Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 114 0.5
ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΠΗΛΙΟ) 146308
Ιδανικό για socializing & sightseeing
(Ενημερώθηκε: 24 Αυγούστου, 2021)
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
5.0
Το camping είχε πολύ κόσμο που άρχισε να αραιώνει την πρώτη Κυριακή μετά τον 15Αύγουστο. Παρόλα αυτά εξακολουθούσε να έχει κόσμο διαφόρων ηλικιών, δεν το αισθανόσουν άδειο.
Υπάρχει μίνι-μάρκετ (κλείνει στις 10) για τα βασικά, ένας χώρος με τραπεζοκαρέκλες (τα φώτα σβήνουν στις 11) και υποδοχές για να φορτίζεις το κινητό (κλείνει η παροχή ρεύματος στις 12), καθώς και ένα καφέ-μπαρ που σερβίρει ως αργότερα. Η σκιά είναι εφάμιλλη υπόστεγου, οι φυλλωσιές είναι πολύ πυκνές και πλέκονται μεταξύ τους γιατί τα δένδρα είναι κοντά το ένα στο άλλο.
Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες με όποιο τρόπο κι ας επισκέπτονται το μέρος. Είδα παρέες από σχολιαρόπαιδα μέχρι 50+ στις σκηνές, οικογένειες και συνταξιούχους στα τροχόσπιτα.
Το κλίμα μέσα στο camping είναι χαλαρό και όλοι είχαν διάθεση να βοηθήσουν, να μιλήσουν, να αράξουν παρέα κλπ. Οπότε προτείνω βιβλίο για τις ώρες που θα είναι κάποιος αναπόφευκτα μόνος, και διάθεση για κουβέντα όταν θα είναι ανάμεσα σε ανθρώπους και θα ανταμειφθεί.
Τις τουαλέτες μετά από την πρώτη μέρα τις έβρισκα καθαρές. Όταν θα είχε περισσότερο κόσμο, επειδή υπάρχει μόνο ένα άτομο να τις επιβλέπει και οι τουαλέτες απέχουν 100 μέτρα η μία από την άλλη, σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά κυρίως οφείλεται σε κάποιους που μπαίνουν και νομίζουν ότι θα είναι η τελευταία φορά, λες και οι ίδιοι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσουν.
Άλλες παροχές δεν είδα, δεν έχει παιδότοπο και τέτοια, τα παιδιά παίζουν χύμα στους άνετους χώρους αλλά κυρίως κάνουν ποδήλατο στους διαδρόμους εκεί που βρίσκονται τα τροχόσπιτα ή παίζουν κρυφτό.
Υπάρχει θέμα με τον θόρυβο το πρωί. Με ξύπναγαν μηχανάκια και το σκουπιδιάρικο, μιας και αρκετοί χώροι στο camping είναι κοντά σε δρόμους.
Οι πιτσιρικάδες δεν κάνουν φασαρία. Το πρόβλημα εκεί που είχα την σκηνή ήταν οι οικογένειες με μωρά ή πολύ μικρά παιδιά που άρχιζαν να κλαίνε ή να γκρινιάζουν από τις 7:00.
Αυτό που κάνει το Παπά Νερό να ξεχωρίζει με μεγάλη διαφορά από άλλα camping για μένα, είναι η τοποθεσία του. Μεταξύ βουνού και μιας υπέροχης παραλίας. Όμως δεν σταματά εκεί. Αφού βρίσκεσαι στο Πήλιο, σε αποστάσεις από 10 έως και 40 λεπτών, υπάρχουν τόσες πολλές καταπληκτικές παραλίες και οικισμοί, που αξίζουν να επισκεφτείς, αν δεν είσαι από αυτούς που αράζουν έξω από την σκηνή όλες τις διακοπές σου.
Προσωπικά επισκέφτηκα ορεινούς οικισμούς, την Τσαγκαράδα, τον Κισσό και στην επιστροφή σταμάτησα στην Πορταριά. Τις άλλες παραλίες τις απέφυγα, γιατί και τις 6 μέρες που ήμουν εκεί, η θάλασσα είχε πάντα κύμα, μια καφετιά γλίτσα, κάτι σαλούφες, και μια κάτασπρη σαπουνάδα να επιπλέει παντού. Όποτε κατάλαβα πως πάνω κάτω παντού τα νερά θα ήταν κάπως έτσι.
Αυτό που μου άρεσε ήταν πως για τις σκηνές και μόνο το όριο για αναχώρηση ήταν στις 5 το απόγευμα που σου δίνει την δυνατότητα για ένα τελευταίο μπάνιο χαλαρά.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
18 Αυγούστου 2021
Αναχώρηση
23 Αυγούστου 2021
Ταξίδεψα με
Μόνος
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4701

Yesterday 8800

Week 39582

Month 118396

All 12623514

Αυτή τη στιγμή online 191 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4701

Yesterday 8800

Week 39582

Month 118396

All 12623514

Αυτή τη στιγμή online 192 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions