Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127295
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
8€

Αγαπητή χρήστες του σιτε
Μόλις επέστρεψα από την Ελαφόνησο όπου έμεινα στο εν λόγο camping 15 μέρες. Θα προσπαθήσω απλά να περιγράψω την κατάσταση όσο αντικειμενικά μπορώ και χωρίς να βάλω μέσα κανέναν δικό μου σχολιασμό.
Έφτασα λοιπών στο camping μετά από 6 ώρες ταξίδι και με κλεισμένη Μεγάλη θέση σκηνής για 3 άτομα με 2 σκηνές 2 μήνες πριν και με σταλμένη και προκαταβολή όλα οκ δηλαδή και τυπικά . Και το πανηγύρι αρχίζει. Μας δίνουν μια θέση μεγάλη που δεν χωράμε να στήσουμε και μας λένε πως αυτή είναι και άμα θέλουμε, προφανώς θέλαμε να πάμε εκεί διακοπές αλλά σε μια θέση να χωράμε, με τα πολλά μας δίνουν μια άλλη θέση μικρή αυτή την φορά που ευτυχώς ήταν μεγαλύτερη από την μεγάλη που αρχικά μας είχαν κλήση και χωρέσαμε. Εδώ το παράδοξο είναι ότι με το που είδαμε πως δεν ήταν δυνατό να στήσουμε στην θέση που μας έδωσαν οι υπεύθυνη του camping μας πρότειναν να μας δώσουν πίσω τα χρήματα που είχαμε στείλει σαν προκαταβολή 2 μήνες πριν και να πάμε σε δωμάτια… βέβαια ήταν η εβδομάδα που τα βενζινάδικα δεν είχαν βενζίνη και εκεί μόλις που είχαμε φτάσει με τις αναθυμιάσεις διαφορετικά θα είχα φύγει.
Και αφού όλα αυτά πέρασαν και στήσαμε είπαμε να κατέβουμε στην παραλία για ένα μπανάκι. Με το που μας παίρνει η κατηφόρα από τους αμμόλοφους τι αντικρίζω … όλοι η παραλία είναι γεμάτη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, μόλις και με τα βίας μπορούσες να περάσεις για να πας στην θάλασσα αν έστηνες την δικιά σου ομπρέλα πίσω από εκείνες.
Και η ιστορία των 8 € χωρίς να το έχεις καταλάβει έχει αρχίσει είναι θέμα χρόνου πότε θα το συνειδητοποιήσεις. Ότι κάνεις και ότι θέλεις από τώρα και στο εξής κάνει 8€. Ξαπλώστρα 8€, φαγητό 8€, το άτομο στο camping 8€, η θέση για την σκηνή 8€, καφές-νερό-μπουγάτσα μαντέψτε….
Έρχεται το απόγεμα και πάω για μπάνιο στις τουαλέτες, εδώ δεν έχω να πω είναι καθαρά και οι κοπέλες κάνουν βάρδια από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για να καθαρίζουν συνέχεια απλά νομίζω πως θα έπρεπε να έχει περισσότερα μπάνια.
Μετά της 8 καθίσαμε στην σκηνή μας μαγειρέψαμε και φάγαμε και όλα καλά εκτός του ότι στο camping κυκλοφορούσαν συνέχεια αυτοκίνητα λες και ήμασταν στο κολονάκι μάλιστα ένα χτύπησε και ένα μικρό παιδί που έκανε ποδήλατο… αυτό βέβαια δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει κάτι το Αφεντικό Εκεί απλά τα περισσότερα από ότι καταλάβαμε μετά δεν ήταν ατόμων που μένανε στο camp αλλά ατόμων που απλά έρχονταν πάρκαραν μπροστά στης σκηνές μας, κάνανε το μπάνιο τους στην θάλασσα και μετά αφού κάνανε και το ντουζάκι τους πήγαιναν στο δωμάτιο που είχαν νοικιάσει στην πόλη. Και για αυτό έπρεπε να έκανε κάτι το Αφεντικό Εκεί ….
Και το ποιο τρελό άρχισε να συμβαίνει αφού αποφασίσαμε να πέσουμε για ύπνο κατά τις 2 το βράδυ. Τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια ακόμη κυκλοφορούσαν … οι μεθυσμένοι από τα μπαρ κυκλοφορούσαν και φώναζαν και γενικά ποτέ δεν είχες ησυχία.
Και αναρωτιέμαι, γιατί είμαστε τόσο άκαμπτη στο να εξυπηρετήσουμε μια κατάσταση όταν είμαστε και υποχρεωμένοι να το κάνουμε ενώ από την άλλη αφήνουμε ανεξιλέωτη μια κατάσταση που και πάλι είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε…
Τελικά για ποιους λόγους επιλέγουμε να κάνουμε camping σε οργανωμένο μέρος … απλά για να πληρώνουμε ????
Και για να κλείσω το σχόλιο μου σε γενικές γραμμές το συγκεκριμένο camping συνεχίζω να πιστεύω πως είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε στην Ελλάδα απλά θα έπρεπε μαζί τον τόπο να αρχίζουν να συμμορφώνονται και οι ιδιοκτήτες και να μην θεωρούν ζώα τους ανθρώπους που κάνουν με αυτό τον τρόπο τις διακοπές τους
Θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν γιατί πληρώνουμε και τι απαιτούμαι.
Θα πρέπει να καταλάβουν ότι πουλώντας στο mini market τους το μικρό εβαπορέ γάλα 1€ το μόνο που περιχύνουν είναι να μην το ξαναπουλήσουν ποτέ. Τελικά μόνο περίπτερο θα έχουν μέσα για τσιγάρα….
Θα πρέπει να ξέρουν πως θέλουμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ και όχι τον κάθε μεθυσμένο έξω από την σκηνή μας …
Και κάτι ακόμα για να το τελειώνουμε σιγά σιγά το θέμα της οικονομίας.
Δεν κάνουμε έτσι διακοπές για να μας στοιχήσουν λιγότερο άλλωστε όλοι το ξέρετε ότι δεν υφίσταται πια αυτό όταν για 3 άτομα πληρώνεις 37€. Με 40€ θα ήμουν σε δωμάτιο και δεν θα είχα ανάγκη να έχω πληρώσει ένα κάρο χρήματα για εξοπλισμό και ούτε θα ήθελα 6€ την ημέρα για πάγω και ένα κάρο παγωμένα μπουκάλια νερού….. ας μην καθίσουμε με χαρτί και μολύβι γιατί θα απογοητεύσουμε όσους νομίζουν ότι αυτός είναι ένας οικονομικός τρόπος διακοπών……

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 1817

Yesterday 6240

Week 8057

Month 86871

All 12591989

Αυτή τη στιγμή online 136 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1817

Yesterday 6240

Week 8057

Month 86871

All 12591989

Αυτή τη στιγμή online 135 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions