Πέρυσι πήγα αλλά γράφω φέτος αξιολόγηση λίγο πριν ξεκινήσω για άλλο camping. Το επισκέφτηκα τελευταίο σαββατοκύριακο Αυγούστου το 2020. Ήταν σχεδόν γεμάτο με σκηνές και τροχόσπιτα παρόλα αυτά φαινόταν άδειο. Δεν ξέρω που ήταν ο κόσμος που έμενε σε αυτά. Κυρίως ξένοι συνταξιούχοι στα τροχόσπιτα. Είναι φθηνό, καθαρό, ήρεμο. Κοντά στο camping είναι το χωριό Φοινικούντα που αξίζει και μπορεί κάποιος να το επισκεφτεί με τα πόδια, αφού δεν έχει τίποτα άλλο τριγύρω. Η παραλία και η θάλασσα βρίσκονται ακριβώς μπροστά στο camping στην οποία σερβίρει και έχει ομπρέλες/ξαπλώστρες δωρεάν. Η σκιά ήταν παντού στις οριοθετημένες θέσεις, αντε να περνούσε ήλιος από κάποιο άνοιγμα, προσωπικά και ήλιο συνέχεια να είχε δεν θα το καταλάβαινα αφού στην σκηνή βρισκόμουν μόνο για να κοιμηθώ. Το βράδυ έχει ψύχρα. Στην κοινόχρηστη κουζίνα είχε ψύκτη. Τα παιδιά που δούλευαν κοινωνικά.
Προσωπικά θα ήθελα περισσότερο κόσμο κοντά στην ηλικία μου (ίσως φταίει πως πήγα πολύ αργά), και ψάχνω μέρη με αξιοθέατα τριγύρω.
Γενικά είναι ένα καλό, καλά οργανωμένο, οργανωμένο-camping, με καλό μέσο όρο που ίσως θα έπρεπε να επισκεφτώ σε σωστή ημερομηνία για να βρω κόσμο που μου ταιριάζει. Το μόνο αρνητικό είναι η έλλειψη επισκέψιμων τοποθεσιών τριγύρω εκτός από το χωριό.