Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127309
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Θα ξεκινήσω με τα θετικά.
Η Ελαφόνησος ένα όμορφο νησάκι, με την υπέροχη παραλία του Σίμου, με την ψιλή λευκή άμμο που έκανε τα νερά να έχουν ένα εξαιρετικό χρώμα. Το πρωί πριν κατέβει όλο το κάμπινγκ στην παραλία, ήταν λες και κολυμπούσες σε καθαρή πισίνα που αντί για πλακάκι έχει λευκή άμμο. Επίσης η Χώρα του νησιού ήταν όμορφη, με πολλά μαγαζιά και έντονη ζωή -μέχρι τη μία το βράδυ. Η ρεσεψιόν ήταν οργανωμένη και επίσης μου άρεσε που υπήρχαν φύλακες στην είσοδο του κάμπινγκ.
Θα συνεχίσω με τα αρνητικά.
Ένα ξεκάθαρα ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ κάμπινγκ. Νιώθεις καθ' όλη τη διαμονή σου ένα χέρι βαθιά ριζωμένο στη τσέπη σου. Στο καφέ- ταβέρνα- πληρώνομαι για όλα και συμφέρω- του κυρ Τάσου, η κατάσταση ήταν κωμικοτραγική. Προσωπικά ένιωθα ότι τα παιδιά που δούλευαν εκεί και στους καφέδες και στα δρομολόγια πάνω κάτω μέσα στο λιοπύρι -Απαράδεκτο- για την εξυπηρέτηση των λουόμενων και ως σερβιτόροι, δεν ήταν εργαζόμενοι αλλά ΔΟΎΛΟΙ. Εξοργίστηκα πολλές φορές με την ταλαιπωρία τους και με τον τρόπο που τους μεταχειρίζονταν. Αυτό ήταν το τραγικό, το κωμικό ήταν η φιγούρα του κυρ Τάσου, ο οποίος ως άλλος κύριος Καβούρης -από τον Μπομπ τον Σφουγγαράκι- μάζευε χρήματα με απίστευτη λαιμαργία και σε σημείο αηδιαστικό. Καταλαβαίνω ότι είναι η επιχείρησή του, η δουλειά του, αλλά ας το κάνει πιο συγκαλυμμένα.
Οι τουαλέτες και τα μπάνια ήταν απαράδεκτα. Υπήρχε παρόλα αυτά μία κοπέλα που καθάριζε η άμοιρη, αλλά τι να πρωτοκάνει και αυτή, προσπαθούσε σκληρά. Από ότι κατάλαβα το κάμπινγκ έχει σοβαρό πρόβλημα με το νερό και με την αποχέτευση, το οποίο εντείνεται όταν υπάρξει υπερπληθυσμός. Σε αυτή τη περίοδο έτυχε να το επισκεφτώ. Τουαλέτες βρώμικες, Μπάνια με ουρά που έφταναν έξω από τις εγκαταστάσεις, μετά τις 7 με 8 το απόγευμα. Με μέσω χρόνο αναμονής 30 λεπτά για να κάνεις το μπάνιο σου, ένιωθες λες και είσαι σε ΔΕΗ ή σε τράπεζα και περιμένεις να πληρώσεις. Πλημμυρισμένα μπάνια, με πολύ παλιές βρύσες και με μία απαράδεκτη μυρωδιά βόθρου, σε συντρόφευαν στα κατ' ευφημισμόν μπάνια. Θεωρώ πως η ανακαίνιση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Θα ξαναπήγαινα άλλη περίοδο. Πιστεύω ότι η κακή μου εμπειρία οφείλεται στον πληθώρα του κόσμου.
Κατά τα άλλα όπως προείπα η παραλία του Σίμου είναι εξαιρετική.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
21 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 3114

Yesterday 7350

Week 29195

Month 108009

All 12613127

Αυτή τη στιγμή online 203 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3114

Yesterday 7350

Week 29195

Month 108009

All 12613127

Αυτή τη στιγμή online 203 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions