Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.4 20 0.5
Hot
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 36032
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Βρεθήκαμε στο Κάμπινγκ στις αρχές του Αυγούστου. Ευχάριστη έκπληξη ήταν οτι δε γινόταν χαμός αν και είχαμε κλείσει θέση. Ορισμένες θέσεις έχουν καταπληκτική σκιά και κάποιες άλλες όχι. Το εστιατόρια δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο για τα δικά μας γούστα (οικογένεια με 2 παιδιά) αλλά αυτό είναι κάτι υποκειμενικό. Το mini market ήταν σαν να μην υπήρχε αφού οι τιμές του ήταν "τσιμπημένες" και δεν είχε σχεδόν τίποτα. Είναι κρίμα γιατί υπήρχαν πολλά παιδιά στο camping και θα μπορούσε να είχε τουλάχιστον μπισκότα. Ή λύση ήταν το κοντινό super market που τα πάντα υπήρχαν σε πολύ χαμηλές τιμές.
Μόλις φτάσαμε στο camping και αφού στήσαμε τη σκηνή, αποφασίσαμε να προσπεράσουμε τη πισίνα και να πάμε για μπάνια στην παραλία. Μόλις την αντικρύσαμε ήταν κάτι το μαγευτικό. Λίγος κόσμος, ομπρέλες και ξαπλώστρες δωρεάν φτάνει να έπαιρνες ένα καφέ από το μπαράκι και μία θάλασσα ήρεμη και καθαρή που σου έφτιαχνε τη διάθεση. Η διαδρομή λίγο δύσκολη αλλά άξιζε το κόπο. Μόλις κάθεσαι όμως για λίγη ώρα σου έρχεται μία "περίεργη μυρωδιά" που δε ξέρεις από τι προέρχεται. Μάλλον το ξέρεις και το καταλαβαίνεις αλλά δε θές να το πιστέψεις. Η Κορώνη, που όντως είναι πολύ κοντά, (5 λεπτά με τα πόδια) ρίχνει όλους τους βόθρους στη θάλασσα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βρωμάει βοθρίλα τις μισές μέρες που είμαστε εκεί. Κάποιο βράδυ η βρώμα ήταν τόσο ανυπόφορη που ρώτησα κάποιον ντόπιο να μου πεί που ρίχνουν τους βόθρους μου είπε ακριβώς "300 μέτρα από τη παραλία" και όταν του είπα οτι κάνει μπάνιο ο κόσμος εκεί μου είπε επίσης ακριβώς "ε δεν το ξέρουν!!".
Μή νομίζετε όμως οτι αυτό συμβαίνει μόνο στη Κορώνη. Το ίδιο κάνουν και στη Μεθώνη. Εκεί είμαστε ακόμα πιό "τυχεροί" γιατί είδαμε και τις κουράδες να κολυμπάνε. Ευτυχώς δηλαδή που δεν τα πατήσαμε.
Τα γράφω όλα αυτά γιατί θα πρέπει όλοι αυτοί που πάνε για 10 μέρες κάπου να περάσουν καλά και να πάρουν καθαρό αέρα, να ξέρουν το που ακριβώς πάνε. Τι να το κάνω εγώ το καλό camping όταν συχαίνομαι να μπώ στη θάλασσα.
Τα συγχαρητήριά μου στο Δήμαρχο της περιοχής και σε όλους αυτούς που ανέχονται αυτή τη κατάσταση. Και μετά θεωρούμε οτι για όλα φταίνε οι "ξένοι"...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6541

Yesterday 5730

Week 12271

Month 139852

All 12644970

Αυτή τη στιγμή online 180 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6541

Yesterday 5730

Week 12271

Month 139852

All 12644970

Αυτή τη στιγμή online 181 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions