Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 22 0.5
Hot
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 40695
(Ενημερώθηκε: 22 Αυγούστου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Καταρχήν πρέπει να αναφερθώ στην τέλεια εξυπηρέτιση και διακριτικότητα του νεαρού ιδιοκτήτη που είναι πάντα εκεί να βοηθήσει σε ότι χρειάζεσαι.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πάει σε αρκετά camping αλλά αυτό ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Μικρός χώρος, 25-30 σκηνές, αρκετό πράσινο (αν εξαιρέσεις πως φέτος απ'ότι μας είπε έπεσε αρρώστια στα φυτά γι'αυτό και η σκιά δεν ήταν τόση όση ίσως έπρεπε), αρκετά καθαρά, ζεστό νερό μέχρι τις 10 το βράδυ σίγουρα, mini market με αρκετά βασικά προϊόντα, πολύ καλό φαγητό στο εστιατόριο και καλές τιμές, ευχάριστο περιβάλον που σε έκανε να νιώθεις οικεία, καλές τιμές.
Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία (να σημειώσω ότι η παραλία ήταν υπέροχη και τα νερά φανταστικά και όχι κρυα), servis στην παραλία είτε για φαγητό είτε για καφέ είτε για ποτό, δωρεάν ποδήλατα για τη μετακίνιση από και προς το camping για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσον ή απλά θέλουν να απέχουν από τις συνήθειες της πόλης.
Όταν φτάσαμε ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ευχαρίστως να μας δείξει το χώρο για να επιλέξουμε που θα στήσουμε, μας έδειξε τα κατατόπια και επειδή είχαμε επικοινωνήσει από πριν και είχαμε ενημερώσει πως δεν έχουμε μεταφορικό μέσον, μας είχε κρατήσει 2 ποδήλατα τα οποία είχαμε στην αποκλειστική διάθεσή μας όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Τα μείον για εμένα ήταν πως τα ποδήλατα δεν είχαν κουδουνάκι και φώτα που τα θεωρώ απαραίτητα μιας και οι αποστάσεις καλύπτονταν με αυτά σε πεζοδρόμιο που κινούνται και πεζοι, η καθαρίστρια που δεν έχει μέσα έστω όταν υπάρχει πολύς κόσμος (δυστηχώς πέσαμε πάνω σε group Ιταλών που μόλις καθάριζε η γυναίκα που ερχόταν τα έκαναν τόσο χάλια που δεν μπορούσες να πας στο μπάνιο), το wi-fi που δεν φτάνει το σήμα στις σκηνές (οπότε μπορεί να βάλει ακόμη 1 router), το ζεστό νερό που δεν προλάβαινες αν δεν πήγαινες γρήγορα για μπάνιο (αν και μας είπε πως για του χρόνου θα κάνει αλλαγές για να έχει ζεστό νερό συνέχεια), το πράσινο που πιστεύω πως θα μπορούσε να κάνει κάτι για να υπάρχει περισσότερη σκίαση και τέλος (αν και δεν μπορεί να κάνει κάτι ίσως γι'αυτό) κάποιο μυστήριοι που έμεναν εκεί για αρκετό καιρό και συμπεριφέρονταν λες και ήταν δικός τους ο χώρος και δεν γούσταραν κανέναν άλλο και κοιτούσαν με μισό μάτι κάθε φορά που πήγαινες για μπάνιο ή τουαλέτα και είχαν κάνει κατάληψη στα κοινόχρηστα τραπέζια και καρέκλες του χώρου με αποτέλεσμα να μην έχεις που να καθήσεις αν δεν είχες δικά σου....
Σε γενικές γραμμές όμως ήταν τέλεια και θύμιζε πραγματικά χωρίο. Ένα πολύ ήσυχο μέρος που μπορείς να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.
Σίγουρα μια στάνταρ επιλογή διακοπών. Ελπίζω να ξαναπάω.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5881

Yesterday 8800

Week 40762

Month 119576

All 12624694

Αυτή τη στιγμή online 216 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5881

Yesterday 8800

Week 40762

Month 119576

All 12624694

Αυτή τη στιγμή online 216 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions