Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 114 0.5
ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΠΗΛΙΟ) 146302
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Έμεινα στο κάμπιγκ 10/8-18/8...πιο full season δεν γίνεται δηλαδή!Και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη!!
Το κάμπιγκ προσφέρει τα πάντα!Πανέμορφη παραλία στα πόδια σου,όμορφο μπαράκι,μίνι μάρκετ σε πολύ λογικές τιμές,ησυχία τις απαραίτητες ώρες...Οι άνθρωποι που το έχουν τώρα πραγματικά προσπαθούν και αν συνεχίσουν έτσι μπορούν να μετατρέψουν το κάμπιγκ σε παράδεισο!!!
Υπάρχουν βέβαια και τα αρνητικά.Η έλειψη σκιάς όντως ισχύει γιατί κάποια δέντρα δεν έχουν πολύ πυκνή φυλωσιά και απ'ότι έμαθα είναι ό,τι απέμεινε από μια κακοκαιρία που είχε κάνει τον χειμώνα και τα έκανε τα δεντράκια κυριολεκτικά ''καλοκαιρινά''...Και εγώ το πρώτο πρωινό ξύπνησα από τις πρώτες ακτίνες του ηλίου και η σκηνή μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει σάουνα..Αλλά εντάξει,μετά την μετακινήσαμε λίγο,βάλαμε και μια ψάθα από την μια μεριά και τις υπόλοιπες μέρες ήμασταν μια χαρά!Με καλή διάθεση όλα λύνονται παιδιά!
Εντάξει το να μην υπάρχουν ''σύνορα'' μεταξύ των σκηνών και να είναι όλες χύμα για κάποιους μπορεί να είναι πρόβλημα..αλλά και αυτό είναι κάτι που λύνεται..Και πιστεύω του χρόνου οι άνθρωποι του κάμπιγκ πως θα το έχουν κιόλας λύσει!
Όπως έχουν πει και άλλα παιδιά,τα ντουζ μπορεί να μην επαρκούν αλλά εγώ προσωπικά απέφευγα τις ώρες αιχμής και δεν περίμενα ποτέ στην ουρά ούτε 1 λεπτό!Άσε που προτιμούσα πάντα τις δεξιά τουαλέτες/ντουζιέρες (όπως μπαίνεις) γιατί οι αριστερές δεν ξέρω πώς τα κατάφερναν τα κορίτσια και τις διατηρούσαν τόσο πενταβρώμικες......Οπότε είναι και λίγο στο χέρι μας παιδιά η καθαριότητα,λίγη προσοχή δεν βλάπτει...
Οι εργαζόμενοι εκεί πάντα πρόσχαροι να μας εξυπηρετήσουν και να μας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόμασταν!Ειδικά η κυρία στο μίνι μάρκετ ήταν η αγαπημένη μου!Πάντα με το χαμόγελο!
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από το κάμπιγκ και αν καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα με την σκιά θα γίνει ακόμη καλύτερο!
Τα γύρω χωριά πανέμορφα!Όπως και όλο το Πήλιο!Θα ξαναπάω σίγουρα!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 876

Yesterday 8800

Week 35757

Month 114571

All 12619689

Αυτή τη στιγμή online 162 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 876

Yesterday 8800

Week 35757

Month 114571

All 12619689

Αυτή τη στιγμή online 163 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions