Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 163 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 133876
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
4.5
Το κάμπινγκ για εμάς δεν ήταν άγνωστο καθώς το είχαμε ξανά επισκεφθεί πριν 5 περίπου χρόνια. Γνωρίζαμε λοιπόν και τον χώρο του, και τις παροχές που διαθέτει, και το αν είναι καθαρό. Αν και το συγκεκριμένο κάμπινγκ ήταν και παραμένει το καλύτερο του Μαυροβουνίου, οφείλω να αναφέρω τη δυσαρέσκιά μας σε κάποια πράγματα που με λύπη αντιμετωπίσαμε. Οι τουαλέτες δεν ήταν ποτέ τόσο καθαρές όσο τις θυμόμασταν, οι παροχές για το πλύσιμο των πιάτων επίσης. Το εστιατόριο ειχε εξαιρετικό φαγητό, αλλά ανοργάνωτη εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα να περιμένεις αρκετή όχι μόνο μέχρι να φας, αλλά για να εξυπηρετηθείς γενικότερα. *πχ, χρειάστηκε να πούμε σε τουλάχιστον 3 διαφορετικούς υπαλλήλους οτι θέλουμε λίγο ψωμί ακόμη για να μας το φέρουν). Ο ένας κιόλας υπάλληλος δεν μου φάνηκε καθόλου πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει. Ο φωτισμός δεν είναι επαρκής σε όλους τους διαδρόμους όπως θα έπρεπε. Υπάρχουν θέσεις με σκιά , αλλά και θέσεις με λιγότερη, δυστυχώς χωρίς να το γνωρίζουμε αυτο, πετυχαμε θέση χωρίς σκιά σχεδόν όλες τις ώρες. Υπήρχε <μαλλον> κάποιο πρόβλημα με τη συντήρηση της πισίνας και η πισίνα για αρκετές ημέρες *δεν ξέρω αν έφτιαξε όταν φύγαμε* είχε ένα καταπράσινο χρώμα. Δεν ήταν αποτέλεσμα βρώμας, καθώς η πισίνα καθαριζόταν τις ώρες που έπρεπε και κα΄ποιες ημέρες εμενε και εντελώς εκτος λειτουργίας. Παρόλα αυτά όμως αισθητικα και μόνο δε σε γεμιζει να πας να κάνεις το μπάνιο σου. Οι ξαπλώστρες και το μπαρ ήταν ακριβώς όπως το θυμόμασταν και σε αρκετά καλή κατάσταση, άνετες για να απολαυσεις την ηλιοθεραπεία σου ή και τον ύπνο σου (?). Οι εγκαταστάσεις δεν θα έλεγα οτι είναι τόσο καινούριες (συγκρίνοντας πάντα και με άλλα κάμπινγκ του ίδιου επιπέδου , που έχουν αρκετά πιο αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και ζητάνε πάνω κάτω τα ίδια λεφτά. Το κάμπινγκ είναι αρκετά καλό για οικογένειες ιδικά με παιδιά μικ΄ρης ηλικίας, που είναι καθημερινά γεμάτο με δραστηριότητες για την απολυτη διασκέδασή τους. Το μίνι μάρκετ θα έλεγα ότι είναι σε κάποια ήδη πιο ακριβό απο ότι ήταν όπως και το εστιατόριο είχε ανεβασμένες τιμές, αλλά αυτό δεν το ρίχνω στο κάμπινγκ 100% καθως όλα έχουν ανέβει στο Θεό , κυρίως πρώτες ύλες οπότε τα παίρνει και αυτά η μπάλα.

Υ.Γ1: Να σημειωθεί ότι όσον αφορά τη καθαριότητα υπάρχει σίγουρα και ατομική ευθύνη για να διατηρούνται όλα καθαρά. Μη κάνουμε παράπονα αν δε φροντίζουμε πρώτα για αυτό.

Υ.Γ2:Το κάμπινγκ παραμένει αρκετά καλό και το προτείνω, αλλά πα΄ντα πρέπει να αξιολογούμε σύμφωνα με το τι μας παρέχεται βάση του ποσού που πληρώνουμε. (ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ-ΖΗΤΗΣΗΣ). Θα μπορούσαν να αξιολογούσαν τη φετινή χρονιά, να έβλεπαν τα συν και τα μείον τους και να εφάρμοζαν κάπως πιο προσιτές και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ τιμές. Κατα τ'άλλα, δεν είναι ένα κάμπινγκ οπου δε θα ξανα πήγαινα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5223

Yesterday 7279

Week 25048

Month 152629

All 12657747

Αυτή τη στιγμή online 403 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5223

Yesterday 7279

Week 25048

Month 152629

All 12657747

Αυτή τη στιγμή online 403 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions