Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.4 111 0.5
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 157233
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ
Προς την διεύθυνση του κάμπινγκ
Από του χρόνου απαιτώ κατά το διάστημα που θα έρθω σε θέση κάμπινγκ να έχω υπηρεσία καθαριότητας θέσης να μου αλλάζετε τα σεντόνια να διώχνετε τις δεκαοχτούρες που δεν με αφήνουν να κοιμηθώ κι έναν προσωπικό σεφ να μας μαγειρεύει ότι θέλουμε (τα σκεύη τα έχω).Επίσης δεν θα με χάλαγε τις πολύ ζεστές μέρες κάποιος να μας κάνει αέρα να δροσιζόμαστε.
Ας σοβαρευτούμε λίγο τώρα.
Μετά από 4 χρόνια μπήκα ξανά στον ιστοχώρο αυτό που μας φιλοξενεί για να διαβάσω τις κριτικές επιβράβευσης ή δυσαρέσκειας.
Επίσης μετά από 45 χρόνια κάμπερ δεν φοράω «παρωπίδες» στον χώρο του κάθε κάμπινγκ που επισκέπτομαι για διακοπές στην φύση μακριά από την τσιμεντούπολη.
Αυτό που εγώ λοιπόν βλέπω επί 11 χρόνια από τα 14 της λειτουργίας του είναι η συνεχής ποιοτική βελτίωση κάθε χρόνο όλων των εγκαταστάσεων του για να απολαμβάνουμε εμείς όσο κι ότι καλύτερο χρόνο με τον χρόνο.
Αυτό όμως που προσωπικά με «άγγιξε» και συναισθηματικά είναι η αγωνία και ο προβληματισμός των ιδιοκτητών να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να περνάμε εμείς οι πελάτες-κατασκηνωτές καλύτερα αρχής γενομένης από την επιλογή προσωπικού μέχρι και τις εγκαταστάσεις.
Γοργόνες και μάγκες το συγκεκριμένο κάμπινγκ «ενηλικιώθηκε» κι «ωρίμασε»
Να είστε σίγουροι πως πλέον εναπόκειται σε μας τους επισκέπτες του να το κρατήσουμε ψηλά και ποιοτικά ο καθένας μας ξεχωριστά κι όλοι μαζί.
ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ο ένας τον άλλον με κάθε έννοια που η λέξη σεβασμός περιέχει.
ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ τον ίδιο τον χώρο και τις εγκαταστάσεις του.
ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ το προσωπικό που μας εξυπηρετεί.
Δυστυχώς κάθε χρόνο ανάμεσα στις περίπου 80 οικογένειες-παρέες θα βρεθούν κάποιες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού που με μια ανεξήγητη και σίγουρα κάκιστα αδιάφορη συμπεριφορά προς πάσα κατεύθυνση θα χαλάσουν ευτυχώς για λίγες μέρες την συνολικά πανέμορφη εικόνα αυτού του κάμπινγκ.
Από 3 ετών το παιδί μου «κάνει» κάμπινγκ μαζί μας, τώρα πια στήνει μόνος του με την κοπελιά του και τους φίλους του.
Κι έπαιξε και τσίριξε κι έτρεξε κι έκανε ποδήλατο αλλά ποτέ δεν ενόχλησε τους υπόλοιπους στο κάμπινγκ γιατί απλά οι γονείς του το έμαθαν τρόπους συμπεριφοράς ειδικά στο κάμπινγκ και τις ώρες κοινής ησυχίας το απασχόλησαν μακριά και ήρεμα από τους άλλους κατασκηνωτές.
Κάθε χρόνο εδώ μέσα υπάρχουν τουλάχιστον 20-25 τετράποδοι φίλοι μικρόσωμοι και μεγαλόσωμοι.
Κανείς δεν ακούει γαβ και κανέναν δεν ενοχλούν ΕΚΤΟΣ από 2-3 που όλη μέρα και νύχτα ξεσηκώνουν το κάμπινγκ.
Γιατί??? Διότι οι ιδιοκτήτες τους τους έχουν μάθει τρόπους και δεν τα εγκαταλείπουν μόνα τους στην σκηνή δεμένα όσο αυτοί λιάζοντε στην παραλία ή πάνε τις βόλτες τους εκτός κάμπινγκ.
Έξω από τα ντουζ και τις τουαλέτες που το προσωπικό προσπαθεί φιλότιμα να τις κρατά υποδειγματικά καθαρές υπάρχουν 3 χαμηλά ντουζ και 2 βρύσες για να πλένουμε τα πόδια μας πριν μπούμε κι ΟΛΟΙ αυτό κάνουμε εκτός φυσικά από μερικούς ελάχιστους που ερχόμενοι από την παραλία με όλη την άμμο και την λασπουριά στα πόδια δεν κάνουν καν τον κόπο να τα ξεπλύνουν και ντουγρού μέσα!!!
Και είναι αυτοί οι ίδιοι που διαμαρτύρονται για την καθαριότητα!!!
Είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν κάνουν καν τον κόπο να πάνε τα σκουπίδια τους στους κάδους αλλά τα παρατάνε στις κουζίνες να τα πάνε κάποιοι άλλοι γι’ αυτούς.
Θα διακινδυνεύσω να υποθέσω ότι είναι αυτοί οι ίδιοι που ανεβοκατεβαίνουν με τα ΙΧ τους με 50 χιλ ενώ το όριο ασφαλείας στον χαλικόδρομο είναι 5 κι υπάρχει και σχετική πινακίδα.
Πολλοί δυστυχώς είναι αυτοί που φυτεύουν γόπες στην παραλία ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα φυτρώσουν γοπόδεντρα. Ε μάταια ελπίζουν δεν πρόκειται!
Ελπίζω σε μια χρονιά που αυτοί οι ελάχιστοι θα παραδειγματιστούν από τους υπόλοιπους πολλούς και θα υιοθετήσουν την έννοια σεβασμός στο περιβάλλον στον χώρο στους γείτονές τους και πάνω απ’ όλα στο προσωπικό που μοχθεί για εμάς.
Τέλος θέλω να προτείνω στην διεύθυνση τους πάγκους εστίασης που είναι δίπλα από την καφετέρια κι αρκετές φορές οι χρήστες τους ξεχνιούντε και φωνάζουν μέσα στο μεσημέρι να τους μεταφέρουν τον έναν ανάμεσα στα δωμάτια πίσω από την ρεσεψιόν και το σπίτι και τον άλλον στο πλακόστρωτο έξω από την κουζίνα.
Έτσι και οι θέσεις από 45 έως 50 θα έχουν την ησυχία τους και δεν θα μαζεύονται πολλοί σε ένα σημείο.
Φέτος θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους γείτονες μου Μάρκο-Μαριλένα και τον 9χρονο Ιάσωνα από την μια και τον Χρήστο-Νεκταρία με τις μικρές Μαρία και Ελένη και το 3χρονο τεριέ τους την Λούση για την άψογη συμβίωση-γειτνίαση στο κάμπινγκ.
Πολλά ευχαριστώ στην διεύθυνση και όλο το προσωπικό που για άλλη μια χρονιά έκαναν τα ανθρωπίνως δυνατά για να περνάμε καλά.
Αν θα μπορούσα να δώσω ένα βραβείο αυτό θα πήγαινε στη Αφροδίτη που πάντα με ένα γλυκό χαμόγελο σου έφτιαχνε την διάθεση.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
16 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
26 Ιουλίου 2016
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3579

Yesterday 7279

Week 23404

Month 150985

All 12656103

Αυτή τη στιγμή online 393 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3579

Yesterday 7279

Week 23404

Month 150985

All 12656103

Αυτή τη στιγμή online 394 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions