Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 36 0.5
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
5.0
Είναι πολύ όμορφο κάμπινγκ. Είναι πολύ μεγάλο και έτσι μπορείς να πας κάπου χωρίς να έχεις άλλους τριγύρω.
Η παραλία μπροστά από το κάμπινγκ είναι όμορφη και καθαρή αλλά έχει μεγάλο βότσαλο και χρειάζονται πέδιλα για να μπεις στην θάλασσα.
Φθάσαμε βράδυ στο κάμπινγκ και μας είπαν στην είσοδο ότι στήνουμε όπου θέλουμε. Στήσαμε μπαίνοντας αριστερά από το κυλικείο. Είχε τριγύρω μας και άλλες σκηνές αλλά το πρωί μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να μεταφερθούμε όλοι γιατί είναι ο χώρος εκδηλώσεων. Έχει βέβαια πινακίδα που το αναφέρει αλλά μες τη νύχτα δεν την είδαμε. Θα μπορούσαν να είναι πιο προσεκτικοί με αυτό το θέμα γιατί ταλαιπωρηθήκαμε χωρίς λόγο.

Θετικά:
-Απίστευτη Σκιά. Δεν ζεσταθήκαμε και δεν μας ενόχλησε ο ήλιος καθόλου.Ίσως χρειαστείτε κάτι ελαφρύ να σκεπαστείτε το βράδυ.
-Καθαριότητα στον περιβάλλων χώρο. Και ο κόσμος προσπαθούσε για αυτό αλλά και το προσωπικό κάθε πρωί μάζευε σκουπιδάκια.
-Ησυχία ακόμα και στον πρώτο τομέα που ήταν και ο πιο δημοφιλής και όσο πήγαινες στους άλλους τομείς αραίωνε ο κόσμος και άκουγες μόνο τζιτζίκια.
-Σημείο για φόρτιση συσκευών με πολλές πρίζες δίπλα από το κυλικείο. Ακόμα και πιστολάκι είδα να κάνουν.
-Κοινόχρηστο ψυγείο. Αυτό μάλλον δεν το παρέχουν επίσημα αλλά στο κυλικείο είχε ένα ψυγείο που το χρησιμοποιούσε ο κόσμος.

Αρνητικά:
-Κουνούπια. Τεράστια και τσιμπάνε όλη μέρα. Αν και ήμασταν προετοιμασμένοι με φιδάκια και εντομοαπωθητικά, δεν τα γλιτώσαμε τα τσιμπήματα. Τουλάχιστον δεν έχει σφήκες και κατσαρίδες :P
-Οι τιμές και η ποικιλία στο κυλικείο. Έχουν πολύ λίγα πράγματα και δεν έχουν παγάκια.
-Οι τιμές για τη διαμονή μου φάνηκαν τσιμπημένες για αυτά που προσφέρει. 18€ για 2 άτομα με μικρή σκηνή και αυτοκίνητο. Κάνουν και φοιτητικές εκπτώσεις αλλά δε γνωρίζω πόσο είναι.
-Πολύ παγωμένο νερό στις ντουζιέρες και δεν έχει κάπου να αφήσεις την πετσέτα σου.
-Καθαριότητα στις τουαλέτες. Αν κατάλαβα καλά καθαρίζουν μόνο το πρωί κατά τις 8.30 και μετά σου παρέχουν λάστιχο για να καθαρίζεις μόνος σου τις τουαλέτες μετά τη χρήση. Δεν μου φάνηκε καλή λύση αυτό γιατί τα νερά από τον καθαρισμό τις τουαλέτας κατέληγαν απέξω και τα πατούσες ακόμα και για να χρησιμοποιήσεις τις βρύσες.

Παρά την έλλειψη παροχών είναι το πιο όμορφο κάμπινγκ που έχω επισκεφτεί και σίγουρα θα ξανά πήγαινα. Είναι πολύ χαλαρωτικά.

Όσο για το νησί αξίζει να το επισκεφτείτε αν σας αρέσει η πεζοπορία στη φύση, οι καταρράκτες και το πράσινο. Έχει πολλά φαράγγια για περπάτημα και άπειρες βάθρες για να κολυμπήσετε. οπωσδήποτε να πάρετε ορειβατικό παπούτσι γιατί με την παντόφλα δεν μπορείτε να επισκεφτείτε τις ψηλότερες βάθρες.
Η χώρα είναι το πιο γραφικό χωριό τους.
Για μετακίνηση παίζει πολύ το ωτοστόπ.
Παίζει πολύ και το ελεύθερο κάμπινγκ. Είδα αρκετές σκηνές στις βάθρες και στην παραλία Βάτο που πας με καραβάκι.

Το μεγάλο αγκάθι της Σαμοθράκης είναι τα SAOS Ferries τα οποία έχουν ακριβά εισιτήρια και μόνο 2 δρομολόγια την ημέρα. Πληρώνεις 60 ευρώ το αυτοκίνητο για διαδρομή 2 ωρών και δεν αφήνει εκατοστό χωρίς αυτοκίνητο. Ακόμα και πάνω σε ράμπες τα πάρκαραν.
Και έχουν και την παγκόσμια πατέντα να χρεώνουν εισιτήριο στα κατοικίδια!! Το οποίο δεν σου το αναφέρουν όταν κάνεις κράτηση, ούτε όταν πας να πάρεις τα εισιτήρια. Μπαίνει στο καράβι και σε στέλνουν στο καπετάνιο "να σου πει κάτι". Σκυλάκι μεσαίου μεγέθους κοστίζει 5€ ανά διαδρομή. Άλλα έχουν μονοπώλιο και κάνουν ότι γουστάρουν... Σίγουρα δε θα επισκεφτώ το νησί ξανά αν δε σπάσει αυτό το μονοπώλιο.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Ιουλίου 2014
Αναχώρηση
26 Ιουλίου 2014
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 142

Yesterday 8800

Week 35023

Month 113837

All 12618955

Αυτή τη στιγμή online 163 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 142

Yesterday 8800

Week 35023

Month 113837

All 12618955

Αυτή τη στιγμή online 164 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions