Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 29 0.5
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 91640
anemomylos camping
Φέτος θα είναι η 5η (!!) χρονιά που πάω σ'αυτό το camping για να μην αναφέρω και τα αναρίθμητα σ/κ που έχω περάσει εκεί όλες τις εποχές του χρόνου (τέλεια είναι το Μάιο που έχει ησυχία και γρασίδι παντού, ακόμη και στην παραλία!!). Πλέον το μέρος το θεωρώ "χωριό μου" και μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω γι'αυτό.΄
Κατ'αρχήν το camping...
Απ' όλα όσα έχω επίσκεφθεί (ούτε πολλά ούτε λίγα) είναι το πιο "οργανωμένο-ανοργάνωτο" camping... Τι εννοώ: πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος χωρίζεται σε 3 επίπεδα (το πάνω μέρος, ένα στενόμακρο πεζούλι και το κάτω που είναι σχεδόν στην επιφάνεια της θάλασσας) όπου στο μεγαλύτερο μέρος του (κάτω), μπορείς να στήσεις όπου θέλεις (δεν έχει αυστηρά καθορισμένες θέσεις) αρκεί φυσικά να μην ενοχλήσεις τους ήδη υπάρχοντες. Δεν πρόκειται να σου πει κανείς ότι "έπιασες" πολύ χώρο ή ότι δεν είσαι καλά εκεί. Έχει στο μεγαλύτερο μέρος του σκιά κ' αρκετά δέντρα για τέντες, αιώρες κλπ.
Καθαριότητα: ικανοποιητική σε μεγάλο βαθμό, αφού περνάει καθαρίστρια 2 φορές την ημέρα και έγκειται πια στην παιδεία των διαμενόντων να το διατηρούν σε κόσμιο επίπεδο (τον Αύγουστο με τους πολλούς, καταλαβαίνετε ότι γίνεται "κάπως" λόγω αδιαφορίας).
Εγκαταστάσεις: 2 συγκροτήματα με μπάνια - κουζίνες στα 2 μεγάλα επίπεδα, όπου σπάνια περιμένεις, κοινόχρηστα ψυγεία κ' καταψύχτες, πλυντήρια και ο φανταστικός ψύκτης του που "φτύνει" παγάκια (αρκεί να μην έχει κάποιους οι οποίοι γεμίζουν τα τεράστια ψυγεία τους και αφήνουν τους πολλούς που θέλουν 2 παγάκια για το φραπέ τους να τον πίνουν ζεστό) . Μίνι μάρκετ ανοιχτό όλη την ημέρα.
Παραλία - θάλασσα: εφάπτεται στο camping και είναι καθαρή, με χοντρή άμμο και "λογικό" βάθος.
Αρνητικό: οι πολλές βάρκες που είναι δεμένες μέσα στη θάλασσα, κυρίως τον Αύγουστο.
Θετικό: το ότι μπορείς να αφήσεις ομπρέλες-καρέκλες-στρώματα κλπ στην παραλία και τη νύχτα, χωρίς να τα πειράξει κανείς.
Το υπερ-θετικό σ'αυτό το camping σε σχέση με τα άλλα της Φοινικούντας είναι ότι είναι το πιο κοντινό στο χωριό (το οποίο πια προσφέρει τα πάντα), όπου μπορείς να πας με τα πόδια σε 10'.
Γενικά πρόκεται για ένα χώρο όπου "κολλάς" εύκολα... :-)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6413

Yesterday 7350

Week 32494

Month 111308

All 12616426

Αυτή τη στιγμή online 168 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6413

Yesterday 7350

Week 32494

Month 111308

All 12616426

Αυτή τη στιγμή online 168 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions