Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 163 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 132256
Gythio bay.
(Ενημερώθηκε: 25 Αυγούστου, 2022)
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Επειδή έχουν αναρτηθεί σχόλια στην ομάδα του Facebook "οργανωμένα κάμπινγκ" θα πρέπει να αναφέρω και εδώ τα παρακάτω.
Επειδή βλέπω διάφορες αναρτήσεις επικρίνοντας το κάμπινγκ gythio bay, κατά τη γνώμη μου αρκετά κλικ πιο καλό από τα υπόλοιπα στο Μαυροβούνι, χωρίς να θέλω να θίξω κανένα βέβαια από τα άλλα δύο της περιοχής, αρχίζω να είμαι καχύποπτος με το θέμα της πράσινης πισίνας που είχε προκύψει!!! Οι υπεύθυνοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να επαναφέρουν το χρώμα της μέχρι που άδειασαν το νερό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν βρώμικη, διότι μίλησα με υπεύθυνο και μου είπε μάλιστα πώς είχαν πάρει και δείγμα και ήταν όλες οι μετρήσεις όπως έπρεπε. Στο χώρο της πισίνας είναι αναρτημένοι κάποιοι κανόνες όπου οφείλουν να τούς σέβονται οι πάντες. Ειδικά το ντους πριν μπεις μέσα. Κάτι ακόμα....Το ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να κάνουν κάμπινγκ επίσης, άσχετοι γενικώς βρωμιάρηδες, δυστυχώς δε φταίει κανένα κάμπινγκ όταν αυτοί δε τηρούν τα ευκόλως ενοούμενα.
Το κάμπινγκ παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αν υπάρχουν κάποια ψεγάδια είμαι βέβαιος πως οι υπεύθυνοι θα τα διορθώσουν.
Στο θέμα σκιάς ισχύει ότι είχα αναφέρει παλαιότερα, χρειάζεται δηλαδή σε αρκετές θέσεις τεχνητή σκίαση. Στο θέμα τιμοκαταλόγου θα πω ότι είναι λίγο υψηλές οι τιμές, πριν μερικά χρόνια περιλαμβάνονταν στον τιμοκατάλογο εκπτώσεις. Το κάμπινγκ ήταν
και παραμένει σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με τα δύο αλλά της περιοχής χωρίς να θέλω να τα υποβαθμίσω, γούστα του καθενός είναι. Απλά το αναφέρω αυτό διότι στο φόρουμ διέκρινα αρκετή διαφήμιση για τα άλλα δύο σχεδόν εκμηδενίζοντας το συγκεκριμένο.
Όπως θα έχετε διαβάσει και άλλων σχόλια, αυτό δεν ισχύει.
ΥΓ: Δυστυχώς έκαναν μπάνιο στη πισίνα πολλά μικρά παιδιά τα οποία φυσικά και δεν καταλαβαίνουν άσχετα αν το αναφέρουν οι γονείς τους ότι δε πρέπει να κατουράνε μέσα, αλλά αυτό γινότανε οπότε αναπόφευκτα η πισίνα βρώμιζε !!
Επίσης για την εξυπηρέτηση στο εστιατόριο όπου αναφέρεται και από άλλον κατασκηνωτή ότι είναι ελλειπή, αναφέροντας μάλιστα κάποιον μεμονωμένο υπάλληλο με στραβή μούρη ....ισχύει !!! Οι τιμές κατά τι πιο ακριβές σε σχέση με εξωτερικά εστιατόρια όπου κατά τη γνώμη μου γενικά τα κάμπινγκ θα έπρεπε να είναι πιο φθηνά (έχουν ακουστεί και για άλλα κάμπινγκ και ισχύει).
Για τη σκιά όπου επίσης αναφέρεται ναι είναι γνωστό ότι υπάρχουν και θέσεις με περιορισμένη σκίαση και χρειάζεται να βάλεις το πράσινο δίχτυ από πάνω. Απλά λόγω των αυξημένων τιμών ίσως αυτό θα μπορούσε να γίνει από τη διεύθυνση του κάμπινγκ. Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν μερικά χρόνια στο τιμοκατάλογο του κάμπινγκ για διαμονή πάνω από δέκα μέρες υπήρχε 10% έκπτωση και για πάνω από δεκαπέντε 15%. Αυτές έχουν αφαιρεθεί από τον τιμοκατάλογο των τελευταίων ετών ανεβάζοντας μάλιστα κατά τι τις τιμές προς τα πάνω.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
06 Αυγούστου 2022
Αναχώρηση
22 Αυγούστου 2022
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 6298

Yesterday 3381

Week 15052

Month 20392

All 11452683

Αυτή τη στιγμή online 262 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6298

Yesterday 3381

Week 15052

Month 20392

All 11452683

Αυτή τη στιγμή online 262 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions