Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.7 3 0.5
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 15945
Οργάνωση με θέα την θάλασσα
Ενα κάμπινγκ που σου προσφέρει καταρχήν την μαγεία της άμεσης επαφής με την θάλασσα. Είναι πολύ μεγάλο και εκτείνεται σε δύο κυρίως χωράφια. Και τα δύο ειδικότερα το ακριανό έχουν κλίση προς την θάλασσα και διαφορετικά επίπεδα με αποτέλεσμα να υπάρχει κυρίως στο ακριανό ανεμπόδιστη οπτική επαφή με την θάλασσα και άπλα. Πολύ περιποιημένος ο χώρος, καθαρός, λίγο σκοτεινές οι εγκαταστάσεις στα ντους - τουαλέττες αλλά λειτουργικές και ανακαινισμένες. Χαμηλά στο πάτωμα οι λεκάνες για το πλύσιμο ρούχων (δεν βολευε πολύ αυτό), δεν έχει μίνι μάρκετ και γενικά περιορισμένη ποικιλία στο φαγητό, αλλά σε απόσταση 300 μέτρων με τα πόδια βρίσκονται 4 ταβέρνες και με ψάρι, και 2 μίνι μάρκετ. Ησυχία αναλόγως τον κόσμο, πολλά τροχόσπιτα. Αμεση πρόσβαση σε δύο παραλίες, μεγάλες, με μικρό βοτσαλάκι. Η δεύτερη με ένα φυσικό χώρο σαν τρίτη παραλία που αράζουν κυρίως γυμνιστές. Η διεύθυνση του κάμπινγκ άνθρωποι πολύ έμπειροι στην δουλειά για αυτό και φέρονται με ευγένεια και γενικώς δεν σου χαλάνε χατίρι (μπορείς ακόμα και το αυτοκίνητο να πλύνεις σε ειδικά προορισμένο χώρο). Σκιά όχι τόσο καλή σε όλες τις θέσεις αλλά πολύ ικανοποιητική στις περισσότερες. Καταπληκτικές θέσεις με τραπέζια για καφέ, σνάκ, διάβασμα κλπ κάτω από μουριές με δροσερή σκιά πάνω στην θάλασσα (όλα τα λεφτά!).

Λίγο χαλάει την ατμόσφαιρα το ότι είναι τόσο κοντά στην πόλη αλλά αυτό έχει και τα θετικά του (βλ. εύκολη πρόσβαση σε φαγητό κλπ) και αντισταθμίζεται εύκολα από τις δύο παραλίες που είναι μέσα στο πράσινο.

Επίσης το καλό είναι ότι μένοντας σε αυτό το κάμπινγκ μπορείς να πηγαίνεις μέχρι τον Καλό Νερό προς την Ζαχάρω και μέχρι την Μαραθούπολη προς την Πύλο για ποικιλία στις παραλίες και καλό ψάρι. Σαν τοποθεσία είναι αρκιβώς στην μέση.

Να πάτε.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3467

Yesterday 7279

Week 23292

Month 150873

All 12655991

Αυτή τη στιγμή online 351 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3467

Yesterday 7279

Week 23292

Month 150873

All 12655991

Αυτή τη στιγμή online 350 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions