Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 30 0.5
Hot
ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 88814
Ωραίο μεν, αλλά... :-(
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
4.0
Σίγουρα το πιο σκιερό camping απ'όσα έχω πάει (κι έχω πάει σε αρκετά). Κατασκηνώνεις κυριολεκτικά μέσα σε δάσος. Το βράδυ βλέπεις τον έναστρο ουρανό μέσα από τα πεύκα, ήταν πανέμορφα! Πήγαμε 2 άτομα με μηχανή από 20.08.2011 έως 27.08.2011. Ο κόσμος είχε σπάσει οπότε ήταν πολύ άνετα, η επόμενη σκηνή ήταν μέτρα μακριά μας & λόγω του λίγου κόσμου δεν υπήρχε αναμονή σε ντους-τουαλέττες ή έλλειψη ζεστού νερού. Παρ' όλα' αυτά οι καμπίνες WC & ντους είναι λίγες και φοβάμαι πως αν αντί για τέλη Αυγούστου είχαμε πάει την high season, θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα. Από καθαριότητα έτσι κι έτσι. Οι τουαλέττες ήταν τούρκικες και -εμένα τουλάχιστον- μου μύριζαν. Τα βασικά μειονεκτήματα του camping είναι πιστεύω τα εξής:
1. Η αποστασή του από το Πατητήρι (λιμάνι)είναι μεγαλούτσικη & δεν περπατιέται (υπολογίζω ότι για να πας και να έρθεις με τα πόδια θέλεις 45 λεπτά, ίσως και παραπάνω). Επειδή στο camping ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ mini market, εστιατόριο/μπαρ κλπ, αν χρειαστείς κάτι, από χαρτί υγείας μέχρι ένα μπουκαλάκι νερό, πρέπει να κατέβεις Πατητήρι, πράγμα απίστευτα άβολο.
2. Οι τιμές του είναι υπερβολικές. Ο ιδιοκτήτης μας χρέωσε επιπλέον 2 ευρώ ημερησίως για το parking της μηχανής (που σιγά τον χώρο που πιάνει)συν ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ την τελευταία μέρα, επειδή το πλοίο μας έφευγε απόγευμα και θα ξεστήναμε μετά τις 12 το μεσημέρι. Ούτε σε ξενοδοχείο να ήμασταν, πρώτη φορά μου ζητάνε να πληρώσω ημιδιαμονή σε camping!!
3. Ο ιδιοκτήτης ήταν απών καθ' όλη την παραμονή μας εκεί. Δεν μας έδειξε τα κατατόπια του camping, δεν μας είπε δυο λόγια για το νησί, που να φάμε που να κολυμπήσουμε κλπ, πήρε απλά την ταυτότητα μου και εξαφανίστηκε. Κανα-δυο φορες που χρειαστήκαμε πληροφορίες και τον ψάχναμε, η reception ήταν κλειστή & εκείνος άφαντος. Όταν την ημέρα της αναχώρισης του ζήτησα απόδειξη για τα επιπλέον 10 ευρώ της ημιδιαμονής, αυτός με κοίταξε ειρωνικά και μου είπε: "Απόδειξη; Για 10 ευρώ;" Σε άλλα camping που έχω πάει, η εξυπηρέτηση και η συμπεριφορά των ιδιοκτητών με έχει σκλαβώσει. Εδώ, ούτε κατά διάνοια. Πρόκειται για έναν αντιπαθητικό, δυσάρεστο άνθρωπο που απλά έχει ένα θαυμάσιο κομμάτι γης το οποίο εκμεταλλεύεται.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 1426

Yesterday 7236

Week 26746

Month 160815

All 12486839

Αυτή τη στιγμή online 148 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1426

Yesterday 7236

Week 26746

Month 160815

All 12486839

Αυτή τη στιγμή online 149 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions