Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 36 0.5
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
5.0
Είχα επισκεφθεί πριν 4 χρόνια το camping κ' κατασκήνωσα από τις 3/8 έως τις 27/8 στον τρίτο τομέα.
Απλά εξαιρετικό, αν είστε λάτρεις της φύσης θα το αγαπήσετε σίγουρα. Κατ'αρχήν η τοποθεσία είναι υπέροχη με πλούσια δασώδεις σκιά όλες τις ώρες της ημέρας, ο κόσμος που κατασκηνώνει, είναι ανοιχτόμυαλοι κ' φυσιολάτρες (όχι δεν θα βρείτε άθλιους σκυλο-tredηδες εκεί), διατηρούν πεντακάθαρο τον χώρο κ' υπάρχει ευγένεια κ' κατανόηση. Το κλίμα είναι χαλαρό κ' ήρεμο, η μόνη ίσως "ενόχληση" είναι η γλυκιά μελωδία της κλασσικής κιθάρας, που ακούγετε τα βράδια απο τις διάφορες παρέες που κάθονται στην θάλασσα. Ο χώρος προσφέρεται για άφθονες κ' καλές γνωριμίες.
Σχετικά με τις υποδομές, υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, (αλλά αυτό δεν το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα) το mini market είναι φτωχό, οι τουαλέτες είναι τούρκικες αλλά διατηρούνται καθαρές όχι λόγο του προσωπικού του camping, αλλα λόγο των κατασκηνωτών διότι υπάρχουν απορρυπαντικά στις εισόδους των αποχωρητηρίων κ' ο καθένας καθάριζει μετά την ανάγκη του τον χώρο, για να το βρεί καθαρό ο επόμενος. Επίσης τα ντούς είναι υπαίθρια, με παγωμένο νερό.
Σχετικά με το δεύτερο camping που είναι δίπλα, είναι κ' αυτό υπέροχο, με εξαίρεση οτι διαθέτει ρεύμα κ' ζεστό νερό, θα το πρότεινα κυρίως σε οικογένειες.
Σχετικά με την Σαμοθράκη, ίσως είναι το πιο όμορφο κ' καταπράσινο νησί της Ελλάδας, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το καφενείο στα Θέρμα, να πάρετε ψωμί απο τον φούρνο με ξύλα στη Χώρα, να κολυμπήσετε στους Κήπους και στις βάθρες (όσοι έχετε αντοχές ανεβείτε μέχρι την πρώτη βάθρα κ' απολαύστε γυμνοί το μπάνιο σας κάτω απο τον καταρράκτη),να επισκεφθείτε το αρχαίο ναό των Καβείρων και να κάνετε έρωτα στις πολλές όμορφες ερημικές παραλίες της.

Σε γενικές γραμμές αν είστε, ροκάδες, μεταλλάδες, (οτιδήποτε εκτός απο tredoσκυλας), φυσιολάτρες, παγανιστές, γυμνιστές, χίπιδες κλπ διαλέξτε να πάτε εκεί διακοπές και σίγουρα θα θέλετε να ξαναπάτε.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 879

Yesterday 7350

Week 26960

Month 105774

All 12610892

Αυτή τη στιγμή online 190 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 879

Yesterday 7350

Week 26960

Month 105774

All 12610892

Αυτή τη στιγμή online 190 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions