Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 163 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 133425
Εξαιρετικό αλλά και με προβλήματα
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
1.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
3.0
Πέντε αστέρια στην άριστη συνολική εικόνα που υπερκαλύπτει τα αρνητικά

Θετικά:
1. Δεν υπάρχουν μονιμάδες με τροχόσπιτα-εξοχικά, και το πολύ καλό κλίμα δημιουργείται από πολλούς πραγματικούς κατασκηνωτές, Έλληνες και ξένους.
2. Καλή παραλία που δεν τη χωρίζει δρόμος από το κάμπινγκ. Η θάλασσα ούτε ρηχή ούτε βαθιά. Θεωρώ πλεονέκτημα το ότι η παραλία δεν καταλαμβάνεται από ξαπλώστρες. Πρέπει να φέρετε δικιά σας ομπρέλα.
3. Το κάμπινγκ ακραία οικογενειακό με πολλά πιτσιρίκια που καθόλου δεν με ενόχλησαν. Μάλλον το αντίθετο.
4. Δραστηριότητες για παιδιά και κάθε βράδυ ταινία δίπλα στη πισίνα.
5. Πολύ ωραίος ο χώρος της πισίνας που καθώς είναι φτιαγμένη κι αυτή για παιδιά, έχει μέγιστο βάθος 1,40.
6. Καλοφτιαγμένος χώρος δίπλα στη θάλασσα για αποθήκευση σερφ, παντλ, καγιάκ κλπ. Με νερό για ξέπλυμα.
7. Πολύ ήσυχο, χωρίς κάγκουρες και πάρτι άνιμαλς, να αδιαφορούν για τους δίπλα τους. Στις 11 στο χώρο των σκηνών νόμιζες ότι οι πάντες κοιμόνταν.
8. Η προσπάθεια που γίνεται φαίνεται σε λεπτομέρειες όπως το γκολφ αυτοκινητάκι για τις ανάγκες του κάμπινγκ, τον φαινομενικά απλό αλλά καλοφτιαγμένο από γραφίστα κατάλογο του εστιατορίου, από τα σουπλά με το μήνυμα (μόνο στα Αγγλικά; ) για τη καρέτα καρέτα που γεννάει στη παραλία μπροστά στο κάμπινγκ.
9. Πολύ φιλικός και όμορφος ο χώρος του εστιατόριου, μπαρ, πισίνας
10. Ιδιαίτερη αναφορά χρειάζεται στο εστιατόριο. Καλή κουζίνα και μάλιστα και με κάποια τοπικά πιάτα. Μη ψάξετε να βρείτε καλύτερο στο Γύθειο γιατί δεν θα βρείτε.
11. Το προσωπικό του κάμπινγκ εξυπηρετικό και ευγενικό.
12. Πολύ σοβαρή προσπάθεια με τη καθαριότητα. Παντού και συνεχώς έβλεπες κυρίες που φρόντιζαν όλα να λάμπουν.
12. Η περιοχή. Πολύ κοντά στο κάμπινγκ βρίσκεται το Γύθειο, η Μάνη, ο φάρος στο Ταίναρο, πολλές παραλίες.

Τα αρνητικά
1. Η περιοχή. Προσωπικά βρίσκω το Γύθειο ένα χάλι. Μια ατέλειωτη σειρά από καφέ και εστιατόρια, με τραπεζοκαθίσματα που ισορροπούν επικίνδυνα στην άκρη ενός στενού πεζοδρομίου, κολλητά στο δρόμο με τη πυκνή κίνηση. Αν λίγο στραβοπατήσει μια καρέκλα, το ατύχημα πιθανότατα θα είναι θανατηφόρο.
Η Μάνη πάλι σε πολλούς μπορεί να αρέσει, αλλά εγώ τη βρίσκω κατεστραμμένη από τη δόμηση. Μη παραμυθιάζεστε από φωτογραφίες των πύργων της Βάθειας. Στη πραγματικότητα το δομημένο τοπίο είναι άναρχο, κατεστραμμένο, και απογοητεύει. Μη περιμένετε να βρείτε το Ζαγόρι. Ούτε καν τη Ζαγορά
2. Χρειάζεται μια αναθεώρηση της πολιτικής με το ρεύμα. Όταν διαμορφώθηκε πολλές δεκαετίες πριν, ο τρόπος χρέωσης των κάμπινγκ, δεν υπήρχαν κινητά και το ρεύμα χρησίμευε σε ενεργοβόρες συσκευές όπως ψυγεία, κλιματιστικά, ανεμιστήρες, κλπ. Το να ζητάς όμως στην εποχή μας 4 € την ημέρα, για να μπορείς να φορτώσεις το κινητό σου κοντά σου, είναι υπερβολικό. Εγώ το φόρτιζα όταν βρισκόμουν στο εστιατόριο και είχα μαζί πολύμπριζο γιατί στα μέσα Ιουνίου οι 4-5 μπρίζες δεν ήταν αρκετές. Και μια μέρα δεν το φόρτισα. Χρειάζεται φαντασία και εύρεση λύσης με τα δεδομένα του 21ου αιώνα. Σε κάμπινγκ που επισκέπτομαι πολύ συχνά στην Αργολίδα, το φορτίζω χωρίς χρέωση ακριβώς δίπλα στη σκηνή μου. Πληρώνουν μόνο οι συνήθεις ύποπτοι.
3. Χρειάζεται αναθεώρηση ο τρόπος εξυπηρέτησης στο πολύ καλό εστιατόριο. Το μεσημέρι πριν φύγω αποφάσισα να παραγγείλω κάτι έτοιμο (ντομάτες γεμιστές) για να μη καθυστερήσω την αναχώρησή μου. Όταν μισή ώρα αργότερα ρώτησα που είναι οι ντομάτες, το ευγενικό γκαρσόνι μου εξήγησε ότι οι παραγγελίες εκτελούνται με τη σειρά που δόθηκαν. Με αποτέλεσμα εγώ να περιμένω να παραδοθούν πλήθος παραγγελίες με κάθε είδους ψητά της ώρας (που τις έβλεπα να περνάνε συνεχώς) για να φτάσει η σειρά μου με τις ντομάτες. Του είπα ότι το θεωρώ παράλογο και οι ντομάτες ήρθαν άμεσα, χωρίς σχόλια από το γκαρσόνι (είπαμε ευγενικός) αλλά με ολοφάνερη ενόχληση. Περα από την φαινομενκή δικαιοσύνη, χρειάζεται και κοινός νους.
4. Και τέλος το πολύ σοβαρό και άλυτο πρόβλημα της σκιάς. Το κάμπινγκ είναι ένας καλοκλαδεμένος (για όσους ξέρουν) ελαιώνας. Κάτι σκόρπιες λεύκες δεν βοηθούν και κατά η γνώμη μου ποτέ δεν θα βοηθήσουν. Η μόνη λύση είναι 1-2 τέντες, Υπάρχουν παντού ελιές για να τις τεντώσετε. Αλλιώς ετοιμαστείτε για πρωινά ξυπνήματα και μεσημεριανά ψησίματα

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Ιουνίου 2021
Αναχώρηση
21 Ιουνίου 2021
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 4811

Yesterday 7236

Week 30131

Month 164200

All 12490224

Αυτή τη στιγμή online 249 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4811

Yesterday 7236

Week 30131

Month 164200

All 12490224

Αυτή τη στιγμή online 249 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions