Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 114 0.5
ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΠΗΛΙΟ) 145983
(Ενημερώθηκε: 13 Ιουλίου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Οπως είχα πει , επανερχομαι με τις προσφατες εντυπωσεις μου απο το καμπινγκ. Επεστρεψα πολυ ενθουσιασμενη! Ειναι ενα απο τα καλυτερα και καθαροτερα καμπινγκ που εχω παει.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
πληρως ανακαινισμενο , με χωρους για πλυσιμο ρουχων, πληντυρια, κουζινες, ψησταριες, μικρο μινι μαρκετ και ενα πολυ ομορφο μπαρακι που μενει ανοιχτο μεχρι αργα,ζεστο νερο ,καθαριοτητα στο επακρο, πιστολακια σε καποιες ντουζιερες, ΣΚΙΑ~~~ απεριγραπτη... κατω απ τα δεντρα! κοιμασαι κι ακους το θροισμα των φυλλων διπλα στο ρεμα!
ΘΑΛΑΣΣΑ και ΠΡΟΣΒΑΣΗ σ αυτην: ακριβως μπροστα απ το καμπινγκ πολυ καλη παραλια , πεζοδρομος και γεφυρακι οδηγουν στον αη γιαννη το χωριο με επισης θαλασσα μπροστα
ΤΙΜΕΣ: πολυ καλες, ειδικες τιμες φοιτητες!!
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η ! Αν εχεις αυτοκινητο ειναι στο καλυτερο σημειο για να επισκεφτεις ολες τις παραλιες του πηλιου απ την πλευρα του αιγαιου (τις καλυτερες δηλαδη!-νταμουχαρη φακιστρα μυλοποταμος παπα νερο πλακα αγιοι σαραντα και αλλες!) Αν παλι δεν εχεις αυτοκινητο μπορεις να φτασεις ως εκει με κτελ και απο κει να δεις με τα ποδια την παραλια μπροστα, την παραλια του αη γιαννη, την πλακα πιο διπλα κ την νταμουχαρη με 20λεπτο περπατημα! (να σας πω κ κατι λιγες μερες με αποτοξινωση απ τα αυτοκινητα καλο κανει!)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ! Εντυπωσιαστηκα πραγματικα απ την εξυπηρετηση την ευγενεια την απιστευτη διαθεση για βοηθεια για πληροφορηση , ενιωθα πραγματικα οτι με φιλοξενουν! οτι ειμαι σπιτι μιας θειας μου! Μεχρι κ κουβερτα για το βραδυ μου εδωσαν μια μερα γιατι ημουν λιγακι αδιαθετη κ κρυωνα! Μεχρι κ φαγητο μας ζεσταναν! κ το φαι που ειχαμε τυλιξει απ το ταβερνακι βαλαμε στο ψυγειο! Αυτα πραγματικα δε συμβαινουν αλλου. Και να πουμε κ την αληθεια δεν ειχαν καμια υποχρεωση να τα κανουν.

Τωρα να κανω ενα μικρο σχολιο , εγω διαφωνω πολυ με το σχολιο του FRISKYMIND για το οτι το καμπινγκ ειναι δυο ταχυτητων... Εμεις ειμαστε τελειως αγνωστοι και η εξυπηρετηση ηταν υποδειγματικη. Τωρα αν με καποιους θαμωνες εχουν καλυτερη σχεση εχουν αναπτυχθει φιλιες δεν θα ελεγα οτι ειναι κατακριταιο.
Επισης τελειωνοντας να πω οτι σε ολους μας μπορει να τυχει ενα κακο περιστατικο ενα συμβαν που να μη μας αρεσε σε ενα καμπινγκ, καλο ειναι να μην κρινουμε το καμπινγκ απο ενα γεγονος αλλα απο ολη την εικονα που δινει. Το ζητημα ειναι να πληρει προδιαγραφες κ απαραιτητες παροχες κ να μην ειναι εκμεταλλευτες ή και αγενεις.

Κατα τη γνωμη μου προκειται για ενα καμπινγκ - προτυπο σε πολλα. Και ειναι ακομα στην αρχη του.

(ο ιδιοκτητης μας ενημερωσε για σχεδια με συναυλιες κ αλλα πραγματα...ενημερωνεστε απ τη σελιδα!)

ελπιζω να βοηθησα!



ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 6422

Yesterday 7206

Week 24506

Month 158575

All 12484599

Αυτή τη στιγμή online 241 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6422

Yesterday 7206

Week 24506

Month 158575

All 12484599

Αυτή τη στιγμή online 241 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions