Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 12 0.5
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 27576
(Ενημερώθηκε: 17 Αυγούστου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
4.0
Γενικά το κάμπινγκ θα μπορούσες να πείς ότι είναι Μέτριο και παρατημένο χωρίς εποπτεία απο έναν που γνωρίζει το αντικείμενο.

Όμως, υπάρχει σημαντικότατο πρόβλημα και θέμα καθαριότητας και υγιεινής στις τουαλέτες και παρακαλώ τυχών αρμόδιους που δεν ελέγχονται απο τον Δήμο της περιοχής και διαβάζουν αυτό το μήνυμα να σπέυσουν για έλεγχο και τυχών κυρώσεις διοτι είναι μάλλον επικινδυνες για τους παραθεριστές.

Οι τουαλέτες και τα μπάνια είναι πολύ παλιά, ασυντήριτα και κυρίως βρόμικα με λυμνάζοντα ΄΄ακαθαρτα νερά΄΄, σπασμένα πλακάκια και πόρτες που δεν κλειδώνουν, μπάνια που λείπουν οι ντουζιέρες και τα τζάμια απο τα παράθυρα, Ντούζ χωρίς ζεστό νερό σχεδόν όλη την ημέρα, απουσία σαπουνιού και χαρτιού, μεγάλοι κάδοι αποριμάτων κουζίνας πίσω απο τις τουαλέτες που σε εμποδίζουν να κάτσεις με αξιοπρέπεια στο σωστό σημείο χωρίς να λερώσεις, απουσία βούρτσας καθαρισμού για τους ευσυνείδητους και γενικά οι τουαλέτες βρομούν και ζέχνουν.

Η καθαρίστρια έρχεται πολύ νωρίς και είναι αρκετή μόνο για όσους τυχερούς πάνε νωρίς 7-9, έπειτα η εν λόγω κυρία κάθεται μπροστά απο τις τουαλέτες και φτιάχνει παραγάδια με έναν κύριο, ενώ θα μπορούσε να πλένει τους βρόμικους νιπτήρες και καθρέπτες, τους νεροχύτες που βρομούν, να σκουπίσει τα παγκάκια που δεν μπορείς να κάτσεις απο την βρόμα, ή να μαζεύει τα απομηνάρια του κάθε παραθεριστή που έφυγε (όπως π.χ σακούλες, χαρτιά κτλ) που τα φυσά ο αέρας απο δω και απο εκεί ώστε να μην χρειάζεται να τα μαζεύουν οι παραθεριστές.
Αλήθεια πότε ελέγθηκε η αποτελεσματικότητα αυτής της κυρίας;;
Εάν δεν είναι εθελόντρια, είναι ακαταλληλη για αυτήν την υπεύθυνη θέση που αφορά υγιεινή και καθαριότητα εφόσον αμοίβεται.

Ζεστό νερό στην ποιο κρίσημη ώρα που έχεις γυρίσει απο το απογευματινό σου μπάνιο στην θάλασσα, ή απο την ημερήσια εξόρμησή σου δεν υπάρχει μετά τις 6 το απόγευμα...

Όσο για τους φίλους που το βρήκαν φθηνό, δεν είναι, καθώς 25€ την ημέρα για τετραμελή οικογένεια με 2 μικρές σκηνές, που δεν έχει ζεστό νερό να πλύθεί και που πάει σε άλλα καταλλήματα για να κάνει την ανάγκη της, είναι πάρα πολλά!

Μιας και το καμπινγκ αναφέρεται ώς ΄΄δημοτικό΄΄ θα πρέπει ο δήμος να κοιτάξει το θέμα υγιεινης και καθαριότητας και πέρα απο το δημαρχείο του...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4266

Yesterday 8800

Week 39147

Month 117961

All 12623079

Αυτή τη στιγμή online 188 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4266

Yesterday 8800

Week 39147

Month 117961

All 12623079

Αυτή τη στιγμή online 188 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions