Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 36 0.5
Είσαι λάτρης του Ελεύθερου Camping?
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
5.0
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι : πριν επισκεφθώ το εν λόγω Camping , είχα εξετάσει τις ήδη υπάρχουσες κριτικές της σελίδας και η εικόνα που σχημάτισα για το χώρο κατά την άφιξη μου TAYTIΣΤΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
Αυτός είναι και ο λόγος που πέρασα καταπληκτικά.

-Το νησί είναι μαγευτικό , φιλόξενο και αξίζει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το επισκεφτείτε ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ έχετε προετοιμαστεί για συνθήκες διαβίωσης Ελεύθερου Camping. Μολονότι επισκέφτηκα τη Σαμοθράκη off-season, βρήκα ακόμα μπόλικο κόσμο στο νησί που αρνιόταν να αφήσει το καλοκαίρι να φύγει. Απ'αυτό και μόνο μπορώ μονάχα να φανταστώ το χαμό που γίνεται στο Camping στα τέλη Ιουλίου και όλο τον Αύγουστο από νεαρό κόσμο.

-Η έκταση του camping είναι αχανής , με αναρίθμητα σκιερά μέρη από γιγαντιαίους πλάτανους, και μπορεί να φιλοξενήσει τεράστιο αριθμό κατασκηνωτών , το ίδιο όμως δε μπορεί να ειπωθεί και για τις τουαλέτες. Πραγματικά οι άνθρωποι του Δήμου που φροντίζουν την καθαριότητα των χώρων υγιεινής καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες , αλλά και πάλι είναι πρακτικά αδύνατο να συντηρηθούν με ένα τόσο απαιτητικό "κοινό".

-Η γενικότερη καθαριότητα του χώρου είναι εξαιρετική , τα παιδιά στο Κ.Ψ.Μ φιλόξενα , ευγενικά και πολύ δραστήρια , με διάφορα Events να λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Το εύρος προϊόντων που θα βρείτε είναι περιορισμένο κυρίως λόγω της μεγάλης κατανάλωσης , με στανταράκια παρόλ'αυτά τα τυροπιτοειδή και λοιπά σνακς , καθώς και χορταστικές πίτσες.

-Ζεστό νερό στα ντους μπορεί να μην υπάρχει , λύσεις δε πολλές. Προτιμήσαμε τη σακούλα Camp Shower χωρητικότητας 20Lt νερού , η οποία σου παρέχει ζεστό νερό με μονάχα λίγες ώρες έκθεσης στον ήλιο.

-Το μέρος είναι δίπλα στα πιο όμορφα αξιοθέατα του νησιού , προσβάσιμα και ποδαράτα ( επισκεφθήκαμε το νησί χωρίς όχημα ) καθώς και με ΚΤΕΛ αλλά και autostop που παίζει πολύ στο νησί . Η θάλασσα βρίσκεται κυριολεκτικά στα πόδια σου , αν και οι περισσότεροι προτιμούν τη συντροφιά των καταρρακτών και των ποταμιών του νησιού.

Προετοιμαστείτε κατάλληλα ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις και ο χώρος πραγματικά θα σας το ανταποδώσει με το παραπάνω. Σκοπεύω σίγουρα να το επισκεφθώ και του χρόνου , ίσως και στην πιο "γεμάτη" σεζόν για πιο party hard καταστάσεις. Hands down ιδανικό για νεολαία.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Σεπτεμβρίου 2016
Αναχώρηση
04 Σεπτεμβρίου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 2780

Yesterday 7279

Week 22605

Month 150186

All 12655304

Αυτή τη στιγμή online 361 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2780

Yesterday 7279

Week 22605

Month 150186

All 12655304

Αυτή τη στιγμή online 361 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions