Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127338
Ίσως η ωραιότερη παραλία της χώρας - άρα και του κόσμου όλου. Το αξίζει?
Από καιρό ήθελα να σχολιάσω αυτό το κάμπινγκ. Καταρχήν θα συμφωνήσω ότι πρόκειται για το ιδανικό "πρώτο" κάμπινγκ, υπό προϋποθέσεις βέβαια (έγκαιρη κράτηση, ή άφιξη off peak κλπ) προκειμένου να αποφευχθούν απογοητεύσεις.
Εγώ το επισκέφθηκα με αρκετές εμπειρίες από διαφορετικά κάμπινγκ ανά την Ελλάδα και με την άφιξή μου πραγματικά σοκαρίστηκα. Μόνο ο μπάτλερ έλειπε. Όλα τακτοποιημένα, οργανωμένα, ταξινομημένα κλπ. Θα μου πεις καλό είναι αλλά εγώ πίστευα ότι ένα κίνητρο για να κάνεις κάμπινγκ είναι η απουσία όλων αυτών -εντάξει δεν εννοώ να γίνεται κ το χάος αλλά ας χαλαρώσουμε και λίγο. Ένιωσα ότι έπρεπε να μπω σε κάποιου είδους πρωτόκολλο και δεν είχα το μάνιουαλ!
Το άλλο βασικό για μένα είναι το θέμα του αυτοκινήτου. Φυσικά και είναι πολύ βολικό να έχεις το αυτοκίνητό σου έξω από την πόρτα της σκηνής σου, με τα πραγματάκια σου, τα ρουχαλάκια σου καθαρά, τα φαγητάκια σου μακριά από μυρμήγκια κ άλλα έντομα, να φοράς τα παπουτσάκια σου χωρίς να σκονίζονται και να βάφεσαι στο καθρεφτάκι με όλα τα σύνεργα ξεδιπλωμένα στο ταμπλό αλλά ρε παιδιά έλεος! ένιωθα σα να χα κατασκηνώσει σε πάρκινγκ και ουχί κάμπινγκ! Άσε λίγο τη βολή σου παραόξω, δηλαδή αν παρκάρεις και περπατήσεις 100 μ. είναι τόση ταλαιπώρια?
Το κερασάκι δε ήταν το πρωινό ξύπνημα υπό τον ήχο του ... σκουπιδιάρικου, το οποίο μπαίνει μέσα στο κάμπινγκ και περιφέρεται για να κάνει τη δουλειά του! Ε όχι, οδήγησα 6 ώρες από το Παγκράτι, ξοδεύτηκα στη βενζίνη και τα διόδια, κατάπια το πρωτόκολλο, ανέχθηκα το πάρκινγκ αλλά όχι δεν θα ξυπνάω όπως στο Παγκράτι! Η παραλία του Σίμου είναι ίσως η ομορφότερη που διαθέτουμε ως χώρα -και διαθέτουμε πάρα πάρα πάρα πολλές- αλλά επιφυλάσσομαι αν αξίζει τόσο όσο αυτά που ανέχθηκα για εκείνη....
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 6 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3661

Yesterday 6816

Week 16207

Month 143788

All 12648906

Αυτή τη στιγμή online 374 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3661

Yesterday 6816

Week 16207

Month 143788

All 12648906

Αυτή τη στιγμή online 374 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions