Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 114 0.5
ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΠΗΛΙΟ) 146347
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.5
Καλησπέρα και από μένα! Λοιπόν,το κάμπινγκ μπορώ να πω ότι είναι σε πολύ όμορφη τοποθεσία! Το Παπα Νερό έχει λίγα αλλά όμορφα μαγαζάκια για καφέ/φαΐ και η παραλία του είναι αρκετά καλή αν και λίγο κρύα και εμείς δυστυχώς την πετύχαμε αρκετές μέρες με πολύ κύμα όπως και άλλες παραλίες απ'τη μεριά του Αιγαίου... Αυτό είναι γενικά κάτι που πρέπει να έχεις στο νου σου όταν έχεις σκοπό να επισκεφτείς το Πήλιο!
Είναι δίπλα πραγματικά στον Αη Γιάννη οπότε είσαι πολύ κοντά σε Μάρκετ και οτιδήποτε άλλο χρειαστείς αν και μπορώ να πω ότι το Μίνι Μάρκετ του κάμπινγκ είναι αρκετά εξοπλισμένο! Το μπαράκι του κάμπινγκ ήταν πολύ ωραίο και επίσης έχει πρίζες στις οποίες μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου, οπότε αν δεν χρειάζεσαι το ρεύμα στη σκηνή σου για άλλο λόγο μπορείς να αποφύγεις και τα 4 ευρώ/μέρα για το ρεύμα...
Ωστόσο, μας έκανε λίγο αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπάρχει οριοθετημένος χώρος για την κάθε σκηνή. Ο καθένας στήνει όπου θέλει! Αυτό άμα είσαι με παρέα ή αν έχεις καλούς γείτονες δεν σε πειράζει και πολύ αλλά σε αντίθετη περίπτωση ίσως να είναι άσχημη εμπειρία! Προσωπικά, μου θύμισε λίγο φοιτητικό κάμπινγκ!
Επίσης, το άλλο αρνητικό είναι ότι ενώ πληρώνεις για να έχεις το αμάξι μέσα στο κάμπινγκ έχει μόνο κάποιους χώρους πάρκινγκ οι οποίοι μπορεί να μην είναι κοντά στη σκηνή σου. Μάλιστα ένα βράδυ που είχε πολύ κόσμο, κάναμε κύκλους μέσα στο κάμπινγκ για να βρούμε να παρκάρουμε! Ακόμα, μετά τις 11 το βράδυ σου απαγορεύουν την είσοδο του αμαξιού στο κάμπινγκ οπότε αν έχεις σκοπό για νυχτερινή έξοδο, θα πρέπει να πας μόνο κάπου κοντά με τα πόδια ή να το αφήσεις έξω, ενώ το έχεις πληρώσει για μέσα... Βέβαια άμα θες πληρώνεις για να βάλεις μέσα το αμάξι. Απλά αν δεν θες υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να το αφήσεις πολύ μακριά έξω απ'το κάμπινγκ σε περιόδους που έχει πολύ κόσμο...
Ένα άλλο που μας φάνηκε λίγο κάπως, ήταν ότι ζεστό νερό μας είπαν ότι έχει 10 το πρωί με 10 το βράδυ! Αν και έχω την εντύπωση ότι όταν έχει πολύ κόσμο ίσως το αφήνουν και λίγο παραπάνω! Ένα βράδυ πήγα 22:15 και εκείνη την ώρα τελείωνε και το ζεστό νερό!
Γενικά είναι ανάμεικτες οι εντυπώσεις από αυτό το κάμπινγκ... Αν ξαναπήγαινα στο Πήλιο νομίζω ότι θα δοκίμαζα να πάω σε κάποιο άλλο κάμπινγκ που μπορεί να μην ήταν καλύτερο σε παροχές αλλά πιστεύω σίγουρα πως θα ήταν καλύτερο από τιμές!!
The choice is yours!! ;)

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
18 Ιουλίου 2015
Αναχώρηση
26 Ιουλίου 2015
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6316

Yesterday 6816

Week 18862

Month 146443

All 12651561

Αυτή τη στιγμή online 227 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6316

Yesterday 6816

Week 18862

Month 146443

All 12651561

Αυτή τη στιγμή online 227 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions