Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 52 0.5
Hot
ΛΑΚΩΝΙΑ 67337
(Ενημερώθηκε: 12 Αυγούστου, 2016)
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
3.5
Θετικα: Το camping βρίσκεται σε μια όμορφη παραλια, πολύ κοντά στο Γύθειο. Είναι τεράστιο με παρα πολλές θεσεις, αλλά όπως γράφτηκε και σε αλλες κριτικες η περιοχή είναι ουσιαστικά ένας ελαιώνας, οπότε η σκιά που παρέχεται είναι στην πλειοψηφεία ελάχιστη. Από καθαριότητα είναι πολύ καλό, αφού οι τουαλέτες έλαμπαν συνέχεια και όλοι οι χώροι γενικότερα ηταν πεντακαθαροι. Για οικογενειες με παιδάκια είναι παρα πολύ καλά, αφού υπάρχει και πισίνα (πολλές φορες όμως βρωμικη) με ναυαγοσώστη, παιδικη χαρά και απλετο χώρο για παιχνίδι και ποδήλατα. Ρεύμα ουσιαστικά βρίσκεις και τσαμπα ειδικα στις μπροστινές θέσεις και στην κουζίνα είναι όλα καθαρά και προσεγμενα. Στην παραλία δεν πληρωνεις ξαπλώστρες, παρα μονο πληρωνεις αν θες να παραγγείλεις κάτι. Απο τιμές κτλ στο εστιατόριο δεν ξέρω γιατί δεν φαγαμε καμια μέρα εκεί. Στο μίνι μάρκετ ηταν ελαφρά τσιμπημενες.
Αρνητικά: το βασικότερο και μεγαλυτερο αρνητικό και το οποίο μας έκανε να φύγουμε νωρίτερα απο οτι ειχαμε σχεδιάσει ηταν η αγένεια σχεδον ολοκλήρου το προσωπικού, εκτός απο την κύρια στη ρεσεψιον και τα παιδιά στο μπαρ. Η συμπεριφορα τους ηταν απαράδεκτη και μας μιλούσαν με τουπε και άσχημο στυλ. Πχ μπαίνει ένας απο την παρέα να πάρει πρωινό στο μίνι μάρκετ και με όλη την καλη διάθεση καλημεριζει και ρωτάει τι κάνετε. Και η απάντηση που πήρε ηταν ενα αγενεστατο γεια λες και ο κύριος μιλούσε σε κάνα φιλο του. Επίσης, στην παραλία μαζεύονται κατα τις 8 οι ξαπλώστρες και η κύρια που τις μαζεύει αγενεστατα παλι μας έδιωξε με το έτσι θέλω χωρίς να μας δώσει και καμια εξήγηση. Υπήρξαν πολλά τέτοια περιστατικά που μας οδήγησαν μια ωρα αρχυτερα στην εξοδο. Οσο ωραίο και αν είναι το κάμπινγκ ( γιατί είναι ωραίο και οργανωμένο) , αυτή η αντιμετώπιση των πελατων είναι αηδιαστική. Ενα άλλο αρνητικό, είναι το οτι στις τουαλέτες δεν υπάρχει σαπούνι και χαρτί υγειας αλλά πολύ ευχαρίστως το πουλάνε στο μίνι μάρκετ. Τα αυτοκίνητα τα χρεώνουν υποχρεωτικά καθώς παρ όλο το μεγάλο μέγεθος του καμπινγκ, δεν μπορείς να το παρκαρεις πουθενά δωρεάν. Η σκιά όπως προειπα είναι λιγοστη συνήθως και επιπλεον υπάρχει πολλη φασαρια σε ώρες κοινής ησυχιας αλλά κανεις δεν ασχολείται να κανει παρατηρηση. Και τέλος, μη ρισκαρετε να βαλετε σκηνές κοντά στο διπλανό κάμπινγκ γιατί ερχονται λεωφορεία απο τις 7 το πρωι και το μαγαζί εκεί λειτουργεί μεχρι αρκετά μετα τις 12.

Συμπεραίνοντας, ενω θα μπορούσε να ηταν ενα εξαιρετικό καμπινγκ (απο θέμα οργάνωσης θα λέγα οτι είναι), δεν θα ξαναπαω ποτε εξαιτίας αποκλειστικά και μονο της συμπεριφορας που αντιμετωπισαμε.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
12 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
19 Ιουλίου 2016
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1876

Yesterday 7279

Week 21701

Month 149282

All 12654400

Αυτή τη στιγμή online 406 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1876

Yesterday 7279

Week 21701

Month 149282

All 12654400

Αυτή τη στιγμή online 405 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions