Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127212
Simos camping sucks!
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
5.0
Τα τελευταία 10 χρόνια έχω επισκεφτεί το συγκεκριμένο κάμπινγκ 10 φορές. Κάθε χρόνο και χειρότερα που λένε και άλλα παιδιά.

Ο λόγος; Πολλοί και διάφοροι αλλά κυριώς η απληστία των ιδιοκτητών του άλλα και τον ντόπιων που μετετρέψαν έναν προορισμό σχετικά εναλακτικού τουρισμού , σε μια πανάκριβη μινι-Μύκονος για τους και-καλαδές των γύρω περιοχών.

Ας το αναλύσουμε όμως το θέμα. Το κάμπινγκ φτιάχτηκε με ευρωπαικές προδιαγραφές και σχετική επιδότηση, οπότε ήταν πληρως ταξινομημένο , μπορούσες να βάλεις αυτοκίνητο μέσα διπλά στην σκήνή σου, είχε σκιά για όλους , καθαρές τουαλέτες, ζεστο νερό στα ντουζ κλπ. Μετα το 2003 όμως που πλάκωσε κόσμος, οι ιδιοκτήτες πήραν και το διπλανό οικόπεδο και άρχισαν να νοικιάζουν θέσεις στον ήλιο. Το κάκο με τις κρατήσεις είχε αρχισει απο το 2002 , θυμάμαι έιχαμε σκάσει λιγο πρίν του Αγιού Πνέυματος και η τύπισα στην ρεσεψιόν , μόνο που δεν μας έβρισε επειδή δεν είχαμε κάνει κράτηση. "Δύο μέρες και άμα σας αρέσει, και Παρασκευή πρωί να αναχωρήσετε!" μας είχε πει.

Το διπλανό οικόπεδο που έλεγα παραπάνω , πλεόν έχει διαμορφωθεί , στις περιβοητες "θέσεις χωρίς ρέυμα" , οπου έχεις θέση για το αμάξι , σχετική σκιά για το 70% που θα βρεί θέση με στέγαστρο ή δέντρο και για κάποιους βρύση. Το μειονέκτημα αυτών των θέσεων είναι η απόσταση απο την τουαλέτα, με αποτέλεσμα ο διπλανός να κατουράει το βράδυ δίπλά απο την σκηνη και άλλοι να κάνουν σχεδόν ντουζ στα βρυσάκια και να δημιουργούν , λιμνάζοντα νερά με όλα τα επακόλουθα.

Για τους πλέον άτυχους, οι θέσεις στον ήλιο παραμένουν, με αποκορύφωμα τις άπειρες σκηνές γυρω απο τις τουαλέτες. Θεικό σκηνικό δυο τύποι έχουν παρκαρει την μηχανή σχεδόν δίπλα στην πόρτα της τουαλέτας και κάθονται σε καρεκλίτσες μέσα στον ηλιο και την χαζευουν , σχολιάζοντας.

Μια συνοψή λοιπόν πριν ολοκληρώσουμε. Αν έχεις κλείσει και έχεις σκια, είσαι καλα, αν όχι απλά μην πάς Άυγουστο. Οι τουαλέτες και τα ντούζ πάντως ειναι αρκετά καθαρα, είδα την καθαρίστρια να καθαρίζει στις 4:30 το πρώι. Απλά οι εγκάταστασεις είναι πλέον δεκαετίας και φαίνετε. Το εστιατόριο έχει περάσει διάφορες φάσεις, για πρωινό μια χαρά είναι και σε σύγκριση με τις τιμές στο λιμάνι πολύ καλύτερα. Για φάι δεν το τίμησα. Ειχα φάει παλιά που ήταν σε στύλ ταβερνα και ήταν καλά, φέτος αυτό που έβλεπα στο self-service μου θύμισε ποιότητα far-out στην Ιο. Το μινι-μάρκετ ειναι υπερπλήρες με τιμές σχετικά οκ, σε σύγκρισή με το υπόλοιπο νησί και κλείνει στις 12 το βράδυ που βολέυει πολύ. Πληροφοριακά πάντως ένα σαντουίτς που έφαγα ήταν Godzilla και με έφαγε αλλα μπορεί απλά να μου έτυχε. Τελός ειναι χαλαρά απο τα πιο ακριβά camping της Ελλάδας 24 ευρώ 2 άτομα και σκηνη και αυτό σε θέση χωρίς ρέυμα.

Σχετικά με το θέμα υσηχία , τον Άυγουστο ξεχάστε το. Ο κόσμος που μαζέυει , συνήθως δεν έχει ξανακάνει καμπινγκ και δεν δείχνει κανένα σεβασμό στον διπλανό του. Γκαρίζουν και ακούνε τις μουσικάρες τους ότι ώρα και να'ναι. Άσε που όλοι σκάνε 26 ευρώ στο μινι μαρκετ για να έχουν την διπλή στρωματαρα μέσα στην σκηνή και μετά γκρινιάζουν οτι πιαστήκαν κιολας. Και αυτα απο πιτσιρικιά , εμείς οι 30φέυγα την βγάζουμε τόσα χρόνια με υπόστρωμα και αυτοί θέλουν καμπινγκ πολυτελείας. Γενικά προτιμήστε άλλο μήνα, μια φορά που πήγαμε Σεπτέμβρη μας άφησαν να στησουμε οπου θέλουμε και τα πράγματα ήταν τελείως ανθρώπινα.

Την παραλία δυστηχώς την τιγκαραν στις ομπρέλες με εξωφρενικές τιμες : 2 ξαπλωστρές+ομπρέλα=12 ευρώ , αν παρείς και 2 φυσικους χυμούς αλλα 10 ευρώ καταλήγεις να'χεις πληρώσει 22 ευρώ με το καλημέρα σας. Εγω έιχα πυρετό και είπα να την βγάλω σε ξαπλώστρα και βίωσα πρωτογνωρα σκηνικά. Κρατήσεις στις ξαπλώστρες, τσακωμοί για το ποιός θα κάτσει πρώτη σειρά, γκόμενες και τύπους με laptop, ipad, Amazon Kindle και οτι άλλο ηλεκτρονικό μπορείς να φανταστείς. Μεχρι το κορυφαίο και σας το ορκίζωμαι είναι αλήθεια , μια οικογένεια είχε φέρει τον παπαγάλο της στην παραλία (μαζί με το κλουβί).

Αυτά , δυστηχώς εκεί που κάποτε έκανες ελευθερό καμπινγκ και είχες άπλα τώρα χτίζουν ενοικιαζόμενα αβέρτα, και έχουν φάει και μια ολόκληρη πλαγιά για να κάνουν το Budhas club. Παρεπιπτόντως δεν βαράει το βράδυ γιατί ειναι κλειστό και δεν ακούγετε στο καμπινγκ οπότε δεν ενοχλεί , απλά ειναι τίγκα στο φως. Όταν σε δέκα χρόνια δεν θα είναι πια "χαι" προορισμός , θα έχει μείνει μια χτισμένη ασκήμια και ελπίζω και η παραλία.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 8 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 3301

Yesterday 7206

Week 21385

Month 155454

All 12481478

Αυτή τη στιγμή online 207 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3301

Yesterday 7206

Week 21385

Month 155454

All 12481478

Αυτή τη στιγμή online 207 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions