός από τις προγραμματισμένες παρατηρήσεις του ουρανού και την ομιλία του καθηγητή, παρουσιάσεις και workshops με αντικείμενο τον εξοπλισμό, την παρατήρηση του ουράνιου θόλου, αλλά και την οργανωμένη φωτογράφηση και μελέτη αντικειμένων καθώς και εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά. Επίσης θα διοργανωθούν διαδρομές στις κορυφές της Θάσου, αλλά και αθλήματα όπως τοξοβολία και paintball.

Οι παροχές



Το camping θ' αναπτυχθεί δίπλα στο καταφύγιο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως γραφείο διαχείρισης, όπου θα μπορείτε να βρείτε τους υπεύθυνους του camping, το φαρμακείο και το γιατρό. Επίσης το καταφύγιο θα χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος για τις ανάγκες της οργάνωσης, αλλά και για την αποθήκευση του εξοπλισμού σας.
Ο υπαίθριος χώρος θα διαμορφωθεί κατάλληλα προκειμένου να έχουμε μια ευχάριστη διαμονή. Γύρο από το καταφύγιο θα στηθούν οι εγκαταστάσεις του camping που περιλαμβάνουν τον κεντρικό χώρο των εκδηλώσεων, τα σταντ όπου θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους αρμόδιους του camping, τους υπεύθυνους για της παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και να προμηθευτείτε τρόφιμα, νερά και αναψυκτικά.
Ο χώρος της κατασκήνωσης όπως και αυτός της παρατήρησης θα ηλεκτροδοτηθούν από την οργάνωση του camping, ενώ θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι με εύκολη πρόσβαση. Τα τηλεσκόπια θα μπορούν να είναι μόνιμα στημένα στην οριοθετημένη περιοχή του camping καθώς θα φυλάσσονται από υπηρεσία security.
Οι παροχές περιλαμβάνουν επίσης πλήρες γεύμα για τις ημέρες του camping.

Hey Ho, Lets Go
#3098

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ:Astrocamping 2010

Michalis πήγες; Αν ναι γράψε εμπειρίες. Θα ήθελα να έρθω αλλά ήταν αδύνατο.

Το ενδιαφέρον μου στην αστρονομία είναι πολύ γενικό και άκρως ερασιτεχνικό, αλλά ένας από τους λόγους που πρωτοαγάπησα το κάμπινγκ ήταν η θέα των αστεριών, που ιδιαίτερα στο ελεύθερο (χωρίς φώτα και ρεύμα) είναι μαγευτική και σου δίνειτη μεγαλύτερη αίσθηση ηρεμίας, ακριβώς αυτό που μας λείπει στην πόλη.

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#3481

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ