Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 114 0.5
ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΠΗΛΙΟ) 146339
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Πολύ ευχαριστημένος!!! Το camping βρίσκεται σε ωραία τοποθεσία, δίπλα στην θάλασσα (αν και χρειάζεται να περπατήσεις περίπου στα 100 μέτρα για να βρεθείς στο καλύτερο σημείο της) και σε απόσταση αναπνοής από τον οικισμό του Άγιου Ιωάννη για βραδινές βόλτες (για κρέπες, ταβερνάκια, πιτσαρίες και mini market). Έχει πολύ φυσική σκιά που οφείλεται σε ψηλά δέντρα (και όχι ελιές), με αποτέλεσμα να μην νιώσω ποτέ τον ήλιο να "βράζει" την σκηνή. Αντιθέτως υπάρχουν πολλά σημεία που δεν τα βλέπει ο ήλιος καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι εγκαταστάσεις ήταν πολύ καθαρές αποτέλεσμα των συνεχών καθαρισμών/απολυμάνσεων από το προσωπικό, με παρεχόμενο σαπούνι. Οι ιδιοκτήτες ευχάριστοι, καλοδιάθετοι και χωρίς να με ενοχλήσουν (δεν έδωσα και δικαίωμα για αυτό). Το ζεστό νερό ήταν διαθέσιμο από τις 08:00 - 22:00 χωρίς να μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Στα θετικά επίσης ότι δεν υπήρχαν αυτοκίνητα δίπλα σε σκηνές αλλά σε χώρους parking ενώ τα τροχόσπιτα (δλδ οι "μονιμάδες") ήταν σε διαφορετικό τομέα του χώρου. Οι τιμές κυμαίνονται στο γενικό πλαίσιο που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε όλα τα camping (όχι το πιό φθηνό αλλά και σίγουρα όχι το ακριβότερο).Ο κόσμος ανάμικτος (αν και το 70% ήταν νέες παρέες με σκηνάκια), τηρούσε τους κανόνες (αν και το βράδυ υπήρχαν νεανικές παρέες που ξεφεύγαν λίγο, γεγονός που για εμένα είναι ένα ευχάριστο χαρακτηριστικό των camping, χαρακτηριστικό του ελεγχόμενου πνεύματος ελευθερίας που πρέπει να διακατέχει ένα camping). Στα θετικά ότι παρείχε στην κουζίνα εστίες με υγραέριο και ειδικά διαμορφωμένες ψήστρες (για ψήσιμο στα κάρβουνα). Το Πήλιο προσφέρεται για εξερεύνηση διαθέτοντας πεντακάθαρες παραλίες (κυρίως με βότσαλο). Κορυφαία για εμένα η παραλία των Άγιων Σαράντα ενώ ιδιαίτερη (λόγω της άγριας ομορφιάς της) ο Μυλοπόταμος. Αυτό που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι όλες οι παραλίες που επισκέφθηκα είναι βαθιές ιδανικές για ενήλικες αλλά όχι για πιτσιρίκια. Οι τιμές στην ευρύτερη περιοχή "τουριστικές". Στα μειονεκτήματα της περιοχής είναι το δύσκολο οδικό δίκτυο (πολλές στροφές με μεγάλες κλίσεις) εάν και εφόσον θέλεις να πας και σε άλλα σημεία του Πηλίου.
Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την διαμονή μου στο συγκεκριμένο camping (καθαριότητα, σκιά, τοποθεσία, ιδιοκτήτες, γενική ελεύθερη ατμόσφαιρα) και σίγουρα θα το επισκεφτώ. Σημειώνω ότι κάνω camping 30 χρόνια (σε πολλά και διάφορα σημεία της Ελλάδας) οπότε πιστεύω ότι σαν συνολικό πακέτο αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό.
Υ.Γ.
Πρώτη φορά βρήκα παραθαλάσσια τοποθεσία με άπλετο πόσιμο παγωμένο νερό, μία ευχάριστη ιδιαιτερότητα της ευρύτερης περιοχής.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
25 Ιουλίου 2020
Αναχώρηση
01 Αυγούστου 2020
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 2307

Yesterday 5730

Week 8037

Month 135618

All 12640736

Αυτή τη στιγμή online 186 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2307

Yesterday 5730

Week 8037

Month 135618

All 12640736

Αυτή τη στιγμή online 186 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions