Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 52 0.5
Hot
ΛΑΚΩΝΙΑ 32973
(Ενημερώθηκε: 27 Αυγούστου, 2010)
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Σκιά
 
Δ/Υ
Καθαριότητα
 
Δ/Υ
Παροχές
 
Δ/Υ
Τοποθεσία
 
5.0
Ας ξεκινήσω με τα θετικά:
1. Περιοχή, θάλασσα: Μια χαρά. Η θάλασσα ταραγμένη (ΟΧΙ κυματώδης) από τις 10:00-19:00. Το κάμπινγκ προσέφερε δωρεάν δικές του μόνιμες ομπρέλες και ξαπλώστρες για τους λουόμενους πελάτες του!!!!
2. Παραλία: Μπροστά από το κάμπινγκ το πλάτος πάνω από 15-20 μέτρα!! Αυτό είχε το θετικό οι ρακετίστες να έχουν άπλετο χώρο και παράλληλα όποιος ήθελε μπορούσε ΑΝΕΤΑ να επιδοθεί σε άλλα παιγνίδια με μπάλα κλπ ΧΩΡΙΣ να ενοχλεί τους λουόμενους.
3. Το καφέ- μπαρ: Είχε την ιδανική θέση πάνω στην παραλία εντός ορίων του κάμπινγκ με τεχνητή σκιά καλαμωτών και πράσινου διχτυού όπου το αεράκι σε δρόσιζε όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και με δικές του ομπρέλες πάνω στην παραλία. Οριοθετούσε έξυπνα το χώρο του πάνω στην παραλία με τεράστιους πεσμένους κορμούς δένδρων και δαδιά για το βράδυ. Σε καμία περίπτωση δεν αισθανόσουν πνιγμένος/συνωστισμένος όσο κόσμο και να είχε!!!! Το ρεπερτόριο έγινε βαρετό μετά την 2η 3η ημέρα!!
4. Το ποταμάκι/ πηγή με τις καλαμιές ως φυσικό όριο με το διπλανό κάμπινγκ είχε την δική του ομορφιά καθώς η εκβολή του άλλαζε απρόσμενα και καθημερινά πορεία και σχήμα κάνοντας ενδιαφέρουσα την παρατήρησή του!!!
5. Η ηρεμία λόγω λίγων παραθεριστών αλλά και της μεγάλης έκτασης!
6. Η επαφή με την φύση πάνω στην πανέμορφη παραλία του.
7. Η αμεσότητα με την παραλία και την θάλασσα εφόσον το κάμπινγκ έχει τεράστια πρόσοψη!!!
8. Η ΕΚΤΑΣΗ των θέσεων σχετικά καλή θα μπορούσε πολύ μεγαλύτερη εφόσον υπάρχει η έκταση και να προσδώσει μεγαλύτερη άνεση χώρου , ελευθερία κινήσεων αλλά και να αποφύγει την έντονη εικόνα ενός καταυλισμού όπως τα περισσότερα κάμπινγκ !! Έχει άπλετο διαθέσιμο χώρο!!!!!!!!!!!!!
9. Η φιλότιμη προσπάθεια στις τουαλέτες.
10. Οι αρκετές παροχές νερού διάσπαρτες στο κάμπινγκ διευκόλυναν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
11. Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό που άπειροι μεν ως ιδιοκτήτες κάμπινγκ αλλά πάντα με θετική ενέργεια!!!!
12. Θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως διότι αισθάνθηκα ελεύθερος, η παραλία και η χαλαρότητα του μέρους ήταν ιδανική, το να είναι κάποιος ξυπόλυτος πάνω στην άμμο ολημερίς μέσα και έξω από το κάμπινγκ το θεωρό σημαντικό!! Γειώνεται ο οργανισμός αποκτά επαφή με τη μάνα γη!! Η μεγάλη έκταση του κάμπινγκ θα μπορούσε να μη θυμίζει καταυλισμό και αν αραιώσει ακόμα περισσότερο τις θέσεις, και κρατήσει συνειδητοποιημένους καμπερς θα ήταν ιδανικό γιατί έχει τις προδιαγραφές. Είναι λιτό χωρίς φαμφάρες , πισίνες και άλλα περιττά προς τη φύση μπιχλιμπίδια. Στο χέρι τους είναι να φτιάξουν ένα κάμπινγκ για φυσιολάτρες που θα πλήρωναν και 30% περισσότερο!!! Αυτές οι βραδιές πάνω στην τεράστια παραλία με την παρέα, με τα παιδία σου και με την μουσική από το μπαράκι να παίζει με την θάλασσα και τον έναστρο ουρανό δεν βρίσκονται εύκολα.

Αρνητικά που όμως ισχύουν και για πολλά άλλα κάμπινγκ:
1. Η φυσική σκιά με δένδρα ανύπαρκτη, αλλά δικαιολογείται ως νέο κάμπινγκ!! Η τεχνητή σκιά όμως με καλαμωτές σε συνδυασμό με πράσινο δίχτυ ήταν αφενός υπερβολικά χαμηλή … σε έπνιγε και αφετέρου οι καλαμωτές ήταν λίγο αραιές και δεν έπιαναν ΟΛΟ το σκέπαστρο!! . Το ύψος δεν ξεπερνούσε τα 2,15!!! Η σκηνή μου έβρισκε στην καλαμωτή στο ύψος !! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον μη επαρκή αερισμό και σε συνδυασμό με το ΑΔΕΝΔΡΟ περιβάλλον η ζέστη ανυπόφορη και απέτρεπε για πολύ την παραμονή στον χώρο της σκηνής( όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό καθώς "υποχρεώθηκα" να είμαι συνεχώς στην παραλία!!!!. Όαση δροσιάς ΜΟΝΟ το μπαράκι, τα συχνά ντους και οι βουτιές στη θάλασσα ώστε να είσαι σχεδόν ΠΑΝΤΑ βρεγμένος από τις 10:00-18:00 !!!!!! Επομένως είναι απαραίτητο το μεγαλύτερο ύψος των καλαμωτών , αύξηση της πυκνότητας αυτών και αφαίρεση εντελώς των πλαστικών πράσινων διχτυών που είναι και αντιαισθητικά και μη φυσικά αλλά και μεταφέρουν πλαστική θερμότητα στον χώρο.
2. Η αποκομιδή των σκουπιδιών ήταν προβληματική. Δεν γινόταν καθημερινά με αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν οι λίγοι κάδοι που είχε και ειδικά αυτός κοντά στο μπαρ. Αποτέλεσμα η αποκρουστική εικόνα και ΜΥΡΩΔΙΑ των γεμάτων κάδων όπου σε συνδυασμό με το Ελληνικό ταπεραμέντο της βαριεστιμάρας να πάει ο Έλληνας 10 μέτρα παραπέρα που είχε άδειο κάδο να πετάξει τα σκουπίδια του τα πέταγε κάτω περιμετρικά του κοντινού γεμάτου κάδου!! Αλλά και όταν έφτανε η ώρα της αποκομιδής τα μικρά σκουπιδάκια (χαρτάκια, καλαμάκια, πλαστικά ποτηράκια, τενεκεδάκια αναψυκτικών κλπ) παρέμεναν περιμετρικά του κάδου διότι οι υπάλληλοι άδειαζαν μόνο τις σακούλες και δεν σκούπιζαν περιμετρικά του κάδου. Επομένως χρειάζονται περισσότεροι κάδοι απορριμμάτων θα έλεγα ένας ανά 3 θέσεις και καθημερινή αποκομιδή. Σε σύσταση που έκανα να βάλουν μικρό κάδο κοντά στο ψυγείο των παγωτών δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα τα παιδιά αλλά ΠΑΝΤΑ με πρότυπο την μαμά και τον μπαμπά να ανοίγουν τα παγωτά και να ακουμπούν τα χαρτάκια στο πιο κοντινό άδειο τραπέζι. Αποτέλεσμα?? Το αεράκι να τα παρασύρει στην παραλία και μέσα στο κάμπινγκ προσδίδοντας την εικόνα του βρώμικου!!!
3. Το μίνι μάρκετ δεν επαρκούσε να κρατήσει κάποιον μέσα. Η καθημερινή έξοδος σχεδόν απαραίτητη καθημερινά για προμήθειες. Οι «σκηνούχοι» ως επί το πλείστον δεν έχουν άρτιο εξοπλισμό (ψυγείο, θέσεις ή θήκες αποθήκευσης τροφίμων) επομένως βασίζονται στις καθημερινές προμήθειες!! Αποτέλεσμα είτε να πηγαίνουμε στο διπλανό κάμπινγκ είτε σε άλλα καταστήματα της περιοχής.
4. Η ταβέρνα και πάλι δεν σε κρατούσε μέσα. Τα της ώρας ήταν σχετικά καλά αλλά αυτά τα λίγα μαγειρευτά θέλανε περισσότερη προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό και πολλές φορές για μαγειρευτό φαγητό είτε στο διπλανό κάμπινγκ είτε στις γύρω ταβέρνες.
5. Τα πλακάκια έξω από τις τουαλέτες είναι κίνδυνος θάνατος!! Δεν είναι αντιολισθητικά πέραν μιας σειράς με αποτέλεσμα το γλίστρημα και οι τούμπες να πηγαίνουν σύννεφο!! Επομένως καλά θα ήταν είτε να αλλαχθούν την επόμενη σεζόν είτε να προστεθούν αντιολισθητικές ταινίες πριν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός !!!!!
6. SERVICE: Εκεί πονάει πάντα η Ελλάδα. Δεν λέω φιλότιμες οι προσπάθειες αλλά ανεπαρκείς. Η μοναδική σερβιτόρα στην ταβέρνα λόγω απειρίας πήγαινε σε κάθε τραπέζι πάνω από 10 φορές. Δεν την ενημέρωναν σωστά οπότε συχνά διέκοπτε την παραγγελία για να πάει να ρωτήσει!! Αποτέλεσμα μεγάλη καθυστέρηση η οποία προσωπικά δεν με πείραζε εκτός και αν πείναγα σαν λύκος αλλά κυρίως με ενοχλούσε η άδικη και ανώφελη ταλαιπωρία της κοπέλας!!
7. ΠΑΡΟΧΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Λάθος τοποθετημένες. Τα Καλώδια μπαλαντέζες τρέχανε παντού και σε μακρινές αποστάσεις!!! Θέλει μελέτη το θέμα για διάσπαρτες πρίζες κοντά στις θέσεις και όχι σε δύο –τρία σημεία με 9-10 πρίζες η καθεμιά και από κέι να ξεκινούν οι ανάλογες μπαλαντέζες.
8. ΓΟΠΕΣ: Στην παραλία και στο μπαράκι η γόπα των τσιγάρων συναγωνιζόταν την άμμο!!! Θα ήταν καλό να καθαριζόταν η παραλία που και που. Αλλά! Αυτό οφειλόταν στο ότι τα τασάκια ήταν είδος προς εξαφάνιση!! Βέβαια ένας συνειδητοποιημένος camper θα φρόντιζε να έχει μαζί του τασάκι και στην παραλία αλλά επειδή αυτό το είδος δεν ευδοκιμεί ακόμα στην Ελλάδα καλό θα ήταν να υπήρχαν τασάκια στις ομπρέλες που διαθέτει το κάμπινγκ αλλά και σε όλα τα τραπεζάκια του μπαρ!!!!

Εν κατακλείδι, τα αρνητικά ισορροπούσαν με :
Α) Την καλή διάθεση του προσωπικού που πέραν της απειρίας ήταν και ολιγάριθμο οπότε επόμενο ήταν να έχουμε θέματα οργάνωσης.
Β) Με το φυσικό περιβάλλον
Γ) Με την μεγάλη έκταση
Δ) Με την αμεσότητα των ιδιοκτητών και με τα ευχαριστώ που μας έδιναν σε παρατηρήσεις και υποδείξεις μας. Ελπίζω του χρόνου να είναι ακόμα καλλίτερα!!!!!


ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για χαλάρωση
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 2832

Yesterday 7350

Week 28913

Month 107727

All 12612845

Αυτή τη στιγμή online 201 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2832

Yesterday 7350

Week 28913

Month 107727

All 12612845

Αυτή τη στιγμή online 201 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions