Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 17 0.5
Hot
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 37404
(Ενημερώθηκε: 25 Μαΐου, 2022)
Γενική βαθμολογία
 
2.9
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
4.0
Πρόκειται για κάμπινγκ που είχα "σταμπάρει" μετά από πέρασμα που είχα κάνει από την περιοχή. Πολύ καλή η συνεννόηση για την κράτηση της θέσης και άμεση εξυπηρέτηση.
Κατά την άφιξη εξυπηρετικότατη η κοπέλα στη reception και αφού μας έδωσε το έντυπο με τους κανονισμούς του κάμπινγκ (θα το θυμηθούμε στη συνέχεια αυτό), γεγόνός που μου έκανε θετική εντύπωση, μας υπέδειξαν τη θέση που θα στήσουμε.

Η θέση αρκετά εώς πολύ σκιερή (τόσο που δε βρίσκαμε ήλιο να στεγνώσουμε τα ρούχα μας χαχαχα) και αρκετά ευρύχωρη. Μειονέκτημα που φάνηκε αργότερα ήταν το ότι ήταν ακριβώς μπροστά στις τουαλέτες και τους κάδους της λάτζας και διαγωνίως -κοντά- στο εστιατόριο.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από την επόμενη κιολας ημέρα όταν διαπίστωσα ότι η καθαρίστρια για τα μπάνια δεν καθάριζε τις τουαλέτες αλλά απλά έκανε ένα "σφουγγάρισμα" εντελώς επιφανειακό (δεν καθαρίζεις τουαλέτες με σαγιονάρες και σκέτο νερό). Φυσικά, σταμπάροντας κάποιους λεκέδες κλπ. το διαπίστωνες εύκολα στην πορεία της διαμονής αυτό. Από το δεύτερο βράδυ, και όταν φύσαγε βοριάς οι κάδοι της λάτζας μύριζαν τόσο πολύ που δεν άντεχες. Φυσικά και φταίνε όσοι καθαρίζουν ψάρια/κρέατα κλπ. αλλά πρέπει η διεύθυνση να φροντίζει για τη γρήγορη αποκομιδή τους και το ασβέστωμα τους συχνά- πυκνά (και όχι μετά από υποδείξεις να απαντούν "εάν μυρίζει κι αύριο, πες μου να ρίξω ασβέστη").

Δυστυχώς, το έντυπο των κανόνων δεν ήταν κατανοητό από όλους. Έτσι, ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό το εστιατότιο θα έκλεινε στις 11:00μμ, καμία από τις 6 ημέρες που άντεξα να καθήσω δεν έκλεισε στην ώρα του. Το αποτέλεσμα? Παρέες Γερμανών να κάθονται μέχρι τις 00:30-01:00 πίνοντας μπύρες και γελώντας/συζητώντας δυνατά, πιτσιρίκια να αράζουν κλπ. κλπ. Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα και όταν το υπόλοιπο καμπινγκ "χαλάρωνε" και ερχόταν η ωραία ώρα της βραδυνής "βεγγέρας", της ηρεμίας κλπ.... ο δικός μας διάδρομος δυστυχώς ήταν "στο πόδι". Παρά τα παράπονα όμως στη reception αυτό συνεχίστηκε και τα επόμενα 3-4 βράδια.

Το μινι-μάρκετ έχει στοιχειώδη πράγματα αλλά η Φοινικούντα είναι κοντά για να προμηθευτεί κανείς τα απαραίτητα που θέλει ενώ η εξυπηρέτηση δεν ήταν η πλέον ευγενική από την κυρία στο ταμείο του (μετα βίας έσπαγε το χείλος να χαμογελάσει....).

Η παραλία είναι αμμώδης, ωραία για παιχνίδια και κολύμπι από παιδιά.

Τέλος, παρότι κι ο ίδιος ταξιδεύω με σκύλο και πάντοτε προσέχω να μην ενοχλεί ο σκύλος, θα πρέπει να μάθουν οι κ.κ. συν-κατασκηνωτές ότι δεν αφήνουμε το σκύλο μας να κάνει την ανάγκη του στο κάμπινγκ, για κανένα λόγο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κυκλοφορεί ο σκύλος χωρίς "λουρί-οδηγό" και όταν γαυγίζει ο σκύλος, καλό θα είναι να κάνουμε "κάτι" για να μη γαυγίζει (ακόμα και να αποχωρούμε ίσως από το κάμπινγκ)...

Στις 5-6 βραδιές αναχωρήσαμε για άλλο κάμπινγκ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Αυγούστου 2021
Αναχώρηση
06 Αυγούστου 2021
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 4395

Yesterday 7236

Week 29715

Month 163784

All 12489808

Αυτή τη στιγμή online 238 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4395

Yesterday 7236

Week 29715

Month 163784

All 12489808

Αυτή τη στιγμή online 238 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions