Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 5 0.5
ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΠΗΛΙΟ) 21927
Γενική βαθμολογία
 
0.8
Σκιά
 
0.5
Καθαριότητα
 
0.5
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
1.5
Απαισιo....

Τι να πω δεν εχω λογια πρωτη φορα συνανταω τοσο ΓΕΛΙΟ καμπινκ.Με το που μπηκαμε στο καμπινκ με το ταξιδι των 5 ωρων απο την Αθηνα μας υποδεχτηκαν με ενα ξυνησμενο υφος αφου κουβαλαγαμε μαζι το ενος χρονου σκυλι μας.Τηλεφωνικος μας ειχαν πει οτι ειχαν αρκετες θεσεις και με το που πηγαμε ηθελαν να μας βαλουν μπροστα στην εισοδο του καμπινκ που δεν ειχε ιχνος σκιας[να φανταστητε δεν ειχε ουτε ενα δεντρο.Μετα απο σκληρες διαπραγματευσεις καταφεραμε και πηραμε μια θεση κατω απο μια σηκια[απο βρωμια αλλο τιποτα να φανταστειτε στην θεση μας δεν εβλεπες το χωμα απο τα πλατανοφυλλα.

Επειτα απο λιγο αποφασισαμε να δουμε τις τουαλετες ,με το που μπηκαμε μεσα κοντεψαμε να λυποθημησουμε απο την αφορητη δυσωδια .Απορω αυτοι οι υπαληλοι τι εκαναν;Αξιξει να αναφερω οτι ειχε 3 ανδρικες και 3 γυναικιες τουαλετες τουρκικες και μια τουαλετα ευρωπαικη σε ακτινα 1 χιλιομετρου απο την σκηνη μου.Επισης η περιοβοητη κουζινα ηταν θεοβρωμικη να φανταστητε μια μερα που μαγειρευαμε επεσε ενας αρουραιος απο την οροφη και αν δεν με πιστευετε ρωτηστε τους μονιμους που ηταν παροντες.Ακομα ειχε 2 γκαζιερες και 2 ψυγεια μυνιατουρες για 500 ατομα.

Οι 'θεσεις' των σκηνων υποτηθεται οτι χωριζονταν με φυσικο χλωροταπητα συμφωνα με την διευθυνση αλλα φυσικα η μια σκηνη ηταν πανω στην αλλη κυριολεκτικα ηταν κολλητα μεταξυ τους.Η φασαρια κυριαρχουσε να φανταστειτε και ο ιδιος ο ιδιοκτητης μια η ωρα το βραδυ επεζε κυθαρα .

Οι περιοχη ηταν καλουτσικη με πολυ ομορφες παραλιες .Γενικα ηταν ενα απαισιο καμπινκ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
13 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
17 Αυγούστου 2015
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 29 Μαΐου, 2018

Αγαπητοί αναγνώστες του forum

Αν και με αρκετή καθυστέρηση θα ήθελα να απαντήσω σε κάποια από τα κακεντρεχή σχόλια που γίνονται στο εν λόγο forum, παρουσιάζοντάς σας μία αληθή και αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα:

1. Το κάμπινγκ διαθέτει οκτώ (8) ανδρικές και (8) γυναικείες τουαλέτες κάτι που αναφέρεται τόσο στην σχετική άδεια λειτουργίας του καταστήματος όπως και στους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οδηγούς τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού
2. Διαθέτει ακόμη έξι (6) ανδρικές και (6) γυναικείες ντουζιέρες, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και υπαίθριο μπάρμπεκιου
3. Υπάρχει επίσης μόνιμο προσωπικό επιφορτισμένο με την συνεχή καθαριότητα των εγκαταστάσεων.
4. Δεν διαθέτουμε παρκινγκ εξόδου, επομένως είναι αδύνατο να το τοποθετηθεί εκεί κάποιος πελάτης.
5. Η φυσική σκιά καλύπτει το ενενήντα (90) τοις εκατό περίπου της συνολικής έκτασης με δένδρα όπως ευκάλυπτοι, λεύκες, αργυρόλευκες, πλατάνια, ελιές κ.α. , καθώς και μία μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών φυτών που δίνουν μία ευχάριστη νότα στον χώρο.
6. Το εστιατόριο είναι όντως μικρό , ικανό να ικανοποιήσει εξήντα άτομα ποσοστό που καλύπτει το τριάντα (30) τοις εκατό των κατασκηνωτών και αυτό γιατί το χωρίο, μέσα στο οποίο βρισκόμαστε, είναι σε θέση να υπερκαλύψει κάθε ζήτηση.
7. Θα ήθελα να επισημάνω ακόμη ο Πλατανίας, μέσα στον οποίο βρίσκεται η κατασκήνωση, δεν διαθέτει μόνο δύο ταβέρνες όπως παραπλανητικά αναφέρεται, αλλά έξι (6) εστιατόρια , τρείς (3) καφετέριες , μία πιτσαρία , δύο (2) μίνι μάρκετ πλήρως εξοπλισμένα, ένα φούρνο και μία καντίνα στην παραλία, με παροχές για όλα τα βαλάντια. Γεγονός που μπορεί να επαληθευθεί με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο.
8. Η επιχείρηση λειτουργεί σε οικογενειακό κλίμα και στο εστιατόριο της επιχείρησης διοργανώνονται «Ρεμπέτικές Βραδιές», σαφώς όχι σε καθημερινή βάση, αλλά σε τακτά χρονικά διαστήματα.
9. Οι «κουτοπονηριές» είναι έξω και πέρα από την φιλοσοφία της εν λόγω επιχείρησης και οι χρεώσεις γίνονται πάντα βάση του εμφανούς τιμοκαταλόγου.
10. Η περίοδος από 1/8 έως 20/8 είναι η περίοδος που η εν λόγω επιχείρηση βρίσκεται σε πληρότητα, ως είθισται άλλωστε για όλες τις ομοειδής επιχειρήσεις την ανωτέρω περίοδο. Είναι λοιπόν φυσικό να παρατηρούνται φαινόμενα όπως αυτό της συμφόρησης και του περιορισμού του διαθέσιμου ανά κατασκηνωτή χώρου. Με καλή διάθεση και χαμόγελο προσπαθούμε να εξηγήσουμε το φαινόμενο στον κατασκηνωτή και να τον εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
11. Η πλαζ του Πλατανιά είναι μία τυπική παραλία του Νοτίου Πηλίου από την μεριά του Αιγαίου, κάτι που σημαίνει πως είναι σχετικά μικρή, με την διαφορά πως τα νερά είναι πάντοτε καθαρά και ήσυχα, ιδανικά για οικογένειες με μικρά παιδιά . Η ευρύτερη όμως περιοχή διαθέτει αρκετές παραλίες απαράμιλλου φυσικού κάλους, βλέπε παραλία Μουρτιάς , με την κοντινότερη στα δέκα (10) λεπτά με τα πόδια, την παραλία Μικρό, και με επιλογή να μεταβεί κανείς και με θαλάσσια συγκοινωνία.
12. Υπάρχει καθημερινή σύνδεση με το νησί της Σκίαθου με την χρέωση που αναφέρεται στο σχόλιο. Η μετάβαση όμως δεν είναι υποχρεωτική, αν και το εν λόγο ποσό είναι σχετικά μικρό συγκρινόμενο με το ποσό που απαιτείται για την μετάβαση αλέ – ρε τουρ στο νησί από την πόλη του Βόλου, που είναι και το πλησιέστερο λιμάνι.

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, οι αναρίθμητοι κατασκηνωτές που εμπιστεύονται σε εμάς τις καλοκαιρινές τους διακοπές για συνεχή καλοκαίρια, το ζεστό και οικογενειακό κλίμα αποτελούν εγγύηση για όλους εσάς.

Με εκτίμηση

Κων/νος Παπασταματίου
Ιδιοκτήτης

Υ.Γ. Σε όποιον διατηρεί αμφιβολίες για τα λεγόμενά μου είμαι στην διάθεσή του, για την αποστολή οποιουδήποτε εγγράφου, φωτογραφίας ή παραστατικού που αναδεικνύει την αλήθεια των λόγων μου.

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3429

Yesterday 8800

Week 38310

Month 117124

All 12622242

Αυτή τη στιγμή online 187 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3429

Yesterday 8800

Week 38310

Month 117124

All 12622242

Αυτή τη στιγμή online 187 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions