Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.6 22 0.5
ΣΚΙΑΘΟΣ & ΣΚΟΠΕΛΟΣ 79147
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
2.0
Ο ιδιοκτήτης είναι σπαστικός εντελώς δεν σε αφήνει να ψήσεις εάν θέλεις δίπλα στην σκηνή σου( και δεν μιλάμε για φωτιά είχα μια ηλεκτρική ψησταριά...), σου κάνει συνεχώς παρατηρήσεις για φασαρία (δεν είχα παρέα είχα την δίχρονη κόρη μου και την γυναίκα μου ,πόση φασαρία έκανε το παιδί δηλαδή...),είναι χορτασμένος μάλλον από χρήματα και σου λέει και άμα θέλεις (δεν έχει άλλο camping το νησί, υποτίθετε ότι έχει αλλά δεν δούλευε όταν το επισκέυτηκα και από μίλησα με τους ιδιοκτήτες του δεν δούλευε και τον προηγούμενο χρόνο), είναι ακριβό γιατί μου βγήκε 42€ την ημέρα για μικρή σκηνή (είπαμε εγώ,το παιδί μου και η γυναίκα μου) , για το αυτοκίνητο έπρεπε να πληρώσω ενώ ήταν έξω από το camping (δεν υπάρχει η δυνατότητα για μέσα), γενικότερα είναι μικρό και τέλος με τα κακά είναι και λίγο απατεώνας με την φοτο αφού δεν πάς καν στην παραλία με τα πόδια αφού θα πρέπει να περπατάς κάνα μισάωρο στον ήλιο,στο κάτω κάτω camping σημαίνει δίπλα στην θάλλασα να ξυπνάς και να βουτάς αν είναι να πάρω αμάξι άστο...
Τα καλά του είναι ότι είναι καθαρό και όντως έχει απο μια κυρλια που μαγηρεύει καλό και φθηνό φαγητό κάθε μέρα (ένα είδος).
Επίσης για την παραλία πρέπει να πω ότι είναι καταπληκτική αλλά... γεμάτη αποπνικτηκά αφού ανα μισή ώρα έκαγε ένα καραβάκι ΓΕΜΑΤΟ με τουρίστες που κάθονταν ο ένας πάνω στον άλλο κυριολεκτικά.
Γενικότερα για την Σκιάθο ήταν από τα χειρότερα μέρη που έχω πάει από την στιγμή που σταμάτησα να πηγαίνω με φίλους μου για μπαρ , είναι κακομαθημένοι δεν έχει ψαράδες ή ψάρια και είναι ακριβή αφού είναι το κοντινότερο νησι και προφανώς πάει αρκετός κόσμος.
Αντίθετα προτείνω με χίλια Σκόπελο ή Αλλόνησο(ακόμα καλύτερα) που έχουν καλές τιμές και φουλ ψάρια αλλά και στην Αλλόνησο πολύ καλό camping (όχι το rocks το άλλο)

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6789

Yesterday 7279

Week 26614

Month 154195

All 12659313

Αυτή τη στιγμή online 354 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6789

Yesterday 7279

Week 26614

Month 154195

All 12659313

Αυτή τη στιγμή online 354 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions