Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 47 0.5
ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΠΗΛΙΟ) 90388
Πολύ καλό. Καθαρό - Οικογενειακό. Μακριά απο το minimarket
(Ενημερώθηκε: 03 Αυγούστου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
Περίοδο επίσκεψης : Δεύτερο μισό του Ιουλίου
Το καθαρότερο camping που έχω επισκεφθεί ( και έχω επισκεφθεί πολλά ). Για τα Ελληνικά δεδομένα καθαριότητας σε camping περνάει 12 στα 10. Καταλαβαίνετε βέβαια ότι τα Ελληνικά δεδομένα καθαριότητας σε camping μπορούν να βελτιωθούν .
Πολύ ωραίες θέσεις με καλή - όχι αρίστη - σκιά, με φανταστική όμως θέα. Καθαρό μαγειρείο με 2 γκαζιέρες, επάρκεια κοινόχρηστων ψυγείων και άφθονο πόσιμο νερό απο ψύκτη. Αγνωστο γιατί η τοποθέτηση του χώρου πλυσίματος ρούχων και του χώρου πλυσίματος πιάτων είναι βλακωδώς αντίθετοι. Δηλαδή δίπλα στο μαγειρείο είναι ο χώρος πλυσίματος ρούχων και δίπλα στις τουαλέτες η λάντζα των πιάτων. Επίσης άγνωστο γιατί δεν υπάρχει ένας νεροχύτης μέσα στο μαγειρείο. Μήπως αυτός που το έφτιαξε δεν έχει νεροχύτη στην κουζίνα του ; (lololol).
Μην επιχειρήσετε να ψήσετε στο barbeque που βρίσκετε δίπλα στα μαγειρεία. Επίσης βλακωδώς είναι πολύ κοντή η καμινάδα του με αποτέλεσμα να βγάζει όλο τον καπνό κατευθείαν μέσα στα μαγειρεία και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Εμείς όταν ψήσαμε ήρθαμε σε πολύ δύσκολη θέση όταν καταλάβαμε πόσο ενοχλήσαμε.
Το mini market και το cafe είναι τραγικά. 45 λεπτά το κιλό το καρπούζι όταν στο Βόλο είχε 25. Ισως τα 20 λεπτά αν κιλό ήταν γιατί το πούλαγε παγωμένο. Μιλάμε για ενα mini market που απέχει μόλις 18 Km απο τον Βόλο και είναι πάνω στον κεντρικό δρόμο. Δεν έχει κανένα λόγο να είναι υπερτιμημένο. Ακολουθεί μάλλον την γραμμή του φούρνου που βρίσκετε λίγο παρακάτω στη στροφή για καλά νερά και έχει το τυρόψωμο 4 € . Το ίδιο τυρόψωμο που η υπόλοιπη περιοχή έχει 2 - 2,5 €.
Η χρέωση είναι υψηλή, μέσα όμως στα όρια της πιάτσας. Γενικοτέρα ενα κάλο camping χρεώνει για μια τετραμελή οικογένεια γύρο στα 30€ , τη στιγμή που με τα ίδια λεφτά βρίσκεις δωμάτιο. Αυτή όμως είναι η πιάτσα όπως είπα.
Συνοψίζοντας.
Πολύ κάλο, καθαρό, οικογενειακό camping. Καλή, παιδική παραλία. Αν μπορείτε να πάρετε μαζί σας ενα πανί για τεχνητή σκίαση μπορεί να σας χρειαστεί ( όχι απαραίτητο )
Κριμένος άσσος. Η φανταστική μικρή πριβέ παραλία που βρίσκετε στο πίσω μέρος του camping και έχει σκιά μέχρι και μέσα στο νερό το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
Θα ξαναπάω σίγουρα. τα μειονεκτήματα είναι λίγα και αντιμετωπίσημα ενώ τα πλεονεκτήματα πολλά και μεγάλα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 883

Yesterday 8800

Week 35764

Month 114578

All 12619696

Αυτή τη στιγμή online 173 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 883

Yesterday 8800

Week 35764

Month 114578

All 12619696

Αυτή τη στιγμή online 173 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions