Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127332
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
3.0
Το κάμπινγκ δε μου άφησε καθόλου καλή εντύπωση, όμως η παραλίες της ελαφονήσου σε κάνουν να το ξεχάσεις.
Μείναμε στις καινούργιες θέσεις τους, οι οποίες είναι πραγματικά σαν parking αυτοκινήτων. Κάτω έχουν στρώσει χαλίκι (ναι χαλίκι!!!) και από πάνω έχουν βάλει σκίαστρο διχτυωτό. Σε κάθε οριοθετημένη θέση αντιστοιχούν δύο σκηνές που ο μόνος τρόπος να χωρέσουν είναι κολλητά. Για μένα αυτό το πράγμα μόνο κάμπινγκ δεν είναι. Οι τουαλέτες τους είναι σχετικά καθαρές, τα ντουζ το ίδιο με πάντα ζεστο νερό, παρόλαυτα είναι λίγα και συναντάς συχνά ουρά. Το μινι μάρκετ είναι πιο ακριβό και από περίπτερο, διαθέτουν εστιατόριο με happy hours στα μαγειρευτα, όμως δεν δοκιμάσαμε για να σας πω εμπειρίες. Τέλος να σημειώσω πως το κάμπινγκ είναι πανάκριβο, 2 άτομα με σκηνή έβγαινε 26 ευρώ το βράδυ (το ρεύμα δεν το χρεώνουν έξτρα), τιμή η οποία δεν αντιστοιχεί στις παροχές που προσφέρει.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα για παρέες 20-25 χρονών, καθώς είναι γεμάτο από τέτοιες ηλικίες, έχει δυνατό beach bar που παίζει όλη μέρα μουσική και ενδείκνυται για γνωριμίες. Οι υπόλοιποι καλύτερα να μείνετε σε δωμάτιο!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
28 Ιουλίου 2017
Αναχώρηση
30 Ιουλίου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 08 Απριλίου, 2018

Καλημέρα! Όλες οι θέσεις μας έχουν χαλίκι για να καρφώνονται τα πασσαλάκια και να μην σηκώνεται άμμος, ή χώμα όποτε έχει άνεμο, ή λάσπη όποτε βρέχει. Λόγω αμμόλοφων και κλίματος η βλάστηση στο νησί είναι περιορισμένη, οπότε η σκιά σε όλες τις θέσεις είναι κυρίως τεχνητή με σκέπαστρα ξύλινα ή με πανιά. Επίσης όλες οι θέσεις έχουν μπροστά τους πάρκινγκ για το αυτοκίνητο, καθώς πολλοί το ζητούν για να κλειδώνουν τα πράγματά τους μέσα, αλλά πάντα υπάρχει η επιλογή του εξωτερικού δωρεάν πάρκινγκ που διαθέτει το κάμπινγκ. Υπάρχουν διάφορες τιμές διαμονής, ενδεικτικά ξεκινάει από 7 ευρώ το άτομο ανά διανυκτέρευση. Όλα αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας και ποικίλλουν ανά περίοδο. Το μίνι μάρκετ έχει τις τιμές που έχουν όλα τα σούπερ μάρκετ του νησιού. Μπαράκι στην παραλία δεν υπάρχει καθώς είναι προστατευόμενη περιοχή Natura και απαγορεύεται οποιαδήποτε εγκατάσταση πάνω στην παραλία εκτός από ομπρέλες και ξαπλώστρες. Ευχαριστούμε για την εποικοδομητική κριτική σας που μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4469

Yesterday 5730

Week 10199

Month 137780

All 12642898

Αυτή τη στιγμή online 151 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4469

Yesterday 5730

Week 10199

Month 137780

All 12642898

Αυτή τη στιγμή online 151 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions