Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 52 0.5
Hot
ΛΑΚΩΝΙΑ 32984
Γενική βαθμολογία
 
1.8
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
0.5
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
4.0
Λυπάμαι πάρα πολύ για την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος λόγω της ίδρυσης αυτού του κάμπινγκ. Απαράδεκτοι ιδιοκτήτες, υπόσχονται ψεύτικες παροχές, σε κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα σου. Όπως διαβάζω και στην "απολογία" του ιδιοκτήτη, ποτέ δεν φταίνε οι ίδιοι για τίποτα, οι πελάτες είναι πολύ αυστηροί στην κριτική τους, τα συνεργεία καθαρισμού δεν απέδωσαν και δεν καθάρισαν καλά, η κομματική νεολαία πιθανώς ευθύνεται για τη φασαρία κλπ κλπ. Είναι άκρως αντιεπαγγελματικό κύριοι να φορτώνετε αλλού τις ευθύνες σας! Θυμάμαι και τις δύο χρονιές που έχω έρθει στο κάμπινγκ σας να μας κοροιδεύετε ότι το πρόβλημα με τις ντουζιέρες θα αποκατασταθεί ΑΜΕΣΑ και τελικά έφυγα χωρίς να έχω δει αποκατάσταση. Και να λέτε και τους πελάτες σας αχάριστους που όλο ζητάνε (ξέρετε, όσες πόρτες κι αν κλείνετε, όταν φωνασκείτε σας ακούμε, εμείς οι αχάριστοι)! Αν είχατε νοοτροπία καμπίστα και όχι νεόπλουτου απατεώνα θα μπορούσατε να επιχειρείτε στον τομέα του κάμπινγκ.
Η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη, η ευγένεια προσποιητή, η φυσική σκιά δυσεύρετη, η τεχνητή σκιά ελλιπής, οι τιμές ακριβές για την απαράδεκτη κατάσταση, το προσωπικό ανειδίκευτο και χωρίς να γνωρίζει καν τυπικά αγγλικά (ρεζίλι για τους αλλοεθνείς καμπίστες που έρχονται σωρηδόν), η καθαριότητα είδος πολυτελείας, το μίνι μάρκετ πανάκριβο και με σοβαρές ελλείψεις, γενικά μια κοροιδία. Οι κριτικές που το εξυμνούν μάλλον στημένες είναι, γραμμένες από τους ίδιους ή από πρωτάρηδες.
Μήπως να γίνει καμιά σοβαρή καταγγελία;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 31 Ιουλίου, 2015

Καλησπέρα σας κυρία Μαρία Άννα. Λυπούμαστε πολύ που η μόνη σας αξιολόγηση εδώ,στο e-camping είναι για το camping ΔΙΑΣ. Από την πλευρά μας, κάνουμε πάντα ο,τι μπορούμε για τους φίλους καμπίστες, χωρίς καμία επιτήδευση στην ευγένεια ή στον τρόπο επικοινωνίας.
Σχετικά με την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, δεν είναι αληθές, αφού από την πρώτη ημέρα ίδρυσης, φυτεύουμε δέντρα με σκοπό όχι μόνο να κάνουμε τον χώρο μας πιο όμορφο, αλλά να βοηθήσουμε το περιβάλλον, σε μία περιοχή που κυρίως αποτελείται από πέτρα.
Μας κατηγορείτε για πάρα πολύ σοβαρά θέματα, για καταστάσεις που είναι ενάντιες στην φιλοσοφία μας. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο, είναι που κατηγορείτε για στημένες τις κριτικές των μέχρι τώρα επισκεπτών μας. Γιατί να μην είναι στημένη και η δική σας κριτική;
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά, να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας αναφέρετε η ίδια όλα σας τα προβλήματα και όχι να μας κατηγορείτε με υποκειμενικά κριτήρια.

Σκοπός μας είναι κάθε χρόνο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Φροντίζουμε για αυτό. Η καθαριότητα είναι η πρωτεραιότητά μας, ενώ η ευγένεια είναι απλά ο τρόπος ζωής μας.

Είμαστε δίπλα σε όλους τους φίλους καμπίστες, ακούμε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας και τις σκέψεις σας για να έχετε κάθε χρόνο ακόμα καλύτερες διακοπές μαζί μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1340

Yesterday 6816

Week 13886

Month 141467

All 12646585

Αυτή τη στιγμή online 167 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1340

Yesterday 6816

Week 13886

Month 141467

All 12646585

Αυτή τη στιγμή online 167 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions